Website laten maken in Amsterdam

Is het tijd om je site in een nieuw ‘jasje’ te steken? Of wil je een compleet nieuwe website laten maken door een webdesign bureau in Amsterdam? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van stijlvolle, snelle en goed converterende websites.

 • Een professioneel webdesign dat bij je past.
 • Modern, gebruiksvriendelijk en resultaatgericht.
 • Website op maat met SSL en AVG Cookie

Als je een website laat ontwerpen wil je natuurlijk een webdesign op maat dat bij je past. Iets dat aansluit bij de identiteit van jouw organisatie en de wensen van jouw klanten. Wij verwerken je unieke bedrijfsidentiteit in een modern, gebruiksvriendelijk en bovenal resultaatgericht ontwerp.

Een future-proof website waar je jaren mee vooruit kan!

Wij helpen je je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

website laten maken door Sjoerd

Zet de toon in jouw branche met een nieuwe website!

Ook jij zal regelmatig bij de concurrentie spieken hoe zij ‘hun zaakjes voor elkaar hebben’. Hierbij zal je ongetwijfeld ook websites tegenkomen die er iets beter uitzien, beter vindbaar zijn of gewoonweg goed in elkaar zitten. Samen met jou gaan wij deze websites onder de loep nemen en gaan wij er voor zorgen dat jij de toon gaat zetten in jouw branche.

Jouw website wordt het voorbeeld voor andere ondernemers!

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

wordpress website laten maken amsterdam

Eenvoudig te beheren zonder technische kennis

Hoe fijn is het als jij zelf wat kan aanpassen op de website zonder afhankelijk te zijn van een externe partij? Met ons gebruiksvriendelijke CMS (wordpress) kan jij zelf teksten, afbeeldingen en formulieren toevoegen aan je website. Je hoeft hiervoor geen technische kennis te hebben of verstand te hebben van codes.

Door ons gebruiksvriendelijke systeem kan jij je blijven concentreren op waar jij goed in bent!

website statistieken

Een basis voor een goede vindbaarheid

Gedurende de bouw van jouw nieuwe website zorgen wij ervoor dat alles er ‘onder de motorkap’ perfect uitziet. Technisch wordt de website helemaal geoptimaliseerd waardoor je website de potentie heeft om goed gevonden te worden in Google. De snelle laadtijd van jouw website realiseren wij door snelle webhosting. Kort samengevat is je website ‘future-proof’ en kan je er jarenlang van profiteren!

Lees meer over Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

website laten maken met de perfect google pagespeed

Een website laten maken die snel laadt

Zeg eerlijk.. ook jij wilt niet 5 seconden wachten tot een website volledig is geladen. Dit geldt ook voor jou toekomstige klant of zakelijke relatie. Daarnaast wordt het voor je vindbaarheid steeds belangrijker dat je website direct geladen is als iemand op jouw website beland. Google eist dat je website technisch helemaal op orde is.

Wij garanderen dat je website een optimale laadsnelheid heeft en direct wordt getoond aan de eindgebruiker.

Zo werken wij

We ontwerpen al sinds 2006 websites en we zijn nu net zo gepassioneerd als toen we begonnen. We bouwen graag samen aan iets moois dat uitgroeit van een concept naar uiteindelijk een winstgevende machine voor jouw bedrijf! Wij ontwikkelen onze websites door middel van drie stappen die we samen doorlopen.

Stap 1 – Strategie

Samen bepalen wij de strategie achter de nieuwe website

In deze fase bespreken wij de wensen van jou en je bedrijf. We kijken naar de missie en de visie en nemen ook de ‘oude’ website onder de loep. Vanuit deze situatie wordt een start gemaakt met het project!

Stap 1 – Design

We creëren een uniek ontwerp op basis van jouw wensen en onze expertise.

Wij gaan door tot jij helemaal tevreden bent. Wij beginnen met een eerste schets en werken daarna net zo lang door tot dat er een ontwerp staat die jou bedrijf vertegenwoordigd.

Stap 1 – Development

De bouw van de website

Dit is natuurlijk de grootste stap in het stappenplan. De bouw omvat niet alleen de technische opzet, maar ook het uitvoerig testen van allerlei functionaliteiten. Nadat de website gevuld is en alles klaar staat krijg je van ons ook nog een cursus hoe je het CMS kan gebruiken om je website te beheren.

Een greep uit onze opleverde websites!

Bij het maken van een website is het belangrijk dat deze stijlvol, snel en goed converterend is. Misschien nog wel belangrijker is dat het webdesign goed bij je past. Een design dat de waarden van je bedrijf uitdraagt en waarop je trots kan zijn.

Webdesign en webdevelopment in Amsterdam

Dit is waarom ondernemers een nieuwe website laten maken

 • Het verbeteren van zowel nationale als lokale vindbaarheid in de zoekmachines
 • Om huidige websitebezoekers vaker om te zetten naar kopende klanten
 • Om een nieuw assortiment of aanbod in de markt te zetten
 • Een nieuwe doelgroep bereiken met een ander design.
 • Het verhogen van klanttevredenheid
 • De kwaliteit van je leads verhogen.
 • Nieuw getalenteerd personeel aantrekken.
kosten website laten maken

De kosten om een website te laten maken

Wij bouwen websites op maat. Dit is inclusief het ontwerp en de bouw van de website. De prijs kan oplopen als je extra modules wilt koppelen aan je website. De volgende punten bepalen o.a. de prijs:

 • Of je de website zelf vult of dat wij dat voor je doen.
 • Wil je analytics integratie en een cookiemelding op je website.
 • Of je jouw website in meerdere talen wilt vertonen.
 • Als je extra modules wilt laten inbouwen zoals een nieuwsbriefmodule of een webshop.
 • Of je de teksten zelf schrijft of dit liever bij ons wil uitbesteden.

Heb je vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

website laten maken voor mobiele devices

Sta in contact met je klanten op alle apparaten

Voor ons vanzelfsprekend maar voor menig ondernemer niet het eerste waaraan gedacht wordt. Wij zorgen ervoor dat je website responsive is. Dit houdt in dat je website of webshop goed wordt vertoond op alle apparaten. Denk hierbij aan telefoons, tablets en desktops.

Maak kennis met ons team