website laten maken

Professionele website laten maken

Professionele website laten maken in Amsterdam? Tegenwoordig kun je er niet meer omheen. Heb je een bedrijf? Dan is een website laten maken een echte must. Je website is namelijk jouw online visitekaartje. En zelfs nog veel meer dan dat! Bij ROXTAR creëren we namelijk niet alleen een mooi design, maar zorgen we er ook voor dat je website de motor van jouw inkomsten vormt. Ga zelf maar eens na wanneer je op zoek bent naar een bepaald product of dienst. 

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

professionele website laten maken door Sjoerd

Gebruiksvriendelijk en resultaatgericht

Je komt online een bedrijf tegen, waarvan de website er niet uitziet. Alles staat schots en scheef, het is onduidelijk waar je je aankoop nou precies kunt doen en veel pagina’s laden niet eens. De kans is groot dat jij denkt “de ballen” en de website net zo snel weer weg klikt als dat je hem geopend hebt. Dit is natuurlijk het allerlaatste dat je wilt bereiken met jouw potentiële klanten! Hoe zonde zou het zijn als je je klanten al zou verliezen voordat ze überhaupt fatsoenlijk kennis hebben kunnen maken met jouw product of dienst?

Bij ROXTAR zorgen we voor het tegenovergestelde. Met een modern maatwerk design dat gebruiksvriendelijk en resultaatgericht is, zorgen we er namelijk voor dat jouw bedrijf in de online spotlights komt te staan!

Techniek net zo belangrijk als het design

Een website met een mooi design is natuurlijk hartstikke leuk, maar dan moet de website technisch ook in orde zijn. Uiteindelijk is het belangrijkste doel dat de bezoekers op je website de gewenste actie uit zullen voeren. Of dit nu om het aanschaffen van een product, het reserveren van een tafeltje in een restaurant of het invullen van een vragenlijst gaat. Je website kan er nog zo mooi uitzien, maar als jouw bezoekers op bijna elke pagina een foutmelding tegenkomen zal dit niet veel conversies met zich meebrengen. Bij ROXTAR zorgen we ervoor dat jouw bezoekers de juiste stappen zullen doorlopen.

maatwerk website laten maken

Hoe dan?!

Om dit te kunnen realiseren, houden we een aantal belangrijke vragen in ons achterhoofd. Is alle informatie duidelijk en makkelijk te lezen? Kunnen bezoekers eenvoudig door jouw website navigeren? Hoeveel stappen moeten bezoekers ondernemen om tot de gewenste actie over te gaan? En hoe makkelijk zijn deze stappen te doorlopen? Zijn er 404-pagina’s en foutmeldingen? Met onze kennis en ervaring op zak weten wij precies hoe we jouw website zo optimaal in moeten richten. En natuurlijk mét een prachtig design. 

professionele wordpress website laten maken amsterdam

Professionele website laten maken in Amsterdam

Het kan zijn dat je al een website hebt en dat het tijd is om deze in een nieuw jasje te steken. De tijd vliegt voorbij en daarmee ook de nieuwste trends. Tegenwoordig kun je niet meer achterblijven en is het belangrijker dan ooit tevoren mee te gaan met de (technologische) ontwikkelingen. Beschikt jouw bedrijf al over een bepaalde huisstijl? Heb jij het lettertype en bijpassende kleuren al een hele tijd geleden bepaald? Spreek je je bezoekers op een specifieke manier aan?

Je website bij ons laten maken staat gelijk aan een design dat exact aansluit op jouw bedrijf. Jouw bedrijf – en ook de uitstraling die daarbij past – is immers van jou. Net als jij, is jouw bedrijf uniek. Bij ROXTAR hebben we alles in huis om jouw unieke uitstraling te vertalen in een maatwerk design. Nog geen website? Dan denken we graag met jou mee en gaan we samen op zoek naar lettertypen en kleuren die perfect bij jou passen.

EEN GREEP UIT ONZE OPLEVERDE WEBSITES!

Bij het maken van een website is het belangrijk dat deze stijlvol, snel en goed converterend is. Misschien nog wel belangrijker is dat het webdesign goed bij je past. Een design dat de waarden van je bedrijf uitdraagt en waarop je trots kan zijn.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

SEO-proof content

Zoals eerder genoemd, omvat een website laten maken veel meer dan slechts het creëren van een mooi design. We willen namelijk ook dat jouw website goed vindbaar is en dat de bezoekers op jouw website overgaan tot de gewenste actie. Content is een grote factor die daarin meespeelt. In eerste instantie klinkt het misschien vrij simpel, maar content omvat veel meer dan je zou denken! Afbeeldingen, video’s, infographics, teksten, audiobestanden, links en nog veel meer. Allemaal content die ervoor kan zorgen dat je website goed vindbaar is in de zoekmachines.

SEO proof websites laten maken voor mobiele devices
geïntegreerde google analytics website statistieken

Optimale vindbaarheid

Dit heeft namelijk allemaal te maken met SEO: Search Engine Optimization. Of ook wel zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Door SEO-proof content op je website te plaatsen – en daarbij rekening te houden met bepaalde richtlijnen – zorg je ervoor dat Google je website eerder tevoorschijn tovert wanneer iemand een relevant zoekwoord intypt.

Komt jouw website bovenaan in de zoekresultaten terecht? Dan zullen er vanzelfsprekend meer bezoekers op jouw website terechtkomen. En dit resulteert natuurlijk – met behulp van conversie optimalisatie – in meer verkopen, reserveringen, inschrijvingen, etc. Dit is uiteraard allemaal niet zo eenvoudig als dat het misschien nu klinkt. Meer te weten komen over SEO en hoe we dit toe kunnen passen op jouw website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Waarom een professionele website laten maken?

Een professionele website laten maken in Amsterdam? Maar dat kan ik toch ook zelf? Je leest regelmatig op internet blogs en artikelen die vertellen dat het bouwen van een website helemaal niet zo lastig is als het lijkt. Dat hoeft het in principe ook niet te zijn.

Wat echter wel belangrijk is, is dat je precies weet op welke dingen je moet letten en hoe je belangrijke facetten moet implementeren. Een pagina gebouwd die er leuk uitziet? Goed gedaan! Maar voldoet deze ook aan de SEO-richtlijnen? Werken alle links? Zijn er eventuele backlinks aanwezig? Is het design van de pagina responsive? Zijn er geen foutmeldingen? Is alle content goed zichtbaar? Laadt de pagina snel? Heb je een goede back-up gemaakt? Is de pagina geoptimaliseerd voor conversie? Veel aandachtspunten hè? En het zijn er nog veel meer!

maatwerk Webdesign en webdevelopment in Amsterdam

Een goede keuze voor ondernemers

Een website laten maken bij ROXTAR is een uitstekende keuze voor ondernemers. Maar waarom dan precies?

 • Als ondernemer wil je je natuurlijk volledig richten op de dingen waar je goed in bent. Je tijd en energie zijn immers kostbaar. Wij nemen alle lastige taken omtrent de website – en andere marketing gerelateerde werkzaamheden – graag van je over!
 • Je kunt natuurlijk ook extra personeel aannemen dat zich bezighoudt met de website. Echter kost dit voor een lange periode veel resources. Als online marketing bureau kun je ons over jouw website laten ontfermen en vervolgens het roer weer in eigen handen nemen. Wel zo makkelijk én goedkoper, toch?!
 • Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en staan paraat om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren op zowel nationaal- als lokaal niveau. Vervolgens zorgen we er aan de hand van conversie optimalisatie voor dat het grotere aantal bezoekers wordt vertaald in meer gewenste acties. 
 • Een professionele website biedt de mogelijkheid een nieuw assortiment of aanbod in de markt te zetten. Nieuw getalenteerd personeel aantrekken? Een nieuwe website kan hier de uitkomst in bieden! Overigens is het implementeren van een ander design ook de perfecte manier om weer een nieuwe doelgroep aan te trekken.
 • Verhoog de klanttevredenheid en de kwaliteit van je leads door een professionele website te laten maken.  

Waarom een professionele website laten maken bij ROXTAR?

Een website laten maken waarbij zeker rekening wordt gehouden met jouw wensen en behoeften? Dan ben je bij ons in ieder geval aan het juiste adres! Maar wij hebben nog veel meer te bieden: 

 • Ons uitgangspunt is het creëren van een groei-gedreven ontwerp. Hierbij maken we – in tegenstelling tot sommige andere webdesign bureaus – geen gebruik van copy-paste designs. Wij vinden het belangrijk een website te ontwerpen die perfect aansluit op jouw bedrijf. Wanneer een bezoeker op je website terechtkomt, moet deze overvallen worden met een echte ‘wow’-factor. Uiteraard maken we daarbij gebruik van bewezen technieken en best practices om de website zo goed mogelijk te laten renderen. 
 • Aandacht voor elk detail is één van onze belangrijkste uitgangspunten. De plaatsing van elke afbeelding, letter en knop kan al een grote impact hebben op hoe gebruikers een bezoek aan jouw website ervaren. Bovendien willen we natuurlijk dat bezoekers aangespoord worden tot het ondernemen van de gewenste actie. Met aandacht voor detail en precisiewerk bereiken we exact hetgeen dat jij wilt bereiken. 
 • Een responsive design is zeker net zo belangrijk als een mooi design. Je website kan er namelijk nog zo mooi uitzien, maar wanneer het via je telefoon voor geen meter werkt, kun je het net zo goed offline halen. Tegenwoordig bekijken steeds meer mensen websites via hun mobiele telefoon of tablet. Het is dus belangrijker dan ooit tevoren een website te hebben dat op alle devices tiptop in orde werkt. Zo ben jij er zeker van dat bezoekers niet af zullen haken zodra ze via hun mobiel of iPad je website bezoeken. 
 • We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar conversiegericht te werk gaan is een belangrijke pilaar in webdesign. Je kiest er namelijk niet voor niets voor om je website te laten maken. En wat is een professionele website zonder conversies? Yes, helemaal niets. Of het nu gaat om het reserveren van een tafel in een restaurant, het invullen van een enquête, het kopen van een kast of het aanschaffen van een cursus. Met een succesvol, conversiegericht ontwerp zorgen we ervoor dat jouw potentiële klanten ook écht klanten worden. 
 • Een trotse klant is het halve werk. Wij streven ernaar een website te maken die je met trots aan je doelgroep kunt presenteren. Het gaat immers om jouw bedrijf, en dat is reden genoeg om trots te zijn! Daar hoort dan vanzelfsprekend ook een passend design bij. Om dit te kunnen bereiken, hanteren wij een optimale klantenservice, duidelijke communicatie en transparantie. Je website laten maken door ROXTAR? Dan maak je een uitstekende keuze!

Hoe gaan wij te werk?

Al sinds 2006 houden wij ons bezig met het maken van websites. Al zo lang?! Yes, al zo lang. Sindsdien is er natuurlijk al een hele hoop verandert. Online, maar ook in de wensen en behoeften van internetgebruikers. Het aantal websites en gebruikers is enorm gestegen en het aantal devices waarop dagelijks miljoenen websites worden bezocht ook. Een ding dat echter niet veranderd is, is onze passie voor het vak. Een website laten maken door ROXTAR? Dan gaan wij van begin tot eind met jou mee. Van een concept tot een winstgevende machine: samen zorgen we ervoor dat jouw website echt tot leven komt.

Stap 1 – Strategie

Eerst bepalen we de strategie achter jouw nieuwe website. Hier hebben we jouw hulp natuurlijk wel bij nodig. Zo bespreken we je wensen en doelen en kijken we naar de missie en visie van jouw bedrijf. Indien je al een website hebt, nemen we deze eens goed onder de loep. Kunnen we al bepaalde verbeterpunten spotten? Welke doelgroep trekt je website momenteel aan? En nog veel meer belangrijke vragen waarop het antwoord de rode draad voor onze strategie zal vormen. We zetten de eerste stappen in het project en bereiden ons goed voor op de tweede fase.

Stap 2 – Design

Jouw wensen zijn ons uitgangspunt. Maar zonder onze expertise zullen jouw wensen geen – of lastig – werkelijkheid worden. Met deze unieke combinatie zorgen we ervoor dat we een origineel design creëren. Je website moet immers perfect aansluiten op de uitstraling van jouw bedrijf. Dit doen we niet zomaar. Nee, we gaan door totdat jij helemaal tevreden bent. We starten met een eerste schets en ontwikkelen deze door totdat het ontwerp jouw bedrijf écht vertegenwoordigd. Een ‘ik weet het niet’ of ‘misschien’ accepteren we niet. Dus houd daar maar vast rekening mee. We gaan door totdat jij 100% zeker bent van het ontwerp.

Stap 3 – Development

De laatste fase betreft de daadwerkelijke bouw van de website. We zetten het ontwerp om in een echte, functionerende website die via jouw URL door iedereen bezocht kan worden. Dit klinkt misschien easy, maar eigenlijk is dit de grootste stap. We implementeren het design en zorgen ervoor dat technisch alles op orde is. Daarnaast gaan we aan de slag met het uitvoerig testen van allerlei functionaliteiten. Werkt alles naar behoren en is jouw website klaar voor de stroom aan bezoekers? Dan krijg je van ons een cursus hoe je het CMS kunt gebruiken om je website op eigen houtje te beheren!

Wat zijn de kosten?

Leuk en aardig, een website laten maken, maar hoeveel kost dat dan precies? Bij ROXTAR bouwen we alleen maatwerk websites die exact aansluiten op de wensen en voorkeuren van onze klanten. Gegarandeerd veel waarde voor je geld dus! Wij hanteren een vaste prijs inclusief het ontwerp en de bouw van de website. We kunnen immers geen website bouwen zonder ontwerp en met alleen een ontwerp kom je niet heel ver. Geen onzin, we zorgen ervoor dat de belangrijkste aspecten sowieso worden geregeld. Natuurlijk kunnen we meer voor je betekenen dan alleen het design en de bouw van de website. Wil je extra modules koppelen? Dan kan dat zeker! De volgende punten zijn van invloed op de prijs: 

 • Vul je de website zelf met content of heb je liever dat wij dat doen? 
 • Wil je een integratie van Google Analytics en een cookiemelding? 
 • Wil je jouw website in meerdere talen vertonen?
 • Heb je behoefte aan extra modules? Zoals een nieuwsbrief module of een webshop.
 • Schrijf je de teksten zelf of besteed je dit liever uit bij ons?

WEBHOSTING

Wil je een website of webshop bouwen met je bedrijf? Dan is een goede webhosting nodig om een goede basis te hebben. Hier kun je niet zonder als bedrijf-zijnde, het is de start om te bouwen aan je online succes. Heb je geen webhosting, dan kan niemand jouw website of webshop bekijken. Webhosting is zelf te regelen, maar zelf een server hosten kost veel werk. Niet alleen moet dit up-to-date blijven, ook speelt de veiligheid van webhosting een grote rol. Om hier geen omkijken naar te hebben, is webhosting uitbesteden een aanrader. 

wat zijn de kosten voor het laten bouwen van een professionele website

Jouw website laten maken in Amsterdam?

Wil je door ROXTAR een professionele website laten maken in Amsterdam? Of ben je geïnteresseerd in één van onze andere online marketing diensten? Leuk, neem snel contact op! Dan plannen we geheel vrijblijvend een gesprek in om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard houden we hierbij helemaal rekening met jouw wensen, we willen tenslotte dat jij tevreden bent.

Wij hanteren een duidelijke en transparante werkwijze, dus bij ons kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij doen er alles aan om het voor jou zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk te maken en nemen je graag mee in het hele proces van de dienst. Bij ons kun je ook altijd terecht voor vragen of hulp, ons team staat 5 dagen per week voor je klaar. 

Benieuwd wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op. Dit is mogelijk via het contactformulier, maar je kunt ook het Whatsappicoontje rechtsonder gebruiken om direct een bericht naar ons te sturen. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 085 06 00 870 of door een mailtje te sturen.

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team