online marketing voor makelaars

Online Marketing voor Makelaars

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is online marketing uitbesteden een goed idee.

Wil je snel resultaten? Wij helpen je graag om je bedrijf online op de kaart te zetten. Wij zijn gespecialiseerd in één ding, bedrijven laten groeien.

Neem contact op dan onthullen wij ons geheim.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Alle vormen van online marketing voor makelaars uitbesteden

Als makelaar weet je maar al te goed hoe belangrijk het is om je bedrijf zo goed mogelijk te kunnen positioneren. Mocht je merken dat jouw groei stagneert dan is online marketing voor makelaars verstandig om te doen. Ons bureau kan je helpen om jouw online marketing en SEO voor jou als makelaar zo goed mogelijk uit handen te geven. Door middel van onze speciale diensten zal ook jij in staat zijn om de best mogelijke resultaten te boeken binnen je kantoor.

Mocht je graag wat meer te weten willen komen over wat online marketing is en wat de voordelen zijn die wij jou te bieden hebben dan is het handig om even snel verder te lezen. Hieronder laten wij je meer zien over onze online marketing voor makelaars!

Wat is online marketing voor makelaars? – functie en belang

Lang niet iedere makelaar is bekend met online marketing en met wat deze vorm van marketing eigenlijk inhoudt. Online marketing is het adverteren en op de markt brengen van de producten of diensten van een bedrijf via internet. Dit geldt niet alleen voor commerciële bedrijven, maar ook voor jou als makelaarskantoor. Je wilt namelijk jouw makelaarsdiensten aanbieden aan je doelgroep. Online marketing vertrouwt op websites of e-mails om de gebruikers te bereiken. In online marketing wordt er dan ook gebruik gemaakt van onder andere sociale media, forum en andere content om dit doel extra kracht bij te zetten.

Het doel van traditionele marketing en online marketing voor makelaars

Het gaat om het trekken van bezoekers in een poging deze om te zetten tot volwaardige klanten. Voor jou als makelaar zijnde houdt dit in dat je ervoor moet zorgen dat jij overkomt als dé makelaar in jouw specifieke regio.

Ons team is er voor je om je te helpen bij het realiseren van dit doel. Door de hoge mate van kennis en expertise weet je zeker dat je bij ons met online marketing voor makelaars aan het juiste adres bent. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een Realworks koppeling maken. Realworks faciliteert papierloos en mobiel werken voor makelaars die hun tijd liever besteden aan hun klanten dan aan het vullen van archiefkasten. In het verleden hebben we dan ook al veel makelaars geholpen, wordt jij de volgende?

online marketing voor makelaars
ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

online marketing voor makelaars – de voordelen

Middels het bovenstaande ben je als het goed is wat meer te weten gekomen over online marketing voor makelaars en over het belang hiervan voor jouw makelaarskantoor. Nu weet je alleen nog niet op wat voor manier wij jou van dienst kunnen zijn. Ook weet je niet welke onderdelen er komen kijken bij een volledige online marketing campagne. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we de belangrijkste en ook gelijk meest invloedrijke voordelen van onze online marketing voor makelaars op een rijtje gezet. Wij raden je aan om dit even door te nemen om een volledig beeld te krijgen over onze unieke online marketing dienst.

Je kunt online lokaal adverteren

Als je eigenaar bent van een makelaarskantoor dan wil je waarschijnlijk verkeer naar je website halen. Het is namelijk wel de bedoeling dat je klanten binnen weet te halen. Dit is dan ook waar je online positie van groot belang is. Deze positie kan verbeterd worden middels zoekmachineoptimalisatie, ook wel bekend als SEO.

SEO is belangrijk omdat het er specifiek op gericht is je te helpen om jouw website beter op te laten vallen in Google. SEO verbetert uw online aanwezigheid, verhoogt het organische verkeer en helpt je als makelaar om jouw kantoor te laten groeien. Hoe hoger een website scoort op relevante trefwoorden, hoe meer verkeer je kunt verwachten. Een goede SEO strategie van ons team zal ervoor zorgen dat je in staat bent om jouw pagina lokaal te laten scoren. Dit zorgt ervoor dat alle mensen in de regio bij jou terecht komen.

online marketing voor makelaars
marketing voor makelaars

Je kunt als makelaar inspelen op social media

Een andere belangrijke toevoeging voor jouw makelaarskantoor is social media. Binnen onze online marketing voor makelaars kan je middels social media de klant voorzien van unieke en informatieve content of info.

Wanneer je adverteert op een website of in een tijdschrift heb je maar een beperkte doelgroep. Via social media krijg je als makelaar echter tot een groot publiek binnen jouw regio. Facebook alleen al heeft meer dan 750 miljoen gebruikers, LinkedIn heeft meer dan 120 miljoen gebruikers en meer dan 3 miljard YouTube-video’s worden per dag bekeken. Wanneer klanten het gevoel hebben dat ze via social media betrokken worden bij je bedrijf zorg je voor een loyale bezoeker. Met social media kun je dan ook echt doorlopende relaties ontwikkelen met je volgers als je een bepaalde post deelt. Zo kan je bijvoorbeeld een leuk artikel plaatsen op LinkedIn met tips voor beginnende huiseigenaren.

Je komt veel betrouwbaarder over

Als laatste is het middels onze online marketing mogelijk om betrouwbaarder over te komen. Dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van een nieuw soort webdesign. Onze specialisten kunnen jouw huisstijl flink onder handen nemen. Zo zijn ze in staat om jouw boodschap te verwerken in bepaalde kleuren of elementen op de site. Als makelaar zijnde is je reputatie van groot belang. Je moet een bepaalde mate van autoriteit uitstralen al je klanten naar je site wilt halen. Door te kiezen voor ons web design of web development weet je zeker dat je jouw site naar het volgende niveau kunt tillen.

online marketing voor makelaars

Dit zeggen onze klanten

Wij helpen je je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

Onze online marketing strategie is dé keuze voor jouw makelaarskantoor.

Alle makelaars in ons land die op dit moment nog altijd kansen laten liggen op het gebied van online marketing zouden er verstandig aan doen om contact met ons op te nemen. Met behulp van onze diensten voor online marketing en SEO zijn wij in staat om jouw makelaarskantoor echt naar de top te tillen. De talloze voordelen maken het dé investering om te maken voor jouw kantoor.

Mocht je nog meer te weten willen komen over de online marketing diensten die wij voor jou kunnen verrichten dan is het handig om zeker even te blijven hangen. Voor vragen is het uiteraard altijd mogelijk om even direct contact met ons op te nemen. Eén van onze specialisten zal je zo snel mogelijk te woord staan.

Maak kennis met ons team