Webhosting

Wil je een website of webshop bouwen met je bedrijf? Dan is een goede webhosting nodig om een goede basis te hebben. Hier kun je niet zonder als bedrijf-zijnde, het is de start om te bouwen aan je online succes. Heb je geen webhosting, dan kan niemand jouw website of webshop bekijken. Webhosting is zelf te regelen, maar zelf een server hosten kost veel werk. Niet alleen moet dit up-to-date blijven, ook speelt de veiligheid van webhosting een grote rol. Om hier geen omkijken naar te hebben, is webhosting uitbesteden een aanrader. 

ROXTAR is hiervoor de juiste partij. Wil je dat wij jou ontzorgen op het gebied van webhosting? Neem dan snel contact met ons op, dan bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden. Eerst meer weten over het belang van webhosting en welke voordelen het uitbesteden hiervan jou biedt? Lees dan verder, wij brengen je op de hoogte!

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Wat houdt webhosting precies in?

Met webhosting bedoelen we het opslaan van bestanden van jouw website op een server. Dit kan gaan om informatie, afbeeldingen of andere content die te vinden is via jouw website of webshop. Om bezoekers naar je website te krijgen, is webhosting onmisbaar. De server maakt het tenslotte mogelijk dat bezoekers je website of webshop kunnen bezoeken. Als je met jouw bedrijf dus graag een website of webshop wilt maken, dan is webhosting nodig. ROXTAR regelt dit graag voor je.

Het belang van een goede webhosting

Als je de webhosting niet goed regelt, loop je continu achter de feiten aan. Goede webhosting is van groot belang om online successen te behalen met jouw website of webshop. Waarom dit zo belangrijk is? Wij zetten hieronder een aantal redenen op een rijtje.

De snelheid van je website of webshop

Goede webhosting speelt een grote rol in de snelheid van je website. En dat is één van de belangrijkste dingen, want de snelheid bepaalt voor een groot deel hoe lang je bezoekers op de website blijven. Is jouw website of webshop enorm traag? Dan is de kans groot dat websitebezoekers binnen no-time weer wegklikken. Dit wil je natuurlijk niet, want zo loop je de kans op conversie mis. Een snelle website is dus enorm belangrijk om successen te behalen. Met een goede webhosting vorm je de ideale basis voor de snelheid van je website. 

Hoger scoren in de zoekresultaten

Niet alleen is webhosting van belang omdat je website sneller wordt en je websitebezoekers zo langer vast kunt houden, ook is het zo dat Google snelle websites beloont. Dit zorgt ervoor dat je hoger in de zoekresultaten komt, wat veel voordelen biedt voor je bedrijf. Hoe hoger jij scoort in zoekmachines, hoe meer mensen jouw website bezoeken. En hoe meer bezoekers je hebt, hoe groter de kans is op conversie. Een goede positie in de zoekmachines is hiervoor dus zeer belangrijk en met goede webhosting maak je hier een uitstekend begin mee. 

Om jouw positie in een zoekmachine als Google te verbeteren, is het naast goede webhosting belangrijk om te focussen op zoekmachine optimalisatie. Hier kun je zelf mee aan de slag gaan, maar uitbesteden aan ons is ook een optie.

Betere beveiliging

Zorg je voor goede webhosting, dan kun je rekenen op betere beveiliging. En dat jouw website of webshop goed beveiligd wordt, is van groot belang. Vrijwel alle webhosting biedt de mogelijkheid om HTTPS in te schakelen, om zo internetverkeer te versleutelen. Investeer je in goede webhosting, dan investeer je ook in de veiligheid van je website. En hoe veiliger jouw website is, hoe meer geloofwaardigheid en vertrouwen je uitstraalt.

Back-ups

Wat ook fijn is aan een goede webhosting is dat hierbij veel back-ups worden gemaakt van je websitegegevens. Dit kan gaan om afbeeldingen en andere content. Mocht er een keertje iets misgaan, dan heb je altijd een back-up waar je op terug kunt vallen. Op deze manier herstel je het binnen no time en heb je geen verdere problemen. Zo voorkom je dat je bij een aanval of ander probleem met je website weer helemaal opnieuw moet beginnen. Een back-up zet je zo weer terug en dan kun je verder waar je was gebleven. Back-ups zijn zeer belangrijk bij een website of webshop, dus het is van belang dat dit gebeurt.

De voordelen van webhosting uitbesteden

Zoals we hierboven al even beschreven is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met webhosting. Echter is het een stuk makkelijker om dit uit te besteden aan een professionele partij, zoals ROXTAR. Het uitbesteden van webhosting heeft diverse voordelen. Wij sommen ze hieronder voor je op.

  • Geen omkijken naar je server
  • Je website wordt optimaal beschermd
  • Een up-to-date server
  • Back-ups van je websitegegevens
  • Support van experts

Waarom webhosting uitbesteden aan ROXTAR?

ROXTAR helpt jou graag bij je webhosting. Het is onze kracht om jou als ondernemer op het gebied van online marketing te ontzorgen en webhosting speelt hier een belangrijke rol in. Waarom je voor ROXTAR moet kiezen als partij voor je webhosting?

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Met een team van ervaren specialisten weten wij als geen ander hoe wij jou kunnen ontzorgen op het gebied van webhosting. Bij ons is jouw webhosting in goede handen. Zo hoef jij je niet druk te maken over een veilige, up-to-date server, want hier zorgen wij voor. Zo kun jij je blijven focussen op het maken van een te gekke website of webshop. Hier geen ervaring mee en wil je een ijzersterke website of webshop opzetten? Daar kan ROXTAR je ook in ondersteunen. Over onze andere diensten vertellen wij hieronder meer.

Onze andere webdevelopment diensten op een rij

Niet alleen voor webhosting zit je bij ons goed, wij bieden nog veel meer andere webdevelopment diensten die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het maken van een website of webshop, het optimaliseren van je website of conversie optimalisatie

Website laten maken

ROXTAR is gespecialiseerd in het ontwerpen van stijlvolle, snelle en goed converterende websites. Een goede website is van groot belang om online successen te behalen, verstandig dus om hierin te investeren.

Als het jou zelf niet lukt om een mooie, goed werkende website in elkaar te zetten, schakel dan vooral onze hulp in. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij een ijzersterke website in elkaar kunnen zetten. Hierbij zorgen we er niet alleen voor dat het er professioneel uitziet, maar ook dat het technisch in orde is en dat het hoog scoort in zoekmachines.

Zelf geen ervaring in het maken van websites? Als je hier dan wel mee aan de slag gaat, is dit een klus waar waarschijnlijk maar geen eind aan komt. Het maken van een website vergt veel tijd en moeite en als je hier geen kennis van hebt, is dit een lastige klus. Laat ons je daarom vooral ontzorgen op dit gebied. Dan heb jij hier geen omkijken naar en is het mogelijk om te blijven focussen op de kerntaken van je bedrijf. Uiteraard zorgen wij er voor dat de website voldoet aan al jouw wensen.

wordpress website laten maken amsterdam
webhosting webshop laten maken

Webshop laten maken

Niet alleen voor een website laten maken kun je onze hulp inschakelen, maar ook voor het bouwen van een webshop. Net als bij een website is het van belang dat een goede webshop er professioneel uitziet. Daarnaast is het belangrijk dat de laadtijd snel is en dat het makkelijk is om te navigeren. Onze specialisten bouwen niet alleen een stijlvolle webshop dat bij je past, maar ook een webshop die zoekmachine vriendelijk, gebruiksvriendelijk, modern en resultaatgericht is. Jouw webshop staat als een huis als je het door ons laat maken.

Website optimaliseren

Is jouw website inmiddels wat verouderd of zie je geen stijgende lijn in het aantal leads of klanten? Dan is website optimalisatie een dienst die voor jouw bedrijf goed van pas komt. Met website optimalisatie worden er verbeteringen aangebracht aan je website. Dit doen wij aan de hand van een uitgebreide analyse. Op basis hiervan bepalen wij wat echt verbetering nodig heeft om beter te scoren met je website.

Het doel van deze websiteoptimalisatie is om de conversie te verhogen en meer websitebezoekers te genereren. Bij het optimaliseren van jouw website houden wij rekening met diverse aspecten. Wij weten wat nodig is om een goed scorende website neer te zetten, dus voor het optimaliseren van je website kun je zeker bij ons terecht. Wij tillen jouw huidige website naar een hoger niveau!

webhosting website optimaliseren
wat-is-conversie

Conversie optimalisatie

Heb je flink wat websitebezoekers, maar zie je dit niet terug in het aantal verkopen of het aantal ingevulde contactformulieren? Dat is balen, want dat is tenslotte wat je graag wilt bereiken. Conversie optimalisatie is in dit geval een dienst die belangrijk voor jouw bedrijf is om websitebezoekers wél om te zetten naar klanten.

Met het verhogen van het conversiepercentage zorgen wij ervoor dat bezoekers op jouw website wel actie ondernemen. Dit kan gaan om het aanschaffen van een product, een product toevoegen aan de winkelmand, het invullen van een formulier, het klikken op een link of het aanmelden voor een bepaalde dienst. Wat jouw doel ook is, ROXTAR helpt je erbij om dit te bereiken.

Onze andere online marketing diensten

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kunnen wij op het gebied van webdevelopment veel voor je betekenen. Maar dat is niet het enige waar we je graag mee op weg helpen. ROXTAR is gespecialiseerd in alles wat erbij helpt om jouw bedrijf online beter op de kaart te zetten. Andere diensten waarvoor je bij ons terechtkunt zijn zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en social media adverteren. 

Bij zoekmachine optimalisatie helpen wij je erbij om hoger te ranken in zoekmachines als Google. Dit doen wij door je website technisch te optimaliseren, ijzersterke SEO-teksten op te stellen en je linkbuilding te verzorgen. Bij zoekmachine adverteren gaan wij voor je aan de slag met Google Ads, Google Shopping Ads of Microsoft Advertising. Bij ons kun je bovendien terecht voor het uitbesteden van social media advertenties. Wij zetten voor jou effectieve campagnes op om de beste resultaten te behalen. Dit is mogelijk op verschillende platformen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Pinterest en LinkedIn. 

Of je nu een MKB of groot bedrijf hebt: wij ondersteunen je graag met diverse aspecten van online marketing. Is jouw online marketing niet op orde, dan laat je een hoop kansen liggen. Ga hier dus snel mee aan de slag en kies voor de hulp van de experts van ROXTAR.

Contact opnemen met de specialisten

Interesse in webhosting van ROXTAR of een andere online marketing dienst? Leuk, neem snel contact op! Dan plannen we geheel vrijblijvend een gesprek in om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard houden we hierbij helemaal rekening met jouw wensen, we willen tenslotte dat jij tevreden bent. Wij hanteren een duidelijke en transparante werkwijze, dus bij ons kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij doen er alles aan om het voor jou zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk te maken en nemen je graag mee in het hele proces van de dienst. Bij ons kun je ook altijd terecht voor vragen of hulp, ons team staat 5 dagen per week voor je klaar. 

Benieuwd wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op. Dit is mogelijk via het contactformulier op onze website, maar je kunt ook het Whatsappicoontje rechtsonder gebruiken om direct een bericht naar ons te sturen. Bellen of mailen met onze specialisten mag natuurlijk ook. Bel ons via 085 06 00 870 of stuur een mailtje. 

Heb je op de een of andere manier eerst nog een vraag over webhosting of een van onze andere diensten? Geen probleem, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op, dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug. 

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team