Online marketing voor Sanitair bedrijven

Online marketing voor sanitairbedrijven

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is online marketing voor sanitairbedrijven een goed idee.

Wil je snel resultaten? Kies dan voor ROXTAR Online Marketing! Wij helpen je graag om je bedrijf online op de kaart te zetten.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Data gedreven Online Marketing voor Sanitairbedrijven

Je bent een gedreven eigenaar van een badkamerwinkel en je hebt zo jouw bestaande klantenkring. Je zou meer klanten wensen, maar je bezighouden met zaken als gerichte online marketing voor jouw onderneming, en SEO, dat blijkt in de praktijk niet al te gemakkelijk te zijn. Je bent dus op zoek naar een betrokken online marketing en SEO-specialist; mogen wij je dan welkom heten bij ROXTAR? Ons team helpt je om jouw sanitairbedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Marketing voor badkamers en tegels

We stellen in overleg met jou een strategisch marketingplan op. We nemen de sanitairbranche onder de loep en gaan op zoek naar jouw (potentiële) doelgroep(en). Ons marketingplan zal jouw basis zijn, waarop jij met een gerust hart verder kunt bouwen. Laat ons de Online Marketing voor verkoop van Badkamers, Badkamertegels en Sanitair Showrooms regelen! We zullen je hieronder uitleggen wat je van ons mag verwachten.

Uit ervaring weten wij dat jij pas echt succes gaat boeken als je samenwerkt met ons.

Tim Kuiper
ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Wij zorgen ervoor dat jouw sanitairwinkel gezien wordt. Wanneer mensen – potentiële klanten – op zoek gaan naar bijvoorbeeld badkamertegels of sanitair, zoeken ze steeds vaker op hun smartphone en vaak op Google. Wist je dat juist jouw advertentie op Google via Google Ads kan worden weergegeven wanneer iemand zoekt naar deze producten?

Deze advertentie, die de potentiële klant op het juiste moment bereikt, kan van grote waarde zijn voor jouw sanitairwinkel. Dankzij ROXTAR wordt jouw sanitair showroom supersnel gevonden via Google Zoeken en Maps.

internet marketing MKB
online marketing voor sanitairbedrijven

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoe werkt zoekmachine – ofwel search engine optimalisatie (SEO) – eigenlijk?
Met SEO scoor je meer online bekendheid en trek je de juiste bezoekers naar je website.
Als online marketingspecialist zorgt ROXTAR ervoor dat jouw website goed scoort in de zoekmachines.

Wist je dat zoekmachine optimalisatie ook een heel duurzame strategie is? Het neemt even tijd in beslag voordat de resultaten zichtbaar zijn, maar met de expertise van ons SEO-team ligt het behalen van stabiele topposities binnen handbereik.

We leveren maatwerk, en dat is precies wat jouw sanitairbedrijf nodig heeft

Bij ROXTAR zijn we heel flexibel en vinden we nauw contact met onze klanten erg belangrijk. We willen goed aanvoelen wat de uitstraling van jouw onderneming moet zijn.

Social Media Ads

Bij ROXTAR weten wij als geen ander dat Social Media Advertising een adequate marketingstrategie is, die voor additionele verkoop kan zorgen.

Ons toegewijde team weet dan ook perfect hoe het adverteren middels Social Media aangepakt moet worden. Dit wordt ook wel Social Media Targeting genoemd; het gaat hier om het verspreiden van relevante advertenties voor sanitairbedrijven die worden aangeboden aan specifieke gebruikers (audience) op Social Media-platforms.

online marketing voor sanitairbedrijven

Website laten maken

Ook kan je als sanitairbedrijf niet zonder een goede website. Onze collega’s van het webteam maken in goed overleg met jou een design op maat. Wij bouwen een volledige zoekmachine vriendelijke website welke voldoet aan de Google Core Webvitals, waarbij we ervoor zorgen dat jouw sanitair showroom en eventueel de badkamertegels goed naar voren komen. Een website met goede uitstraling wordt namelijk eerder als betrouwbaar gezien.

Wij laten met deze website zien waar jouw sanitairbedrijf voor staat, en hoe beter de laadtijd van jouw website, hoe beter je vindbaar bent in zoekmachines. Gevolg; meer verkoop kansen!

Bij ons mag je verwachten dat jouw sanitair website

  • voorzien wordt van een aantrekkelijke lay-out
  • gebruiksvriendelijk wordt gemaakt
  • snel in gebruik zal zijn

Laten we niet vergeten jou te vertellen dat alles mogelijk is, en we dol op uitdagingen en nieuwe ideeën zijn. Suggesties van onze klanten zijn altijd zeer welkom!

Is online marketing voor sanitairbedrijven onmisbaar?

Een veelgestelde vraag van onze klanten is waarom online marketing zo belangrijk is voor hun winkel of onderneming. Het antwoord is simpel: je kan ook als sanitairbedrijf niet meer zonder online marketing. Je wilt niet ingehaald worden door jouw concurrenten, Nederland kent zoveel sanitairbedrijven, dus is het enorm belangrijk dat jouw zaak eruit springt!

Internet zal in de komende maanden en jaren steeds belangrijker worden voor jouw onderneming. Als eigenaar van een sanitairbedrijf zou je er dus goed doen aan te investeren in de allerbeste online marketing en SEO. Vooral om je concurrenten voor te zijn.

Wij weten precies wat er nodig is om jouw strategisch te helpen groeien met online marketing voor uw sanitair zaak.

SEO marketing badkamers

Dit zeggen onze klanten

SEO Ben je eigenaar van een sanitairbedrijf en wil je contact opnemen met ROXTAR?

We hopen dat je nu een goed beeld hebt gekregen over wat online marketing voor sanitairbedrijven kan betekenen. Door te kiezen voor ROXTAR online marketing en SEO weet je zeker dat je jouw zaak echt op de kaart kunt zetten.

Prettig voor de klanten, want je bent snel vindbaar en men kan vast wat rondkijken op jouw site. Sommige mensen vinden het fijn om bijvoorbeeld vast de collectie badkamertegels te bekijken, en voorbereid naar jouw sanitairzaak komen. Buiten de voorpret, scheelt het de klant kostbare tijd, maar jou vaak ook.

Mocht je nog meer te weten willen komen over de voordelen die onze online marketing voor sanitairbedrijven met zich mee weet te brengen, dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen.

We leggen jou graag uit op welke manieren we jouw bedrijf meer bekendheid en misschien wel een heel nieuw imago kunnen geven. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan met een van onze teamleden!

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team