ROXTAR Case Study Fixers

CASE

Fixers

In deze case study ontdek je hoe ROXTAR de groei van Fixers, een hardware-reparatiebedrijf, heeft geholpen in de digitale wereld. We laten zien hoe een strategische SEO-aanpak en de ontwikkeling van een nieuwe, gebruiksvriendelijke website de online aanwezigheid van Fixers hebben getransformeerd en uitgebreid.

0

SEO-geoptimaliseerde pagina’s op de nieuwe website

0

pagina’s in de top 5 van Google

“Ik KAN ROXTAR VAN HARTE AANRADEN VOOR IEDEREEN DIE OP ZOEK IS NAAR EEN DAADKRACHTIGE PARTIJ VOOR HUN ONLINE MARKETING.”

nieuwe WEBSITE!

ROXTAR heeft Fixers geholpen met het ontwikkelen van een gloednieuwe website! Benieuwd hoe deze eruit ziet? Klik op de knop!

Daarnaast hebben we rijke en informatieve content toegevoegd die de expertise van Fixers weerspiegelt, terwijl we ervoor zorgden dat zoekmachine-optimalisatie (SEO) principes werden toegepast voor betere vindbaarheid. Het resultaat is een website die niet alleen de producten van Fixers onderscheidt, maar ook de reputatie van het bedrijf versterkt en klanten aantrekt door een uitstekende online ervaring te bieden.

We hebben een nieuwe website ontwikkeld die de solide en vertrouwelijke uitstraling van het bedrijf ondersteunt, terwijl deze tegelijkertijd gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en prestatiegericht is. Bij het bouwen van deze website stonden drie cruciale pijlers centraal: content, UX (User Experience) en UI (User Interface).

Onze aanpak begon met het creëren van een gestroomlijnde navigatiestructuur en een intuïtieve gebruikersinterface om de enorme hoeveelheid producten van Fixers overzichtelijk te presenteren.

Hierbij hielden we rekening met de behoeften van de bezoekers en zorgden we voor een vlotte gebruikerservaring.

De website werd visueel aantrekkelijk gemaakt met een eigentijds ontwerp dat de merkidentiteit van Fixers versterkt.

Daarnaast hebben we rijke en informatieve content toegevoegd die de expertise van Fixers weerspiegelt, terwijl we ervoor zorgden dat zoekmachine-optimalisatie (SEO) principes werden toegepast voor betere vindbaarheid.

Het resultaat is een website die niet alleen de producten van Fixers onderscheidt, maar ook de reputatie van het bedrijf versterkt en klanten aantrekt door een uitstekende online ervaring te bieden.

SEO: REPARATIEs… Locaties!

Omdat Fixers een groot bedrijf is, hebben we er bij ROXTAR voor gezorgd dat we op veel vlakken te strijden op het gebied van SEO. Naast linkbuilding, hebben we een effectieve content strategie ontwikkeld, om zo het websiteverkeer, en dus conversies, te laten stijgen.

Om dit te bereiken, hebben we eerst geïdentificeerd welke zoekwoorden het meest relevant waren voor Fixers. Deze zoekwoorden waren gericht op specifieke reparaties, zoals ‘iPhone 14 scherm reparatie’ en ‘MacBook batterij reparatie’. Vervolgens hebben we voor elk van deze reparaties geoptimaliseerde landingspagina’s gecreëerd, die rijke en informatieve content bevatten. Deze pagina’s fungeerden als informatieve hubs voor potentiële klanten, waardoor Fixers werd gepositioneerd als de autoriteit op het gebied van reparaties.

0

De nieuwe website van Fixers bevat meer dan 300 SEO-geoptimaliseerde pagina’s.

0

Onder de SEO strategie van ROXTAR heeft Fixers met meer dan 350 relevante zoekwoorden in de top 5 van Google behaald.

Fixers REPARATIES bij VERSCHILLENDE GEBIEDEN IN DE TOP 10!

Maar daar stopte onze strategie niet. We begrepen het belang van lokale SEO en hebben daarom steden en dorpen in Nederland getarget. Dit resulteerde in zoekwoorden zoals ‘iPhone reparatie Amsterdam’ en ‘Laptop reparatie Utrecht’. We hebben een uitgebreide reeks specifieke landingspagina’s gecreëerd voor elk van deze locaties en koppelden ze aan de bijbehorende reparaties.

Met deze aanpak hebben we Fixers in staat gesteld om op verschillende niveaus te concurreren in zoekmachines, zowel op basis van specifieke reparaties als op basis van locaties. Dit heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de zoekmachinepositie en zichtbaarheid van Fixers, waardoor ze meer relevante verkeer en potentiële klanten hebben aangetrokken.

lokaal beter gevonden worden

Met deze aanpak hebben we Fixers in staat gesteld om op verschillende niveaus te concurreren in zoekmachines, zowel op basis van specifieke reparaties als op basis van locaties. Dit heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de zoekmachinepositie en zichtbaarheid van Fixers, waardoor ze meer relevante verkeer en potentiële klanten hebben aangetrokken.

ROXTAR heeft ook nadruk gelegd op veelgestelde vragen die te maken hebben met hardware reparatie. Bijvoorbeeld:

  • Samsung tablet start niet op
  • iPad resetten zonder Apple ID
  • Hoe lang gaat een iPad mee?

Door content te maken voor dit soort onderwerpen, komen mensen voor antwoorden op de website van Fixers. Dit creëert verkeer en met de goede UX en UI kan dit lijden tot conversies. Uiteindelijk hebben we maarliefst 380 zoektermen in de top 5 van Google geholpen!

Zo doen wij dat!

LINKBUILDEN

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

KEYWORD OPTIMALISATE

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

CONTENT

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Wil jij ook zulke resultaten?

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

cases new chapter kraamzorg

ROXTAR helpt jou!

Bij ROXTAR zijn we trots op onze succesvolle samenwerking met Fixers. Dankzij onze doordachte SEO-strategie en de ontwikkeling van een nieuwe website, hebben we Fixers geholpen om online te gedijen. Onze SEO-inspanningen en geoptimaliseerde landingspagina’s hebben de zoekmachinepositie van Fixers aanzienlijk verbeterd!

De nieuwe, gebruiksvriendelijke website versterkte het online vertrouwen en de geloofwaardigheid. Als ondernemer geïnspireerd door dit succesverhaal, nodigen we je uit om vrijblijvend contact op te nemen via ons contactformulier. Bij ROXTAR staan we klaar om jouw online aanwezigheid te versterken en je bedrijf te laten groeien in de digitale wereld. Samen bereiken we jouw online doelen.

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.