Google shopping ads uitbesteden

Google Shopping Ads zijn een slimme manier om een extra omzet te genereren voor je e-commerce website. Vaak wordt Google Ads over het hoofd gezien als een essentiële verkeersbron. Dankij Google Shopping Ads wordt jouw product direct zichtbaar aan een grote groep mensen die een koopintentie hebben voor jouw type product.

  • Snel meer verkeer naar je website
  • Wij helpen je het maximale uit je budget te halen.

Onze campagnemanagers beheren dagelijks ads campagnes met een scherp oog voor conversies. Het uiteindelijk doel blijft natuurlijk om samen te groeien naar een volgend niveau. Ben je benieuwd wat ROXTAR kan betekenen voor jouw Google Ads campagnes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer verkopen met een google shopping campagne?

Wij helpen je shopping campagne naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu gratis een kansenonderzoek aan t.w.v. €375,-.

Google Shopping Ads

Wat zijn Google Shopping Ads?

Google Shopping Ads zijn advertenties die producten rechtstreeks op het platform van Google presenteren. Het grote voordeel hierbij is dat de potentiële consument niet eerst naar de website hoeft te klikken om het product te zien. Een foto, productnaam en prijs wordt direct getoond in de zoekresultaten. Ze kunnen bovenaan de zoekresultaten staan of op een volledig paneel aan de rechterkant in beslag nemen.

Google shopping ads uitbesteden

Wat zijn de voordelen van van Google Shopping Ads?

Het aantal klikken op Google Shopping Ads neemt jaarlijks met 170% toe, waardoor veel e-commerce winkels en fysieke retailers steeds meer gebruik maken van dit zeer winstgevende platform. Onze ROI-gerichte aanpak werkt voor retailers van elke grootte, van lokale boetieks tot grote e-commerce-giganten. We verfijnen de campagnes om het volgende te garanderen:

  • Producten zullen op het juiste moment verschijnen wanneer een consument een zoekopdracht gebruikt wat kan duiden op een koopintentie.
  • De gegevens worden altijd geoptimaliseerd en bijgewerkt om de meest recente voorraadniveaus, afbeeldingen en productbeschrijvingen weer te geven.
  • Biedingen worden opgevolgd en budgetten worden geoptimaliseerd om jouw producten in de schijnwerpers te zetten tegen een rendabele besteding.
Google Ads met shopping uitbesteden

Hoe werkt dit?

Google Shopping Ads worden beheerd via het Google Ads platform. We gebruiken jouw bestaande Merchant Center productgegevens om te beslissen over optimale weergavestrategieën. We gebruiken de productgegevens in het Merchant Center, zoals productgegevens, om de relevantie te berekenen.

Om te beginnen stuur jij ons jouw productgegevens en maken wij jouw campagnes in het Google Ads platform. We werken samen met jou om te bepalen welke producten je wilt laten zien, samen met de productbeschrijvingen en prijzen. Vervolgens gaan wij de campagne op een dergelijke manier opstellen dat wij een rendabele campagne voor je gaan lanceren.  

Wij maken online marketing leuk

Maak kennis met ons team