website laten maken

Webdesign bureau in Amsterdam

Omdat we tegenwoordig – bijna – allemaal altijd en overal internet hebben, is het veel makkelijker om even snel online te kijken hoe de website van een bedrijf eruit ziet. Heeft de website een professionele uitstraling met een aantrekkelijk design en hoge gebruiksvriendelijkheid? Dan is de kans groot dat je het bedrijf als betrouwbaar bestempeld. Is dit niet het geval? Dan kan dit van negatieve invloed zijn op jouw mening over het bedrijf. Het is dus belangrijker dan ooit tevoren om een website te hebben die er tiptop uitziet. ROXTAR is hét webdesign bureau dat jou daarmee kan helpen.

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

webdesign bureau

Meer dan een mooi design

Een goede website omvat nog veel meer dan een mooi design. Het belangrijkste doel is natuurlijk dat bezoekers op jouw website de gewenste actie zullen ondernemen. Of dit nu gaat om het kopen van een product, het maken van een reservering of het invullen van een vragenlijst. 

Om ervoor te zorgen dat bezoekers de juiste stappen ondernemen, is het van groot belang dat de website logisch in elkaar zit. Kunnen bezoekers makkelijk navigeren door jouw website? Is alle informatie duidelijk en overzichtelijk weergegeven? Kunnen bezoekers snel en eenvoudig een aankoop doen? Zijn er geen 404-pagina’s met foutmeldingen? Het is fijn als je website er mooi uitziet, maar als het niet goed werkt, bereik je alsnog niet wat je ermee zou willen bereiken. Bij ROXTAR hebben we alles in huis om jouw website van top tot teen in orde te maken. Niet alleen een mooi design, maar ook een gebruiksvriendelijk ontwerp dat voor veel conversies zorgt.

EEN GREEP UIT ONZE OPLEVERDE WEBSITES!

Bij het maken van een website is het belangrijk dat deze stijlvol, snel en goed converterend is. Misschien nog wel belangrijker is dat het webdesign goed bij je past. Een design dat de waarden van je bedrijf uitdraagt en waarop je trots kan zijn.

Veelgestelde vragen over Webdevelopment

Moet ik zelf de teksten schrijven voor een nieuwe website?

In eerste instantie gaan wij ervan uit dat jij de teksten aanlevert. Tenzij je dit aan ons wilt uitbesteden. Een professionele tekstschrijver zal in dat geval met jouw informatie, je missie en visie en een geschikte tone of voice, een geweldige tekst ontwikkelingen. Allemaal gericht op het overtuigen van je doelgroep en de vindbaarheid in zoekmachines.

Ik heb nog geen huisstijl, wat nu?

Hier krijgen wij doorgaans vaker mee te maken. Als je nog geen huisstijl hebt, dan gaan wij de huisstijl voor jou ontwerpen. Dit allemaal naar jouw wensen. We kiezen samen de kleuren, het lettertype en de structuur van de website.

Wat is WordPress CMS?

WordPress is opensourcesoftware om websites mee te realiseren. Het heeft diverse mogelijkheden die dankzij de vele ontwikkelaars ook toegepast worden. Zo is er bijvoorbeeld de WordPress plug-in Woocommerce die invloed heeft op je website, waardoor je er een webshop van kunt maken.

Jouw huisstijl is ons uitgangspunt

Heb je al een huidige website die je graag in een nieuw jasje zou willen steken? Of begin je helemaal blanco? In beide gevallen weten onze creatieve online marketeers precies hoe ze het aan moeten pakken. 

Ten eerste vinden we het belangrijk om jouw huisstijl aan te houden. Jouw bedrijf straalt iets uit, iets dat van jou is. Samen gaan we kijken naar waar jouw bedrijf voor staat en wat je graag uit wilt stralen.

webdesign bureau

Heb je al een website? Welke kleuren en lettertypen gebruik je hiervoor? Hoe ziet je logo eruit? Hoe spreek je de bezoekers op jouw website aan? We analyseren de huidige website en kijken naar eventuele pijnpunten die we kunnen verbeteren. Het is immers ons doel om met jouw website zo veel mogelijk bezoekers aan te trekken én ervoor te zorgen dat deze bezoekers ook daadwerkelijk actie zullen ondernemen. Nog geen website? Ook dan gaan we samen kijken wat het beste bij jouw bedrijf past. Bij ROXTAR combineren we jouw wensen en kennis over het bedrijf met onze expertise en ervaring voor het beste resultaat.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Content, een belangrijk onderdeel

Content, een van de belangrijkste facetten van jouw website. Zonder content is een website eigenlijk amper een website te noemen. 

Content omvat alle dingen waarmee je informatie aan de bezoeker over kunt brengen. Denk aan teksten, afbeeldingen, video’s, audiobestanden, links, infographics en nog veel meer. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Maar nog belangrijker is dat de content relevant is voor jouw bezoekers. Content speelt namelijk een hele grote rol in SEO, aka Search Engine Optimization. Door de content op jouw website SEO-proof te maken, zorg je er namelijk voor dat je website hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer iemand een relevant zoekwoord intypt. En zoals je waarschijnlijk al kunt raden, resulteert dit in meer bezoekers én dus – met behulp van conversie optimalisatie – ook in meer verkopen! 

Naast het feit dat content belangrijk is voor jouw vindbaarheid, wil je jouw bezoekers natuurlijk ook voorzien van relevante en interessante informatie. Het is dus niet de bedoeling dat we je website maar volgooien met een hoop content. Bezoekers moeten echt hun waarde eruit kunnen halen. Heb je nou echt geen idee hoe je dit voor elkaar krijgt? Dan staan onze copywriters klaar om je te helpen!

Een webdesign bureau voor optimale resultaten

Als webdesign bureau weten we bij ROXTAR als geen ander hoe we de juiste tools in moeten zetten voor het beste resultaat. Met het meest gebruikte CMS ter wereld, WordPress, ben jij verzekerd van een steady basis. Vandaag de dag zijn er nog steeds heel veel bedrijven met een website die helemaal niet effectief is. Hartstikke zonde, want een website zou juist DE motor voor groei moeten zijn. Als professioneel webdesign bureau kunnen we jou verzekeren van:

  • Een perfecte vertaling van de missie en visie van jouw bedrijf
  • Het in kaart brengen van een optimale customer journey van de koper- en hierop inspelen!
  • Het verbeteren van de organische vindbaarheid van jouw website (SEO)
  • Het stimuleren van de verkoop door conversie optimalisatie

Wat moet ik zelf aanleveren?

Heb je nog geen huisstijl, teksten en afbeeldingen? Maak je niet druk! Wij zijn een one-stop-shop webdesign bureau en hebben alles in huis om jou te ondersteunen op het gebied van online marketing. Heb je nog geen eigen huisstijl? No problemo, daar krijgen we vaker mee te maken. Samen met jou gaan we aan de slag om een passende huisstijl te ontwerpen. Zo kiezen we gezamenlijk de juiste kleuren, lettertypen en de structuur van jouw website.

En de teksten? Help!

In eerste instantie gaan we er van uit dat jij je teksten zelf aanlevert. Heb je deze nog niet en weet je ook niet goed hoe en waar je moet beginnen? Geen probleem! Een professionele tekstschrijver gaat voor jou aan de slag met het creëren van geweldige teksten. Uiteraard wordt hier volledig ingespeeld op het overtuigen van jouw doelgroep en een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Om dit te kunnen bereiken, hebben we wel de juiste informatie nodig. We laten dan ook volledig aan jou over wat je graag op je website zou willen hebben. Graag advies ontvangen? Ook dan staan wij voor jou klaar!

webdesign op maat

Webdesign op maat

Bij ROXTAR hechten we veel waarde aan de uitstraling van jouw bedrijf. We zijn dus geen webdesign bureau dat een al bestaande website kopieert en plakt en vervolgens een beetje aanpast op jouw voorkeuren. Let op! Er zijn veel bureaus die wel op deze wijze te werk gaan. Jij bent uniek, en jouw bedrijf ook. We vinden het daarom uiterst belangrijk dat jouw website de unieke uitstraling krijgt die het verdient. Bij ROXTAR zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van stijlvolle, snelle en goed converterende websites. Daarom ben je bij ons verzekerd van:

  • Een professioneel maatwerk webdesign dat ook echt bij jou en jouw bedrijf past
  • Een modern, gebruiksvriendelijk en resultaatgericht ontwerp
  • Een website voorzien van de juiste tools, zoals SSL en GDPR Cookie
  • 100% jouw eigendom

Geen technische kennis nodig!

Wij zorgen ervoor dat het technische deel van jouw website helemaal in orde is wanneer we het ontwerp aanleveren. Want ook dát is super belangrijk voor de vindbaarheid van een website. Ondanks alle tools en andere technische snufjes die we gebruiken om jouw website op-en-top in orde te maken, heb je wel gewoon de mogelijkheid zelf aanpassingen te maken. Super handig, want zo ben jij niet onnodig veel geld kwijt aan iemand die jouw website onderhoud. Graag teksten, afbeeldingen en formulieren toevoegen? Daar heb je met WordPress geen externe partij voor nodig! Met een paar klikken op de knop doe je dit namelijk super makkelijk zelf. Geen technische kennis of ervaring met coderen benodigd. 

ROXTAR als jouw webdesign bureau? Dan krijg je niet alleen te maken met een uniek design, maar ook een gebruiksvriendelijk systeem. Wij maken het graag zo makkelijk mogelijk, speciaal voor jou.

WEBHOSTING

Wil je een website of webshop bouwen met je bedrijf? Dan is een goede webhosting nodig om een goede basis te hebben. Hier kun je niet zonder als bedrijf-zijnde, het is de start om te bouwen aan je online succes. Heb je geen webhosting, dan kan niemand jouw website of webshop bekijken. Webhosting is zelf te regelen, maar zelf een server hosten kost veel werk. Niet alleen moet dit up-to-date blijven, ook speelt de veiligheid van webhosting een grote rol. Om hier geen omkijken naar te hebben, is webhosting uitbesteden een aanrader. 

Waarom ROXTAR als webdesign bureau?

Op zoek naar het perfecte webdesign bureau die jou van al je wensen en behoeften kan voorzien? Dan is de kans groot dat jij inmiddels door de bomen het bos niet meer ziet. Met het enorme aanbod van vandaag de dag is het lastig om de juiste keuze te maken. Dit kunnen wij natuurlijk niet voor jou doen. Maar wat we wel kunnen, is jou duidelijk maken waarom je voor ons zou moeten kiezen. En dat gaat als volgt:

  • Wij gaan altijd voor een groei-gedreven ontwerp van je nieuwe site. ROXTAR hanteert een uniek ontwerpproces, waarbij copy-paste niet in ons woordenboek staat. Wij doen niet aan het kopiëren en plakken van al bestaande websites. Wij creëren een website dat speciaal is ontworpen voor jouw bedrijf. Het is ons doel om bezoekers een echte ‘wow’-factor te bezorgen zodra ze op jouw website belanden. Uiteraard maken we daarbij gebruik van bewezen technieken en best practices om de website zo goed mogelijk te laten renderen.
webdesign bureau

Je bent bij ons verzekerd van een responsive webdesign bureau. Een hele grote – en cruciale! – fout die je tegenwoordig nog steeds op veel websites tegenkomt, is de afwezigheid van een responsive design. Zo’n dergelijk design zorgt er namelijk voor dat jouw website er net zo tiptop uitziet op je telefoon als op je computer. Of je nou een Android telefoon, een iPad of een Windows computer gebruikt: onze designs werken met ALLE devices. Zo hoef je niet bang te zijn dat bezoekers afhaken, zodra ze via hun mobiel jouw website bezoeken.

Ons team heeft aandacht voor detail. En dat is super belangrijk wanneer het aankomt op webdesign. De plaatsing van elke knop, letter en afbeelding kan al van grote impact zijn op hoe mensen een bezoek aan jouw website ervaren. Bovendien is het belangrijk jouw website zo in te richten, dat de gebruikers aangespoord worden tot het ondernemen van de gewenste actie. Met oog voor detail bereiken wij precies wat jij wilt verkrijgen.

Zoals eerder genoemd, gaan wij conversiegericht te werk. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jouw websitebezoekers de gewenste actie zullen ondernemen. Of dit nu gaat om het aanschaffen van een dienst, het inschrijven voor een masterclass of het maken van een reservering bij de kapper. Een succesvol ontwerp is altijd veel meer dan alleen een mooi uiterlijk. Wij zorgen ervoor dat jouw website dusdanig is ingericht, dat men ook daadwerkelijk actie zal ondernemen.

Het is ons doel om jou trots te maken. Het is jouw bedrijf en daar mag je hartstikke trots op zijn! Het is dan ook ons doel om een website te maken die je met trots aan je doelgroep kunt presenteren. Daarbij is een goede klantenservice, duidelijke communicatie en transparantie in onze ogen noodzakelijk. Kies je voor ROXTAR als webdesign bureau? Dan ben jij verzekerd van optimale service.

Hoe gaan wij te werk?

Sinds 2006 storten wij ons al in het creëren van websites. 2006! Dat is dus al voor een hele lange tijd. Sindsdien is er een heleboel verandert. Op het internet, maar ook met betrekking tot de wensen en behoeften van gebruikers. Zo gebruiken we internet niet alleen meer via de computer, maar wordt er met allerlei verschillende devices dagelijks op het internet gesurfd. Eén ding dat echter niet veranderd is, is onze passie voor het vak. We bouwen dan ook graag samen aan iets moois. Van slechts een concept naar een winstgevende machine voor jouw bedrijf. Aan de hand van onderstaande drie stappen komt jouw website tot leven.

Strategie

Om te beginnen bepalen we de strategie achter jouw nieuwe website. Dit doen we samen met jou. We bespreken namelijk eerst jouw wensen en doelen. Ook kijken we naar de missie en visie van jouw bedrijf en nemen we jouw huidige website onder de loep. Mits je die hebt natuurlijk. Vanuit hier gaan we aan de slag en zetten we de eerste stappen in het project.

Design

Een gouden combinatie: jouw wensen en onze expertise. Deze combinatie zorgt er namelijk voor dat wij een uniek ontwerp kunnen creëren. Dit ontwerp moet volledig aansluiten op jouw wensen en behoeften. We gaan letterlijk door totdat jij helemaal tevreden bent. Dit begint met een eerste schets. Deze wordt doorontwikkeld totdat het ontwerp jouw bedrijf écht vertegenwoordigd. En nee, we accepteren geen ‘misschien’ of ‘ik weet het niet’. We gaan door tot jij 100% zeker bent van het ontwerp.

Development

In de laatste fase gaan we over op de daadwerkelijke bouw van de website. Hier wordt het ontwerp omgezet in een daadwerkelijk functionerende website. Daarmee is dit ook meteen de grootste stap. De bouw omvat namelijk niet alleen de technische opzet, maar ook het uitvoerig testen van allerlei functionaliteiten. Staat de website helemaal online en werkt alles naar behoren? Dan krijg je van ons een cursus hoe je het CMS kunt gebruiken om je website op eigen houtje te beheren!

Zoekmachine vriendelijk

Online vindbaar zijn is ontzettend belangrijk om jouw bedrijf beter op de kaart te zetten. Ben je momenteel nog niet online vindbaar in zoekmachines? Dan laat je een hoop kansen liggen en is het tijd voor verandering. Het is belangrijk om hiermee aan de slag te gaan met je bedrijf. Hier komt SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie, bij kijken. Als gespecialiseerd SEO bureau helpen wij jou bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid. Hoe beter deze vindbaarheid is, hoe meer klanten je krijgt en hoe hoger jouw omzet wordt. Voor ieder bedrijf is het dan ook belangrijk om te focussen op SEO, of je nu een startup, MKB of groot bedrijf hebt.

Maak kennis met ons team