Webdesign Bureau in Amsterdam

Is het tijd om je site in een nieuw ‘jasje’ te steken? Of wil je een compleet nieuwe website laten maken door een webdesign bureau in Amsterdam? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van stijlvolle, snelle en goed converterende websites voor het MKB.

  • Een professioneel webdesign dat bij je past.
  • Modern, gebruiksvriendelijk en resultaatgericht.
  • Website op maat met SSL en GDPR Cookie
  • 100% in jouw eigendom

Als je een website laat ontwerpen wil je natuurlijk een webdesign op maat dat bij je past. Iets dat aansluit bij de identiteit van jouw organisatie en de wensen van jouw klanten. Wij verwerken je unieke bedrijfsidentiteit in een modern, gebruiksvriendelijk en bovenal resultaatgericht ontwerp.

Winstgevende website op maat laten maken

Wij helpen je je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

Webdesign bureau in Amsterdam

Een analytisch-gedreven ontwerpproces

Websites moeten meetbare leads, verkopen of betrokkenheid bij je bedrijf stimuleren. Een nieuwe website moet meer zijn dan een mooie brochures of een visitekaart. Een bedrijfswebsite moet fungeren als een groeimotor die je bedrijf moet helpen om naar een ‘next level’ te gaan. Ons team bestudeert op voorhand conversiepaden, zoekfactoren, websiteverkeer en prestatiegegevens om betere ontwerpbeslissingen te kunnen nemen.

Op basis van deze data gaan wij aan de slag om de meest effectieve website te bouwen binnen jouw branche. Naast de prestaties houden wij ook rekening met je eigen wensen. Uiteindelijk moet jij trots kunnen zijn op het eindresultaat.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Webdesign bureau

Ons webdesign bureau voor de doelstellingen van jouw website

  • Het vertalen van de missie en visie van het bedrijf
  • Zorgen voor de optimale customer journey van de koper
  • Het verbeteren van organische vindbaarheid van je website (SEO)
  • Stimuleren van de verkoop

De meeste bedrijven hebben een website die niet effectief is. Websites zouden een motor voor de groei moeten zijn – niet alleen een mooie brochure.

Groei-gedreven ontwerp van je nieuwe website

Ons ontwerpproces is uniek en bestaat niet uit een simpel ‘copy-paste’ ontwerp van bestaande websites. We streven er tegelijkertijd naar om een “wow”-factor te genereren. Wel gebruiken wij bewezen technieken en best practices om de website zo goed mogelijk te laten renderen.

Responsive webdesign

Wij ontwerpen jouw website zo dat deze op alle devices goed wordt getoond. Dit noemen wij een responsive design. Op de computer, tablet of mobiel zal je website op een goede manier worden getoond.

website laten maken in amsterdam

HIER STAAN WIJ VOOR!

Goede klantenservice

Door met ons samen te werken zal je snel zien dat we de opdrachtgever trots willen maken. Trots op het bedrijf en op de website. We luisteren aandachtig en zetten ideeën om in tastbare resultaten.

Aandacht voor detail

Vanaf de eerste ontmoeting tot en met het ontwerp zal je snel zien dat elk detail voor ons van belang is. We zijn een team dat zich bekommert om de bouw van jouw nieuwe website en dit vertalen wij door naar het ontwerp.

Conversiegericht

Een succesvol ontwerp is meer dan alleen een goed uiterlijk. Het moet waarschijnlijk je rekeningen en je personeel betalen. Onze websiteontwikkeling is erop gericht om van bezoekers klanten te maken. Samen groeien wij naar betere resultaten.

Een greep uit onze opleverde websites!

Bij het maken van een website is het belangrijk dat deze stijlvol, snel en goed converterend is. Misschien nog wel belangrijker is dat het webdesign goed bij je past. Een design dat de waarden van je bedrijf uitdraagt en waarop je trots kan zijn.

Veelgestelde vragen over webdevelopement

Moet ik zelf de teksten schrijven voor een nieuwe website?

In eerste instantie gaan wij ervanuit dat jij de teksten aanlevert. Tenzij je dit aan ons wilt
uitbesteden. Een professionele tekstschrijver zal in dat geval met jouw informatie, je missie
en visie en een geschikte tone of voice, een geweldige tekst ontwikkelingen. Allemaal gericht
op het overtuigen van je doelgroep en de vindbaarheid in zoekmachines.

Ik heb nog geen huisstijl, wat nu?

Hier krijgen wij doorgaans vaker mee te maken. Als je nog geen huisstijl hebt, dan gaan wij
de huisstijl voor jou ontwerpen. Dit allemaal naar jouw wensen. We kiezen samen de
kleuren, het lettertype en de structuur van de website.

Zijn onze websites geschikt voor alle devices?

Zeker weten! Steeds meer mensen bezoeken websites vanaf hun mobiele telefoon. Ook hier houden wij rekening mee. Al onze websites worden responsive opgeleverd. Dit houdt in dat jouw website op alle devices (telefoons, tablets en desktops) op de juiste manier wordt vertoond.

Wat is WordPress CMS?

WordPress is opensourcesoftware om websites mee te realiseren. Het heeft diverse mogelijkheden die dankzij de vele ontwikkelaars ook toegepast worden. Zo is er bijvoorbeeld de WordPress plug-in woocommerce die invloed heeft op je website, waardoor je er een webshop van kunt maken.

Direct contact met een van onze consultants