SEO Bureau

Als ondernemer of marketeer ben je trots op het bedrijf dat je vertegenwoordigd.

  • Je wilt resultaat behalen;
  • Je bedrijf laten groeien;
  • En je producten of diensten aan zoveel mogelijk mensen tonen.

Als jouw website momenteel niet goed vindbaar is in de zoekmachines, dan laat je een hoop kansen liggen. Als SEO bureau helpen wij je graag om je online vindbaarheid te verbeteren. Onze specialisten weten precies wat ze daarvoor moeten doen. Zodra je online vindbaarheid verbetert, zul je ook meer klanten binnenhalen en dus een hogere omzet krijgen. SEO is dan ook een goede investering voor ieder bedrijf. Ben jij benieuwd naar hoe we jouw online succes kunnen vergroten? Lees dan verder!

Gratis SEO website check

Controleer de SEO-status van je website met onze gratis en geheel vrijblijvende SEO website check t.w.v. van €375,-

Waarom een SEO bureau inschakelen?

Is online succes jouw doel, dan is het belangrijk om in SEO te investeren. Er komt echter ontzettend veel bij SEO kijken. Je hebt een breed netwerk nodig, je moet over voldoende technische kennis beschikken en je moet daarnaast ook kwalitatieve en converterende content kunnen schrijven. SEO kost bovendien veel tijd. Het is voor de meeste ondernemers dan ook niet haalbaar om hun eigen SEO te verzorgen. Vaak is het nog goedkoper om SEO uit te besteden aan een professioneel SEO bureau.

Bij Roxtar hebben we ontzettend veel ervaring met zoekmachineoptimalisatie. Binnen ons SEO bureau werken diverse specialisten met ieder hun eigen kracht. Samen vormen we een sterk team dat in staat is om jouw website goed vindbaar te maken. Wij kunnen je website optimaliseren, SEO-content voor je plaatsen en ook jouw linkbuilding verzorgen. Bij Roxtar ontzorgen we je volledig, waardoor jij geen omkijken meer hebt naar je SEO.

SEO Bureau

Onze werkwijze

Kies je ervoor om SEO over te laten aan ons SEO bureau? Dan bedenken we een goede strategie om ervoor te zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt. We zullen eerst de website volledig analyseren om deze vervolgens te optimaliseren. Zo ontstaat er een sterke basis. We kunnen bovendien jouw bedrijfsprofiel in Google optimaliseren en kunnen, indien gewenst, SEO content voor je schrijven. Hierna kunnen we aan de slag gaan met maandelijkse werkzaamheden in de vorm van linkbuilding. Je ontvangt van ons steeds rapportages, zodat je precies weet welke werkzaamheden we voor je hebben uitgevoerd.

Bij SEO bureau ROXTAR vinden we het belangrijk dat je niet in spanning hoeft af te wachten tot er eens iets gebeurt in de zoekresultaten. Je ziet vanaf het begin van de samenwerking dat we hard voor je aan het werk zijn. Daarnaast geven we je realistische verwachtingen, zodat je ook weet wanneer je een leuke positie in Google kunt hebben.

Gaan wij voor je aan de slag met SEO, dan houden we ook voortdurend rekening met de bezoeker. Zo hoef je niet bang te zijn dat SEO ten koste gaat van de gebruikservaring. Integendeel zelfs, bij Roxtar bewijzen we hoe SEO en een verbeterde customer journey hand in hand gaan.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Wat doet een SEO bureau nu precies?

Nu je een beeld hebt van onze unieke werkwijze, vertellen we je graag meer over hoe SEO er in de praktijk uitziet. Bij SEO zullen we alle factoren optimaliseren die invloed hebben op je ranking in de zoekmachines. Het algoritme dat een zoekmachine als Google gebruikt om je ranking te bepalen is zeer uitgebreid. Er zijn dan ook veel factoren die invloed kunnen hebben op je vindbaarheid. Om te beginnen is er de techniek achter je website. Google beoordeelt je website aan de hand van meer dan honderd technische factoren. Daarnaast speelt ook de content op je website een zeer grote rol. Tot slot zijn er nog externe factoren, zoals de backlinks die naar je website verwijzen.

Om alle factoren hierboven te optimaliseren heb je een goede strategie en voldoende ervaring nodig. Als SEO bureau kunnen wij jouw website optimaliseren op basis van deze punten.

Wat is technische SEO?

Technische optimalisatie door ons SEO bureau

Wil je dat jouw website SEO technisch geoptimaliseerd wordt? Dan gaan wij graag voor je aan de slag. Met behulp van onze tools doen we een uitgebreide analyse van je website. Op basis daarvan bepalen we welke factoren nog geoptimaliseerd moeten worden. Onze specialisten gaan vervolgens aan de slag met het optimaliseren van deze factoren. Bij technische optimalisatie kun je denken aan de interne linkstructuur, de laadtijd van je website en nog veel meer factoren. Het is tegenwoordig ook zeer belangrijk dat al het verkeer via je website wordt versleuteld en dat je website ook goed zichtbaar is op bijvoorbeeld een smartphone. Steeds meer mensen gebruiken namelijk hun telefoon om te googelen.

SEO content schrijven

SEO copywriting

Ook content is een belangrijke factor voor je ranking in de zoekmachines. Wil je content die goed in de zoekmachines zal scoren? Dan helpen wij je daar als SEO bureau graag bij. Bij het schrijven van SEO content is het belangrijk om te bepalen welke zoekwoorden interessant zijn voor jouw bedrijf. We doen een uitgebreide zoekwoordenanalyse om te bepalen welke zoekwoorden voor jou het meest interessant zijn. Dit kunnen zoekwoorden zijn met een hoog zoekvolume, maar ook zoekwoorden met een lager zoekvolume en weinig concurrentie.

Zodra we hebben bepaald op welke zoekwoorden we ons moeten focussen, kunnen we deze keywords in de content op je website verwerken. We kunnen ook speciale pagina’s aanmaken voor Google met dit keyword als onderwerp. Dit noemen we landingspagina’s. Het is belangrijk dat de content ook interessant is om te lezen, aangezien de customer journey vaak op een landingspagina begint.

linkbuilding

Linkbuilding

Ook op basis van de backlinks naar je website bepaalt Google wat je positie in de zoekresultaten zal zijn. Kwalitatieve backlinks geven de zoekmachines namelijk een beeld van hoe populair en betrouwbaar je website zal zijn. Als veel websites naar jouw website bewijzen is dat voor Google dus een goed teken. Echter, spelen ook relevantie en kwaliteit een grote rol. Backlinks van slechte kwaliteit zullen je ranking niet verbeteren, maar kunnen deze in het ergste geval wel verlagen. Als je een betere positie in de zoekmachines wilt, is het dus belangrijk om linkbuilding over te laten aan een ervaren SEO bureau.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet?

Je kunt niet van de ene op de andere dag op de eerste plek in Google staan. Het duurt ongeveer twee weken voordat de crawlers van Google wijzigingen in je website hebben gedetecteerd. Na grote aanpassingen in bijvoorbeeld je content kun je vrij snel kleine resultaten zien indien je momenteel nog een slechte ranking hebt. SEO is echter een proces dat over het algemeen meer tijd zal kosten. Dat komt voornamelijk doordat je een natuurlijk linkprofiel moet behouden en er iedere maand een aantal backlinks geplaatst worden. Na enkele maanden zie je vaak de eerste resultaten van linkbuilding.

Hoe lang het duurt voordat jij in de topresultaten van Google te vinden bent is afhankelijk van de concurrentie op het zoekwoord. We kunnen je dan ook niet beloven dat je binnen een bepaalde periode op de eerste plek zal staan. Wel kunnen we je een indicatie geven van wanneer je ongeveer in de top 5 kan komen te staan.

Hoe werkt het algoritme van Google?

Google maakt gebruik van zogenaamde crawlers om het web te scannen. We weten als SEO bureau op welke factoren het algoritme een website beoordeeld. Echter, weten we niet welke berekeningen de zoekmachine exact gebruikt om de waarde van je website te bepalen. Het is goed om te onthouden dat zoekmachines de gebruiker een waardevolle website willen tonen. Het doel van het uitgebreide algoritme van Google is om te bepalen welke website het meest relevant is. De website moet technisch goed in elkaar zitten, zodat bezoekers een goede ervaring hebben. De content moet goed zijn, zodat de bezoeker de informatie vindt waar hij op zoek naar is.

Als SEO bureau willen we bovenstaande punten benadrukken, omdat men de gebruikservaring en SEO vaak los van elkaar ziet. In de praktijk zie je bijvoorbeeld veel dat men nietszeggende content met grote hoeveelheden keywords plaatst met het oog op zoekmachineoptimalisatie. Content moet echter ook van toegevoegde waarde zijn. Door tijdens het optimaliseren steeds rekening te houden met de bezoeker, blijft je website ook op de langere termijn beter vindbaar. De algoritmes van zoekmachines als Google worden namelijk steeds slimmer.

Wij werken met

SEO vroeger en nu

Het feit dat de algoritmes van de zoekmachines steeds slimmer worden, zien we ook terug als we SEO van vroeger vergelijken met nu. Vroeger kwam je er nog mee weg als je grote hoeveelheden keywords in je teksten stopte. Nu is het belangrijk dat de verhoudingen ook kloppen en dat er daadwerkelijk iets staat. Ook linkbuilding is door de jaren heen veel veranderd. Simpelweg je link spammen op andere websites zal tegenwoordig tot averechtse resultaten leiden.

Wil jij zoekmachineoptimalisatie uitbesteden aan een SEO bureau?

Ben je benieuwd wat voor impact wij kunnen hebben op jouw online aanwezigheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs om je website samen door te nemen.

  • Gratis SEO check
  • Zie snel waar je kansen liggen

Wil jij scoren in de zoekmachines? Dan helpen we je bij Roxtar graag verder. Ga je met ons in zee, dan zal het steeds duidelijk zijn waar we mee bezig zijn. We kunnen bovendien steeds toelichten waarom we bepaalde werkzaamheden verrichten. Jouw website is bij ons in goede handen en we doen er alles aan om de posities in de zoekresultaten te verbeteren. Bij Roxtar laten we je graag zien wat het resultaat van goed uitgevoerde SEO kan zijn.

Wil je graag meer weten over onze mogelijkheden of heb je nog vragen over SEO? We plannen graag een vrijblijvend gesprek met je in!

Doe de gratis SEO website check

Controleer de SEO-status van je website met onze gratis en geheel vrijblijvende SEO website check t.w.v. van €375,-

Maak kennis met ons team