SEO bureau inschakelen voor een betere positie in zoekmachines

Typ je een zoekwoord-gerelateerd op jouw bedrijf in op Google en verschijnt jouw website niet eens op de eerste paar pagina’s? Dan spreekt het voor zich dat jouw bezoekersaantal misschien niet zo hoog ligt. Tijd voor verandering! Om meer verkeer naar je website te krijgen is het belangrijk om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie. Zodra dit goed op orde is, rank je beter in Google. En hoe beter jij rankt in Google, hoe meer bezoekers je hebt en hoe meer omzet je gaat maken. Klinkt deze win-winsituatie jou als muziek in de oren? Dan is er werk aan de winkel! 

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

seo bureau

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit verschillende aspecten die van belang zijn voor jouw bedrijf. Ons SEO bureau weet als geen ander wat nodig is om jouw bedrijf en website naar een hoger niveau te tillen. Voor SEO-dienstverlening ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar hoe wij jouw online vindbaarheid vergroten? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden! Wil je eerst meer weten over de betekenis van SEO, wat hier allemaal onder valt en de voordelen van het inschakelen van een SEO bureau? Lees snel verder, wij vertellen je alle ins en outs over dit onmisbare online marketing onderdeel.

Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds een vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien je graag van alle antwoorden!

Dit zeggen onze klanten

De redenen om een SEO bureau in te schakelen

Om de online vindbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren is het inschakelen van een SEO bureau een goede mogelijkheid. Er zijn diverse redenen om voor hulp van een SEO bureau te kiezen. Ten eerste is het een voordeel dat een SEO bureau de juiste technische kennis in huis heeft. Maar dat niet alleen, want ook het schrijven van kwalitatieve en converterende content (copywriting) is een belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie en een SEO bureau als ROXTAR helpt jou hierbij.

Een andere reden om een professioneel bureau in te schakelen is omdat het jou veel tijd en moeite kan schelen. Als je zelf in de verschillende aspecten van SEO moet duiken, kan dit een tijdrovend proces zijn. Bovendien kan het best lastig zijn om dit onder de knie te krijgen, omdat er veel komt kijken bij zoekmachine optimalisatie.

Omdat er meer komt kijken bij SEO dan je misschien in eerste instantie denkt, kan dit ten koste gaan van de kerntaken van je onderneming. Kies je ervoor om dit uit te besteden, dan kun jij je blijven focussen op jouw core business. Daarnaast profiteer je in dit geval van de expertise van specialisten op dit gebied die als geen ander weten wat er moet gebeuren om successen te behalen.

Als je zelf aan de slag gaat met het verzorgen van de SEO, is het goed mogelijk dat je hiervoor allerlei handige tools gebruikt. En veel van deze tools kosten geld. Meestal is het inschakelen van een SEO bureau nog goedkoper dan dat je alles zelf tot in detail uitzoekt en daarvoor betaalde tools gebruikt.

Waarom SEO uitbesteden bij ROXTAR?

ROXTAR heeft ontzettend veel ervaring met zoekmachine optimalisatie. Ons team bestaat uit professionals met ieder hun eigen kracht. Wij bundelen onze krachten, allemaal met het doel om jouw website goed vindbaar te maken en dus zo hoog mogelijk te laten ranken in Google. Als SEO bureau zijn wij in staat om je volledig te ontzorgen en alle SEO voor jou uit handen te nemen. Zo heb jij hier geen omkijken naar en ben je ervan verzekerd dat dit op de juiste manier voor je wordt geregeld. Het optimaliseren van je website, het plaatsen van sterke content en het verzorgen van linkbuilding: het zijn allemaal dingen die wij voor je kunnen oppakken. 

  • Veel expertise en ervaring in huis
  • Betrouwbaar en goed bereikbaar
  • Transparant en duidelijk
  • Resultaat gedreven
  • Houden rekening met duurzaamheid
SEO Bureau

Onze werkwijze

Kies je ervoor om SEO over te laten aan ons SEO bureau? Dan bedenken we een goede strategie om ervoor te zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt. We zullen eerst de website volledig analyseren om deze vervolgens te optimaliseren. Zo ontstaat er een sterke basis. We kunnen bovendien jouw bedrijfsprofiel in Google optimaliseren en kunnen, indien gewenst, SEO content voor je schrijven. Hierna kunnen we aan de slag gaan met maandelijkse werkzaamheden in de vorm van linkbuilding. Je ontvangt van ons steeds rapportages, zodat je precies weet welke werkzaamheden we voor je hebben uitgevoerd.

Bij SEO bureau ROXTAR vinden we het belangrijk dat je niet in spanning hoeft af te wachten tot er eens iets gebeurt in de zoekresultaten. Je ziet vanaf het begin van de samenwerking dat we hard voor je aan het werk zijn. Daarnaast geven we je realistische verwachtingen, zodat je ook weet wanneer je een leuke positie in Google kunt hebben.

Gaan wij voor je aan de slag met SEO, dan houden we ook voortdurend rekening met de bezoeker. Zo hoef je niet bang te zijn dat SEO ten koste gaat van de gebruikservaring. Integendeel zelfs, bij ROXTAR bewijzen we hoe SEO en een verbeterde customer journey hand in hand gaan.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Wat doet een SEO bureau nu precies?

Nu je een beeld hebt van onze unieke werkwijze, vertellen we je graag meer over hoe SEO er in de praktijk uitziet. Bij SEO zullen we als SEO bureau alle factoren optimaliseren die invloed hebben op je ranking in de zoekmachines. Het algoritme dat een zoekmachine als Google gebruikt om je ranking te bepalen is zeer uitgebreid. Er zijn dan ook veel factoren die invloed kunnen hebben op je vindbaarheid. Om te beginnen is er de techniek achter je website. Google beoordeelt je website aan de hand van meer dan honderd technische factoren. Daarnaast speelt ook de content op je website een zeer grote rol. Tot slot zijn er nog externe factoren, zoals de backlinks die naar je website verwijzen.

Om alle factoren hierboven te optimaliseren heb je een goede strategie en voldoende ervaring nodig. Als SEO bureau kunnen wij jouw website optimaliseren op basis van deze punten.

Het optimaliseren van je website

Een van onze SEO-diensten betreft website optimalisatie. Zoals de naam al aangeeft, houden wij ons hierbij bezig met het technisch optimaliseren van jouw website. We beginnen met het maken van een uitgebreide analyse van jouw website met behulp van onze tools. Op basis van deze analyse bekijken wij waar dingen nog verbeterd kunnen worden. Wij gaan aan de slag met de factoren die verbetering nodig hebben. De technische optimalisatie heeft betrekking op bijvoorbeeld de interne linkstructuur, de laadtijd van je website en het responsive maken van je design. Alles om jouw website technisch volledig in orde te maken!

Wat is technische SEO?
SEO content schrijven

SEO copywriting

Ben je zelf niet heel sterk in het schrijven van kwalitatieve SEO teksten? ROXTAR helpt je op weg. Goede content speelt een belangrijke rol in jouw ranking in zoekmachines, waardoor het verstandig is om hier voldoende aandacht aan te schenken. Het is belangrijk dat jouw website voorzien is van kwalitatief goede content. Als je geen ervaring hebt met het schrijven van SEO teksten, is het lastig om content te creëren die goed scoort in zoekmachines. 

En daar komt ROXTAR to the rescue. Onze ervaren copywriters voeren een uitgebreide zoekwoorden analyse uit om te kijken welke zoekwoorden voor jouw website het meest interessant zijn. Zodra we weten wat de belangrijke keywords zijn voor jouw bedrijf, verwerken we deze in de content op jouw website. Indien je dit wenst maken wij ook landingspagina’s voor je. Dit zijn speciale pagina’s voor Google die erbij helpen om hoger te ranken met de gekozen zoekwoorden.

Linkbuilding

Laten we onze grote vriend linkbuilding niet vergeten! Linkbuilding is een belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie. Hiermee bedoelen we linkverwijzingen naar jouw website.

Op basis van de backlinks naar jouw website bepaalt Google jouw positie. Het is van belang om deze positie zo goed mogelijk te krijgen, zodat jouw website via Google al op een van de eerste pagina’s verschijnt. Als veel websites linken naar jouw website, kan dit voor jou goed uitpakken. Echter speelt hierbij wel de kwaliteit van de links een grote rol. Zijn het kwalitatieve links, dan scoor je beter. Zijn de links slecht, dan heeft dit vaak geen positief effect op je ranking in Google. Het is mogelijk om zelf aan de slag te gaan met linkbuilding, maar linkbuilding uitbesteden aan een SEO bureau als ROXTAR is een betere optie.

linkbuilding

Op basis van deze drie punten hierboven ontzorgen wij je volledig op het gebied van SEO. Houd er wel rekening mee dat je met jouw website niet van de ene op andere dag op de eerste plek in Google staat, dit heeft tijd nodig. Wanneer wij wijzigingen doorvoeren, duurt het ongeveer twee weken voordat dit door Google wordt gedetecteerd. Doen we grote aanpassingen aan je website, dan zie je dit vaak al vrij snel terug. Als je al niet slecht rankt met je website en wij deze voor je optimaliseren, kan het echter een proces zijn dat tijd in beslag neemt. SEO is uitgebreid en het kan daarom even duren voordat de resultaten goed zichtbaar zijn.

Hoe lang het daadwerkelijk duurt voordat je in de topresultaten van Google te vinden bent, hangt af van de concurrentie op de gekozen zoekwoorden. We proberen hiervoor een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen en doen er alles aan om jouw website zo hoog mogelijk te laten scoren.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet?

Je kunt niet van de ene op de andere dag op de eerste plek in Google staan. Het duurt ongeveer twee weken voordat de crawlers van Google wijzigingen in je website hebben gedetecteerd. Na grote aanpassingen in bijvoorbeeld je content kun je vrij snel kleine resultaten zien indien je momenteel nog een slechte ranking hebt. SEO is echter een proces dat over het algemeen meer tijd zal kosten. Dat komt voornamelijk doordat je een natuurlijk linkprofiel moet behouden en er iedere maand een aantal backlinks geplaatst worden. Na enkele maanden zie je vaak de eerste resultaten van linkbuilding.

Hoe lang het duurt voordat jij in de topresultaten van Google te vinden bent is afhankelijk van de concurrentie op het zoekwoord. We kunnen je dan ook niet beloven dat je binnen een bepaalde periode op de eerste plek zal staan. Wel kunnen we je een indicatie geven van wanneer je ongeveer in de top 5 kan komen te staan.

Hoe werkt het algoritme van Google?

Google is continu bezig met het scannen van het web, om zo te bepalen wie welke positie krijgt. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van crawlers. Een zoekmachine als Google heeft als doel om waardevolle websites eerst te tonen. Het is dus van belang dat jouw website hier ook tussen komt te staan. Hoe relevanter jouw website en hoe beter de SEO, hoe hoger je scoort. Als SEO bureau weten wij het geheim van google als geen ander met welke factoren we rekening moeten houden om dit te laten gebeuren.

Bij het SEO-proof maken van je website houden wij de bezoeker altijd in ons achterhoofd. Het is tenslotte van belang dat de bezoeker actie onderneemt en de kans hierop wordt groter als de website waardevol is. Dat houdt in dat de content van toegevoegde waarde moet zijn.

Wij werken met

zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoe het algoritme van Google werkt

Google is continu bezig met het scannen van het web, om zo te bepalen wie welke positie krijgt. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van crawlers. Een zoekmachine als Google heeft als doel om waardevolle websites eerst te tonen. Het is dus van belang dat jouw website hier ook tussen komt te staan. Hoe relevanter jouw website en hoe beter de SEO, hoe hoger je scoort. Als SEO bureau weten wij als geen ander met welke factoren we rekening moeten houden om dit te laten gebeuren. 

Bij het SEO-proof maken van je website houden wij als SEO bureau de bezoeker altijd in ons achterhoofd. Het is tenslotte van belang dat de bezoeker actie onderneemt en de kans hierop wordt groter als de website waardevol is. Dat houdt in dat de content van toegevoegde waarde moet zijn.

Andere online marketing diensten van ROXTAR

SEO bureau ROXTAR helpt jou graag met het vergroten van je online succes. SEO is hier een belangrijk onderdeel van, maar om jouw online marketing nog beter te maken zijn er ook nog andere diensten waar je gebruik van kunt maken. Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor zoekmachine adverteren, social media adverteren en webdevelopment. Deze diensten zijn, net als zoekmachine optimalisatie, belangrijk om je bedrijf beter op de kaart te zetten. Mocht je hier nog geen gebruik van maken, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. Of je nu net begonnen bent met ondernemen of al een tijdje bezig bent: laat ons jouw online marketing partner worden.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan ons SEO BUREAU

Enthousiast geworden over ons SEO bureau? Laten we dan snel kennismaken! Wij zien snel waar de kansen liggen en bieden de mogelijkheid tot een gratis SEO check. Als je benieuwd bent naar wat voor impact wij hebben op jouw online vindbaarheid, neem dan snel contact met ons op. Dit kun je doen door het contactformulier op onze website in te vullen, te bellen naar onze specialisten of door een mailtje naar ons te sturen. Gaan we de samenwerking aan? Dan streven wij er als SEO bureau naar om jouw website naar de top te krijgen!

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team