New chapter case header new

CASE

New Chapter Kraamzorg

New Chapter is een kraamzorgkliniek gevestigd in Haarlem. Ze benaderden ons om hun website te ontwikkelen, te optimaliseren voor zoekmachines (SEO) en om Search Engine Advertising (SEA) in te zetten. Het hoofddoel was om gevonden te worden op het keyword ‘kraamzorg’ en zo veel mogelijk conversies te genereren.

0

▲ conversies na 1 jaar

0

▲ bezoekers na 1 jaar

0

▲ Stijging rankings

0

▼ Kosten per conversie

NIEUWE WEBSITE

De eerste stap van het verbeteren van de online vindbaarheid van New Chapter, was het maken van een nieuwe site.

SEO

Om de concurrentie op het zoekwoord ‘kraamzorg’ aan te pakken, hebben we een uitgebreide strategie geïmplementeerd. Allereerst hebben we dus een geheel nieuwe website ontwikkeld, waarbij we het ontwerp hebben gemaakt en de site hebben voorzien van relevante content. Specifiek gericht op hun doelgroep, toekomstige ouders opzoek naar persoonlijke kraamzorg! 

Daarnaast hebben we verschillende landingspagina’s gecreëerd voor specifieke locaties in Noord-Holland met een hoog zoekvolume op ‘kraamzorg plaatsnaam’. Deze landingspagina’s ondersteunden het hoofdzoekwoord ‘kraamzorg’ en zorgden voor een betere vindbaarheid in relevante regio’s. Ook hebben we flink ingezet op linkbuilding om de autoriteit van de website te verhogen.

0

Stijging aantal rankende pagina’s: Het aantal pagina’s dat rankt op relevante zoekwoorden is toegenomen met 31% in het eerste jaar.

0

De kosten per conversie zijn met 27% verlaagd dankzij de geoptimaliseerde SEO en gerichte advertentiecampagnes.

New Chapter kraamzorg

Binnen 12 maanden in top 10!

We hebben fantastische resultaten behaald met New Chapter Kraamzorg! We bouwde een ijzerstek fundament met de website. Daarna pakten we door met focus op het zoekwoord ‘kraamzorg’, dat maandelijks gemiddeld 8800 keer wordt gezocht, hebben we met succes in de top 10 weten te krijgen. Maar dat is nog niet alles. Binnen 12 maanden hebben we meerdere relevante zoekwoorden naar de top 10 gebracht, waaronder:

  • ‘Kraamzorg Amstelveen’
  • ‘Kraamzorg Aalsmeer’
  • ‘Kraamzorg Badhoevedorp’
  • ‘Kraamzorg Uithoorn’

Het is de moeite waard te vermelden dat New Chapter aanvankelijk niet eens werd weergegeven in de zoekresultaten. Onze inspanningen hebben daarom echt een positieve impact gehad.

Daarnaast leverde onze linkbuilding ook serieuze resultaten op! Binnen een jaar tijd verdubbelde de autoriteit van de website! Vergelijk je de startscore met die van het eerste jaar, dan zie je bijna een verdubbeling van gebruikers. De actie werd zo intens dat New Chapter het aantal aanvragen niet meer aankon. Dit bewijst dat we niet alleen onze doelen hebben bereikt, maar ze hebben overtroffen. Op een manier dat New Chapter Kraamzorg op zoek moest naar nieuwe medewerkers om zo de stoom aan aanvragen bij te benen. Resultaat, we bouwde een vacaturepagina!
Overal betekende deze samenwerking:

  • Stijging aantal rankende pagina’s: Het aantal pagina’s dat rankt op relevante zoekwoorden is toegenomen met 31% in het eerste jaar.
  • Stijging in bezoekersaantallen: Het aantal websitebezoekers is gestegen met 64% in vergelijking met de periode vóór de optimalisatie.
  • Kosten per conversie: De kosten per conversie zijn met 27% verlaagd dankzij de geoptimaliseerde SEO en gerichte advertentiecampagnes.

Zo doen wij dat!

LINKBUILDEN

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

KEYWORD OPTIMALISATE

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

CONTENT

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

CONCLUSIE

De resultaten die we hebben behaald voor New Chapter Kraamzorg zijn indrukwekkend. We hebben een aanzienlijke groei gezien in het aantal gebruikers, waarbij het aantal websitebezoekers bijna is verdubbeld binnen een jaar! Deze toename is te danken aan onze strategieën op het gebied van SEO, SEA en de nieuwe website, waarmee we New Chapter Kraamzorg hebben geholpen om op relevante locaties gevonden te worden.

0

▲ conversies na 1 jaar

Deze successen hebben een directe impact gehad op het bedrijf van New Chapter Kraamzorg. Het totaal aantal conversies is met 288% gestegen binnen een jaar wat een duidelijke indicator is van het toegenomen succes en de groei van het bedrijf.

We zijn trots op de behaalde resultaten en de positieve impact die we hebben gehad op het succes van New Chapter Kraamzorg. De statistieken en meetbare gegevens bevestigen duidelijk dat onze strategieën en inspanningen hebben geleid tot aanzienlijke groei en verbeterde prestaties.

We kijken ernaar uit om onze samenwerking met New Chapter Kraamzorg voort te zetten en verdere groei en succes te realiseren. New Chapter, bedankt!

cases new chapter kraamzorg

ROXTAR

Bij ROXTAR Online Marketing laten we de resultaten voor zich spreken. Dus neem de tijd om onze cases te verkennen en laat u overtuigen van het succes dat we samen kunnen behalen.

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.