online marketing voor horeca

Online marketing voor horeca?

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is online marketing voor horeca een goed idee.

Wil je snel resultaten? Kies dan voor ROXTAR Online Marketing! Wij helpen je graag om je Hotel, Restaurant of Café online op de kaart te zetten.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Ook kiezen voor onze Online Marketing voor de horeca?

De horeca is natuurlijk dé sector die te maken krijgt met een hoge mate van competitie. In de grote en zelfs kleinere steden zijn er immers talloze Hotels, Restaurants en Cafés te vinden. Merk jij dat je het lastig vindt om bij te blijven? Dan is het handig om te kiezen voor onze unieke online marketing voor horeca. Door middel van onze online marketing voor horeca ben je in staat om jouw horecazaak echt op de kaart te zetten en om altijd weer nieuwe klanten naar je tent te halen.

Op dit moment is lang niet iedereen bekend met de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we voor jou het belangrijkste op een rijtje gezet!

Wat is online marketing eigenlijk?

Straks gaan we in op de grootste voordelen die onze online marketing voor horeca te bieden heeft. Echter is het handig om even te kijken naar online marketing zelf. Lang niet iedere horecazaak is namelijk bekend met deze lastige term. Online marketing ziet op alle online aspecten van jouw marketing. Dit maakt het een van de meest brede vormen van marketing die gekozen kan worden voor jouw horecazaak.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Horeca marketing

Bedrijven die nalaten om aan online marketing te doen lopen echt veel kansen mis. Zoals je weet is het namelijk zo dat het internet steeds belangrijker wordt. Middels de juiste vorm van online marketing voor de horeca zal je in staat zijn om nieuwe klanten naar je zaak te halen en pas echt goed op te vallen tussen de concurrenten.

online marketing voor horeca

Dé beste online marketing voor horeca

De online marketing voor horeca is dus van groot belang als je op wilt vallen en als je er echt voor wilt zorgen dat nieuwe klanten bij jou gaan zitten in plaats van bij de concurrent. Ons bedrijf maakt het mogelijk om een volledig pakket op maat te kiezen voor de online marketing voor horeca. Dit pakket op maat maakt het mogelijk om uit te komen bij het resultaat wat past bij wat je al die tijd al voor ogen had. Om je wat beter op weg te helpen hebben we hieronder enkele belangrijke onderdelen van online marketing binnen ons team op een rijtje gezet.

Lokale vindbaarheid via Google met SEO

Als ondernemer is het jouw taak om de klant weg te houden bij de concurrent en om hem naar je eigen bedrijf te halen. Om hiervoor te zorgen is het van belang om ook voldoende aandacht te besteden aan Google optimalisatie, ook wel de bekende Lokale SEO strategie met Google Mijn Bedrijf.

Ons team is in staat om ervoor te zorgen dat jouw site een hogere positie zal behalen binnen Google. Dit kunnen wij doen door gebruik te maken van bepaalde soorten zoekwoorden, echter is het ook mogelijk dat we ons juist richten op het posten van nieuwe content op de site. Dit zorgt ervoor dat wanneer een klant op zoek is naar een terras of kroeg gelijk op jouw site terecht komt.

online marketing voor restaurants

Verbeterde gebruiksvriendelijkheid voor je klanten

Door het coronavirus is het voor veel bedrijven de norm geworden om afspraken en reserveringen te hanteren binnen de horecazaak. In een drukke wereld als die van ons heeft de klant echter geen zin om te bellen. De klant wilt veel liever online een plekje reserveren in het restaurant of op het terras. Wij zijn in staat om je hiermee te helpen.

Ons team kan er namelijk voor zorgen dat jouw site zo wordt ingericht dat de klant in staat is om eenvoudig te reserveren bij jouw bedrijf. Dit zorgt niet alleen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid voor je klanten, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je net even wat meer tijd kunt besparen binnen het bedrijf. Met ons webdesign kan je in een oogopslag zien welke reserveringen er zijn gemaakt voor een plekje binnen jouw horecazaak.

Content op maat voor je klant

Horecazaken zien gelukkig steeds meer het belang in van social media. Ook jij zou hier voldoende aandacht aan moeten besteden. Social media Ads maakt het voor jouw zaak mogelijk om een goede relatie op te bouwen met de klant. Via social media ben je bijvoorbeeld in staat om foto’s te plaatsen van nieuwe gerechten of van de sfeer van de zaak.

Ons team is in staat om deze content te koppelen aan een speciale advertentiecampagne op maat. Deze advertenties maken het vervolgens mogelijk om je omzet te verhogen en om pas echt goed te werk te gaan. Daarnaast zijn wij in staat om je site te voorzien van een volledige webdesign upgrade.

marketing voor horeca

Als horeca ondernemer kiezen voor Online Marketing & SEO

Er zijn natuurlijk nog veel meer onderdelen te kiezen binnen onze speciale online marketing voor de horeca. Om ervoor te zorgen dat je altijd uitkomt bij een pakket op maat gaan we graag met jou zitten om te zien wat er mogelijk is. We zetten jouw wensen duidelijk op een rijtje en we gaan voor je kijken wat voor resultaat je precies wilt boeken. Dit maakt het ook voor jou mogelijk om eenvoudig te kiezen voor onze online marketing voor de horeca.

Dit zeggen onze klanten

Maak vandaag nog een afspraak

Aangezien jij als horecaondernemer maar al te goed weet hoe belangrijk het is om op te vallen en om er alles aan te doen om de concurrentie te slim af te zijn is het handig om te kiezen voor onze online marketing voor horeca. Door middel van onze marketing aanpak zal je jouw zaak pas écht succesvol kunnen draaien. Meer te weten komen over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben? Blijf dan zeker even hangen op deze site, hier kan je namelijk alle info vinden die van belang kan zijn. Voor vragen is het uiteraard altijd mogelijk om gewoon even contact met ons op te nemen.

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team