SEO specialist inhuren

Wil je een betere online vindbaarheid, schakel Roxtar dan in als SEO specialist. Door middel van Search Engine Optimization (SEO) zorgen we ervoor dat jouw website in de zoekmachines gevonden wordt. Dat is zeer belangrijk, want online succes is nog geen garantie met een goede website alleen.

  • Je wilt resultaat behalen;
  • Je bedrijf laten groeien;
  • En je producten of diensten aan zoveel mogelijk mensen tonen.

Als je bezoekers en dus potentiële klanten op je website wilt, dan zul je ook vindbaar moeten zijn. Ontzettend veel mensen gebruiken Google om de producten of diensten te vinden die ze zoeken. Wij helpen je dan ook graag om gevonden te worden door jouw doelgroep!

Ben jij benieuwd hoe we jou van dienst kunnen zijn als SEO specialist? Lees dan verder! Hoor je liever over onze mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek? Neem in dat geval contact met ons op.

Gratis SEO website check

Controleer de SEO-status van je website met onze gratis en geheel vrijblijvende SEO website check t.w.v. van €375,-

SEO specialist inhuren

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist is gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie technieken. Als SEO specialist in Amsterdam weten we als de beste hoe we jouw website hoog in Google krijgen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat jouw website ook meer bezoekers krijgt, waardoor de omzet zal toenemen. SEO is zeer belangrijk, omdat zoekmachines dé manier zijn om producten, diensten en informatie te vinden op het web. Als je meer bezoekers op je website wilt, dan is het inhuren van een SEO specialist dus de manier.

Er zijn verschillende technieken die we als SEO specialist kunnen inzetten om de vindbaarheid in Google te verbeteren. Een zoekmachine werkt op basis van een algoritme dat berekent welke positie een website in de zoekresultaten krijgt. Dat doet het algoritme op basis van honderden factoren. Door die factoren te verbeteren, kunnen we jouw ranking in de zoekresultaten verbeteren.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Welke ranking factoren kan een SEO specialist verbeteren?

Er zijn ontzettend veel factoren die je ranking kunnen beïnvloeden. Denk om te beginnen maar aan technische factoren als de laadtijd en de structuur van je website. Er zijn nog tientallen andere technische factoren die invloed hebben op je ranking. Naast technische factoren, kijkt het algoritme ook naar de content op je website. Zelfs links naar je website hebben invloed op je ranking, veel invloed zelfs.

Als SEO specialist in Amsterdam kunnen we bij Roxtar Online Marketing al deze factoren verbeteren, zodat je positie in de zoekresultaten blijft stijgen. Om de ranking van jouw website te verbeteren, gebruiken we de volgende SEO-technieken:

  • Technische optimalisatie
  • Zoekwoordanalyses
  • Geoptimaliseerde content
  • Linkbuilding

Waarom een SEO specialist inhuren?

Het kan lastig zijn om zelf je SEO te verzorgen. Technische optimalisatie van je website vergt ontzettend veel kennis. Voor linkbuilding heb je naast veel kennis ook een breed netwerk nodig. Wil je geoptimaliseerde content schrijven? Dan is het belangrijk dat je de taal goed beheerst, een interessant verhaal kunt schrijven en vooraf een zoekwoordanalyse uitvoert. Het is dus allesbehalve eenvoudig om zelf met zoekmachineoptimalisatie aan de slag te gaan. Daarnaast kost het ook gewoon veel tijd om je eigen SEO te verzorgen. Je kunt SEO daarom beter uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf.

Wil jij SEO uitbesteden? Laat de SEO voor jouw website dan over aan Roxtar Online Marketing. Wij maken gebruik van de beste tools en hebben een team met veel ervaring.

Wij kunnen alle onderdelen van SEO voor je verzorgen

Bij Roxtar Online Marketing hebben we ontzettend veel ervaring. Als SEO specialist in Amsterdam beschikken we over een breed netwerk. De teamleden van Roxtar hebben allemaal hun eigen specialismen. Samen zijn we in staat om ieder onderdeel van SEO voor je te verzorgen. Hieronder lees je meer over de verschillende technieken die wij kunnen toepassen om jouw online vindbaarheid te verbeteren.

SEO techniek

Het optimaliseren van de technische kant van je website

Om te beginnen zullen we je website technisch optimaliseren. Je website vormt namelijk de basis. Als je website technisch niet in orde is, zullen de overige SEO-technieken weinig uithalen. Vandaar dat we eerst een analyse van je website uitvoeren. Op basis daarvan zullen we de website volledig gaan optimaliseren. Er zijn tal van technische factoren die invloed kunnen hebben op jouw ranking in de zoekmachines. De laadtijd van je website is hier een uitstekend voorbeeld van. Ook de structuur van je website speelt echter een grote rol.

Tegenwoordig is het ook zeer belangrijk dat iedere website toegankelijk is voor smartphonegebruikers. Indien jouw website geen mobiele versie heeft, dan kunnen we deze alsnog voor je aanmaken. Dat zal er al voor zorgen dat je veel beter in de zoekmachines scoort. Nog belangrijker is zelfs dat je website versleuteld is. Je hebt dus een zogenaamd SSL-certificaat nodig. Heb je die niet, dan wordt het ontzettend lastig om vindbaar te worden. Gelukkig is het zeer eenvoudig om je webverkeer te laten versleutelen. Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Is je huidige website erg slecht? Dan kunnen we je ook aanraden om een nieuwe website te laten maken. Ook dat kun je aan de specialisten van Roxtar Online Marketing overlaten. Je kunt er dan zeker van zijn dat we een prachtige website voor je maken. Wanneer wij een website maken, zorgen we ervoor dat de basis goed is voor je vindbaarheid in Google.

SEO keywords analyse

Het uitvoeren van een zoekwoordanalyse

Is je website technisch geoptimaliseerd, dan wordt het belangrijk om te controleren welke zoekwoorden interessant zijn voor jouw campagne. Vaak voeren we al een zoekwoordanalyse uit voordat we beginnen met het optimaliseren van de website. Met behulp van handige SEO tools kunnen we precies inzien welke keywords relevant zijn. Net als dat we ook kunnen inzien hoe vaak er op een keyword gezocht wordt en van hoeveel concurrentie er sprake is. Op die manier kunnen we dus vrij goed inschatten wat we moeten doen om op #1 in Google te komen en hoeveel bezoekers dit je kan opleveren.

Bij het kiezen van de juiste zoekwoorden kijken we ook steeds goed naar de relevantie van de zoektermen. Als een keyword vaak gevonden wordt, maar niet relevant is, dan hebben we er namelijk niets aan. We willen namelijk de mensen bereiken die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten.

SEO backlinks

Linkbuilding door een SEO specialist

Je kunt ons ook als SEO specialist inhuren voor linkbuilding. Linkbuilding is het aanmaken van links op andere websites. Deze links verwijzen naar jouw pagina. Wat dit precies voor nu heeft? Google kijkt naar je linkprofiel om te bepalen hoe het met de online autoriteit van je website zit. Als er veel linkverwijzingen naar je website zijn, betekent dit dat er over je website gesproken wordt. Je hebt dan veel autoriteit en je website is overduidelijk waardevol. Het gevolg daarvan is dus dat je positie in de zoekresultaten toeneemt.

Het aanmaken van backlinks naar je website klinkt eenvoudig. Echter, kun je de backlinks niet zomaar op iedere website plaatsen. Het is belangrijk dat de websites ook van hoge kwaliteit zijn en zoveel mogelijk relevantie met je eigen website hebben. Als je linkprofiel als onbetrouwbaar wordt beoordeeld door het algoritme van Google, zal je ranking niet toenemen. In het ergste geval krijg je zelfs een Google Penalty, waardoor je minder goed vindbaar wordt op het web. Als SEO specialist in Amsterdam weten wij precies waar we op moeten letten bij het creëren van nieuwe backlinks naar je website.

SEO content schrijven

Content waarmee je goed scoort

Ook content is een belangrijke ranking factor voor je positie in de zoekmachines. Logisch, want vaak is een gebruiker van de zoekmachine op zoek naar informatie. Als jouw website veel relevante content bevat, is de kans groot dat men op jouw website de juiste informatie vindt. Jouw positie in de zoekresultaten neemt op die manier dus toe. Tijdens de zoekwoordanalyse hebben we vastgesteld op welke zoekwoorden jij gevonden moet worden. Die zoektermen zullen we als keywords in de content verwerken. Zo weten de zoekmachines waar de content op jouw website over gaat.

Voor interessante keywords kunnen we een zogenaamde landingspagina aanmaken. Dat is een pagina die we speciaal voor Google aanmaken en specifiek over het zoekwoord gaat. De kwaliteit van de content moet echter goed zijn, want de content op je landingspagina’s is het eerste wat een potentiële klant van je website te zien krijgt.

optimaliseren van de SEO campagne

Het optimaliseren van de SEO campagne

SEO is een proces dat een langere tijd in beslag neemt. We kunnen namelijk niet tientallen backlinks naar je website plaatsen in slechts één maand tijd. Er is dan niet langer sprake van een natuurlijk linkprofiel. Uiteindelijk is een SEO specialist inhuren echter zeker de moeite waard. De investering verdien je terug doordat je meer klanten op je website of webshop kunt ontvangen. Zolang we SEO voor je verzorgen, zullen we de campagne steeds blijven optimaliseren. Zo blijven we steeds de beste resultaten behalen.

Wij werken met

Wat is het doel van het algoritme van een zoekmachine?

Als SEO expert leggen we je graag uit dat zoekmachineoptimalisatie niet alleen voor de zoekmachines is. Het algoritme van een zoekmachine heeft namelijk ook een doel. Het algoritme zorgt ervoor dat mensen die gebruik maken van de zoekmachine ook de juiste resultaten krijgen. Tijdens het optimaliseren van een website is het dus ook altijd goed om rekening te houden met de eindgebruiker. Dat is namelijk waar het de zoekmachines om gaat.

Als SEO specialist in Amsterdam zien we vaak dat er onder het mom van zoekmachineoptimalisatie aanpassingen gedaan worden die ten koste gaan van de gebruikservaring. Dat raden we af, zeker aangezien de zoekmachines steeds slimmer worden. Een aantal jaren terug kon je de zoekmachines nog voor de gek houden, bijvoorbeeld door middel van keyword stuffing of linkspam. Tegenwoordig moet je website echt goed zijn om te scoren in Google. Doordat wij gebruik maken van moderne SEO technieken en ook de gebruiker in het achterhoofd houden, zorgen wij ervoor dat je ook op de langere termijn goed vindbaar zal zijn.

Als SEO specialist in Amsterdam gaan we met de tijd mee

Veel ondernemers hebben weinig verstand van SEO. Toch bestaat SEO alweer een lange tijd. De SEO-technieken die men vroeger gebruikte, werken vandaag de dag vaak niet meer. Dat komt doordat het algoritme van Google steeds blijft veranderen. Zo slaagt de zoekmachine erin om gebruikers steeds betere zoekresultaten te geven. Als SEO marketeer maken wij dan ook steeds gebruik van de beste technieken. We houden de updates van grote zoekmachines als Google nauwlettend in de gaten. Zodra er een grote update plaatsvindt, zullen we onze technieken hierop aanpassen.

Kies je voor Roxtar Online Marketing, dan hoef je dus nooit bang te zijn dat we gebruik maken van verouderde technieken! Daar is bij ons geen sprake van en dat is een van de redenen dat wij steeds weer goede resultaten boeken.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Onze werkwijze

Bij Roxtar Online Marketing hanteren we een zeer transparante werkwijze. Wij vinden het belangrijk dat jij precies weet wat voor werkzaamheden we voor je uitvoeren. We maken daarom ook gebruik van periodieke rapportages. Zo hoef je je niet af te vragen wat er nu precies gebeurt is en wat je kunt verwachten. We kunnen al onze werkzaamheden onderbouwen en leggen je graag uit waarom bepaalde factoren belangrijk zijn voor je vindbaarheid in de zoekmachines.

Wat kost een SEO specialist?

Je kunt Roxtar als SEO specialist inhuren voor een minimum budget van € 450 per maand. Daarnaast werken we voor een uurtarief van € 75. Je kunt een website door onze specialisten laten maken voor een bedrag vanaf € 1975. Zoals je ziet zijn we bij Roxtar zeer transparant over onze kosten, maar de kosten zeggen natuurlijk niet alles. Wij laten je graag zien wat wij in huis hebben. Onze prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend: je krijgt ontzettend veel voor het bedrag dat je betaalt. We raden je dan ook aan om niet alleen te kijken naar wat het kost om een SEO specialist in te huren, maar ook naar wat wij je te bieden hebben.

SEO specialist inhuren?

Wil jij Roxtar Online Marketing als SEO specialist inhuren? Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan! Benader onze consultants via Whatsapp of maak gebruik van ons contactformulier. Wij plannen graag een gesprek met je in, zodat we je meer kunnen vertellen over onze werkzaamheden. Heb je nog vragen over Roxtar Online Marketing? Stel ons je vragen dan gerust!

  • Gratis SEO check
  • Zie snel waar je kansen liggen

Doe de gratis SEO website check

Controleer de SEO-status van je website met onze gratis en geheel vrijblijvende SEO website check t.w.v. van €375,-

Maak kennis met ons team