SEO specialist inhuren

SEO specialist inhuren voor een toppositie in Google!

Als je beter online zichtbaar wilt zijn dan je nu bent, is het tijd om actie te ondernemen. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is hierbij van groot belang. Met behulp van zoekmachine optimalisatie zorg je er namelijk voor dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines. Met een goede website ben je dus al een eindje op weg, maar het is wél essentieel dat deze ook gevonden wordt om grote online successen te behalen. Je wilt tenslotte je bedrijf laten groeien en jouw producten en diensten aan zoveel mogelijk mensen tonen. Hier zijn websitebezoekers voor nodig die actie ondernemen. Google is de populairste zoekmachine en het is dus relevant om hier een goede positie in te scoren.

Gratis Strategiesessie

Als je zelf maar weinig kennis hebt van SEO, dan is dit een lastig project. Bij SEO komt namelijk meer kijken dan je misschien denkt. Een SEO specialist inhuren, zoals ROXTAR, is een goede manier om online beter gevonden te worden. Ben je benieuwd hoe wij jou hierbij op weg kunnen helpen? Hieronder vertellen wij meer over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen. Wil je liever meteen weten waar je aan toe bent als je ons inschakelt? Neem dan contact met ons op, dan plannen we een geheel vrijblijvend gesprek in waarbij we je voorzien van de antwoorden die je nodig hebt om een keuze te maken.

Dit zeggen onze klanten

SEO specialist inhuren

Wat doet een SEO specialist?

Bij ROXTAR hebben we ervaren SEO specialisten in huis. Maar wat doet een SEO specialist dan zoal? De taken van een SEO specialist zijn uiteenlopend. Dit heeft te maken met het feit dat een SEO-dienstverlening bestaat uit diverse aspecten. Een specialist in SEO is gespecialiseerd in de technieken van zoekmachine optimalisatie. Dat betekent dat wij als SEO bureau als geen ander weten hoe je beter kunt scoren in Google. Hoe beter jij scoort in Google, hoe meer voordelen voor je bedrijf dit heeft. Zo krijgt je website meer bezoekers en gaan ook meer mensen jouw product of dienst bestellen, wat weer leidt tot een omzettoename. 

Een SEO specialist heeft kennis van de verschillende technieken om de online vindbaarheid in Google te verbeteren. Door aan de slag te gaan met deze verschillende technieken zijn wij in staat om verschillende factoren van jouw website te verbeteren. Met als doel de ranking in Google zo goed mogelijk te maken!

De verschillende factoren die invloed hebben op jouw ranking

Beter ranken in een zoekmachine als Google gebeurt niet zomaar. Er zijn verschillende factoren die hier invloed op hebben. Mocht jij dus je online vindbaarheid willen verbeteren, dan is het belangrijk om met al deze factoren aan de slag te gaan. ROXTAR helpt je hier uiteraard graag bij op weg. 

Als we het hebben over factoren die invloed hebben op jouw positie, denk dan ten eerste aan technische factoren. Dit zijn bijvoorbeeld de structuur en de laadtijd van jouw website. Wanneer deze niet optimaal zijn, kan dit nadelen hebben voor jouw ranking. De technische factoren spelen een grote rol in jouw online vindbaarheid en het is daarom van belang om hier goed op te focussen. Nu denk je, oké dat is het, we zijn compleet. Maar nee, vergeet ook zeker niet de content! SEO-content en links naar je website zijn een must om goed te scoren. Wat we hier precies mee bedoelen, leggen we l

Welke SEO-technieken wij kunnen gebruiken voor jouw website

Kies je voor ROXTAR als jouw SEO specialist, dan kun je erop rekenen dat wij de juiste tools inzetten om jouw positie in de zoekresultaten te laten stijgen. De SEO-technieken die wij gebruiken om dit te bereiken zijn:

Technische optimalisatie

Zoekwoordenanalyses

Geoptimaliseerde content

Linkbuilding

De verschillende SEO-technieken uitgelegd

Jij wilt ROXTAR als jouw SEO specialist inhuren, logisch! Dan is het goed om te weten wat we bedoelen met onze verschillende SEO-technieken. Om jou hier een beter beeld van te geven leggen wij hieronder uit wat ze betekenen.

De website technisch optimaliseren

Jouw website vormt natuurlijk de basis. Des te belangrijker is het dat dit een goede basis is. Hoe beter jouw website, hoe meer profijt je ervan kunt hebben in de zoekmachines. Om te kijken welke verbeterpunten er zijn, voeren wij een analyse uit. Op basis van deze analyse kijken we hoe we jouw website technisch kunnen verbeteren. Een technisch goed werkende website is essentieel en wij helpen je er graag bij om dit te realiseren. 

Bij het optimaliseren van je website, om er het maximale uit te halen, komen diverse technische factoren kijken. Deze factoren hebben invloed op jouw positie in de zoekmachines. Denk bij zulke technische factoren aan de laadtijd van je website, de linkstructuur en het responsive maken voor meerdere devices. Dit laatste is van belang omdat heel veel mensen gebruikmaken van een smartphone om op Google te surfen. Het is dus goed om hier met je website op in te spelen door een website versie voor de mobiele telefoon te maken. ROXTAR is hierin gespecialiseerd en maakt een website van hoge kwaliteit voor je!

SEO specialist inhuren website technisch optimaliseren

Komen we er bij onze analyse achter dat jouw website gewoonweg niet goed scoort? Dan komt het wel eens voor dat wij aanraden om een compleet nieuwe website te maken. Hiervoor kun je bij ROXTAR een SEO specialist inhuren. Kies je hiervoor, dan ben je ervan verzekerd dat er een SEO-proof website van topkwaliteit online komt te staan. Een goede navigatie, gebruiksvriendelijk, responsive voor verschillende apparaten en uiteraard geheel SEO-vriendelijk.

SEO specialist inhuren Google

Zoekwoordenanalyse uitvoeren

Hebben wij jouw website technisch geoptimaliseerd? Dan zijn we al een goed eind op weg. Echter is ook de zoekwoordenanalyse een belangrijke SEO-techniek voor ons. Deze techniek gebruiken wij dan ook niet zomaar. Bij deze zoekwoordenanalyse gaan we voor jou op zoek naar zoekwoorden die interessant zijn voor de website. Dit doen wij vaak zelfs al voordat we jouw website compleet optimaliseren.

Om de perfecte zoekwoorden te vinden maken wij gebruik van handige SEO-tools. Deze SEO-tools bieden inzicht in zoekwoorden waar veel op wordt gezocht, maar ook leiden we hieruit af hoeveel concurrentie je hebt op dit keyword. Op basis hiervan wordt het voor ons makkelijker om te bepalen wat nodig is om jouw website hoog in Google te laten komen.

SEO-content schrijven

Een goed geoptimaliseerde website en een zoekwoordenanalyse vinden wij nog niet goed genoeg om jou een toppositie in Google te geven. Wij focussen ons daarom ook op het schrijven van ijzersterke SEO-content. Om beter online vindbaar te worden is het een aanrader om relevante content op je website te hebben staan. Als je dit lastig vindt, wat logisch is want hier komt ook heel wat bij kijken, dan zijn wij de partner die je op weg helpt. Voor het schrijven van goede content, gebruiken wij de zoektermen die hoog scoren in onze zoekwoordenanalyse. Dat is tenslotte waar mensen veel op zoeken. 

Naast het schrijven van content voor je website maken wij ook graag een landingspagina voor je, indien je dit wenst. Deze landingspagina, uiteraard gevuld met content op basis van relevante zoekwoorden, helpt jou vervolgens weer om een betere positie te krijgen.

SEO specialist inhuren content
SEO specialist inhuren linkbuilding

Linkbuilding uitvoeren

Nog een SEO-techniek waar we graag gebruik van maken, is linkbuilding. Met je bedrijf is het slim om hiermee aan de slag te gaan. Met linkbuilding bedoelen we dat er wordt gelinkt naar jouw website. Als dit kwalitatieve links zijn, heeft dit een positief effect op jouw ranking. Pas echter wel op met links die slechte content bevatten, want dit kan juist weer in je nadeel werken. Dit kan zelf echter lastig zijn om te bepalen, zeker als je dit nog nooit eerder gedaan hebt.

Als SEO specialist weten wij als geen ander welke links van toegevoegde waarde zijn voor jouw website. Door hiermee aan de slag te gaan maken we jouw website waardevoller. Meer informatie over waarom linkbuilding uitbesteden belangrijk is, lees je hier.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

De redenen om een SEO specialist in te huren

Het verzorgen van SEO kan een lastige taak zijn. Een taak die niet alleen veel tijd in beslag neemt, maar ook veel moeite kost om onder de knie te krijgen. Omdat SEO niet over één aspect gaat, heb je veel kennis nodig. Zelf aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie is dus alles behalve eenvoudig. Het is daarom beter om jouw SEO uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf zoals ROXTAR. Het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie heeft als voordelen dat je tijd en moeite bespaart, je profiteert van kennis en ervaring van specialisten en je bent in veel gevallen ook nog goedkoper uit. 

Een SEO specialist zorgt ervoor dat je beter rankt in zoekmachines zodat jouw website dus vaker bezocht wordt. Hoe meer bezoekers, hoe groter de kans is op een hogere omzet. Een specialist op het gebied van SEO helpt jouw bedrijf om te groeien en doelstellingen te behalen. Zodra de SEO goed is, ben je als bedrijf al goed onderweg met het inzetten van online marketing. En dat is essentieel, want bedrijven kunnen tegenwoordig (bijna) niet meer zonder online marketing. 

Waarom je voor SEO specialist ROXTAR moet kiezen

Laat de SEO voor jouw website met een gerust hart over aan ROXTAR. Als je jouw SEO graag wil uitbesteden, zijn wij de partner waar je naar op zoek bent. Waarom het slim is om voor ons te kiezen? Wij zetten wat redenen op een rij!

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Jarenlange ervaring

Onze ervaring in Online Marketing kan jou helpen!

Specialisten met iedereen een eigen kracht

Onze specialisten beschikken over verschillende vaardigheden, waardoor we op meerdere velden kunnen opereren.

Luisteren naar jouw wensen

Voor ons is klant koning, daarom luisteren wij altijd naar wat jij wilt.

Scherpe prijzen

Bij ROXTAR ben je goedkoper uit dan bij anderen, zonder kwaliteitvermindering van ons werk!

Een duurzame werkwijze

Wij zorgen ervoor dat we altijd op een zo-duurzaam-mogelijke wijze te werk gaan.

Naast bovenstaande voordelen is het ook goed om te weten dat ROXTAR zich continu blijft ontwikkelen op het gebied van SEO-technieken. Omdat het algoritme van Google steeds verandert, is het goed om hiervan op de hoogte te blijven om de beste resultaten te behalen. Wij passen onze technieken daarom aan zodra er op dit gebied een grote update plaatsvindt. Je hoeft dus niet bang te zijn voor het feit dat we verouderde SEO-technieken gebruiken, wij zorgen er juist voor dat jij de concurrentie voor blijft door de nieuwste SEO-technieken te hanteren.

SEO specialist inhuren

Hoe wij voor je te werk gaan

Hierboven hebben wij je al meer verteld over de SEO-technieken die we hanteren om voor jou het best mogelijk resultaat neer te zetten. Wij vinden het belangrijk om tijdens het hele proces transparant en duidelijk naar jou te zijn. We nemen je mee in de verschillende stappen van het proces om het voor jou zo begrijpelijk mogelijk te maken. Om jou op de hoogte te brengen van de werkzaamheden die we uitvoeren voor jouw website, sturen wij regelmatig rapportages. We leggen je bovendien graag uit waarom bepaalde factoren zo belangrijk zijn en wat we precies hebben gedaan om jouw website op het gebied van SEO te optimaliseren.

ROXTAR als jouw SEO specialist inhuren

SEO specialist inhuren? Bij ons moet je zijn! Laat dan snel van je horen, zodat we geheel vrijblijvend een afspraak kunnen inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt contact opnemen met ons door te bellen via 0031 850 600 870, een mail te sturen of het contactformulier in te vullen op onze website. Binnen no time een Whatsappje naar ons sturen, dit kun je vinden bij het Whatsapp icoontje rechts onderin jouw beeldscherm. 

Naast SEO nog meer ondersteuning nodig op het gebied van online marketing? Ook dan zit je bij ROXTAR goed. Als online marketing specialist helpen wij je op weg met diverse aspecten. Niet alleen SEO is namelijk belangrijk om jouw bedrijf te laten groeien. Bij ons kun je ook terecht voor hulp bij zoekmachine adverteren, social media adverteren en webdevelopment. Als je interesse hebt in een of meerdere van deze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Heb je vragen over SEO, onze werkwijze, prijzen of een van onze andere diensten? Wij helpen je graag bij het verkrijgen van de juiste antwoorden. Schroom niet om contact op te nemen via een van bovenstaande opties, dan doen wij er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van de antwoorden die jij nodig hebt.

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Wat kost een SEO specialist?

Wij horen je al denken: “Leuk en aardig al die SEO diensten, maar wat gaat me een SEO specialist inhuren dat dan precies kosten?”. Het antwoord is eigenlijk vrij simpel: wat jij eraan uit wilt geven. Hoe meer uren je inkoopt, hoe meer werk wij voor jouw bedrijf kunnen verrichten, met als gevolg snellere en betere resultaten. Wij laten je graag zien wat wij in huis hebben. Onze prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend: je krijgt ontzettend veel voor het bedrag dat je betaalt. We raden je dan ook aan om niet alleen te kijken naar wat het kost om een SEO specialist in te huren, maar ook naar wat wij je te bieden hebben. Neem daarom direct contact met ons op voor een passende offerte.

Maak kennis met ons team