ROXTAR onze diensten

Onze diensten

Een goede start maken in de online marketing? Jouw bedrijf online in de spotlights zetten, maar geen idee waar je moet beginnen? Met alle mogelijkheden die het internet vandaag de dag te bieden heeft, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Zeker wanneer je zelf geen ervaring of kennis hebt als het aankomt op digital marketing. En dat is precies waar ROXTAR in het spel komt!

Als full service agency hebben wij namelijk alles in huis om jouw bedrijf te laten shinen op het internet. Een professionele website laten maken waar bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden? Yes, je bent bij ons aan het juiste adres. Er vervolgens voor zorgen dat je website organisch gevonden kan worden in de zoekmachines?

Ook op dat gebied steken wij maar al te graag de handen uit onze mouwen. Ook van start gaan met zoekmachine advertising en – het tegenwoordig mega populaire – social media advertising?

Onze online marketeers weten als geen ander hoe ze dit aan moeten pakken. Vandaag nog beginnen? Wij zorgen voor een maatwerk plan dat exact aansluit op wat jij wilt bereiken. Check onderstaand een compleet overzicht van al onze diensten.

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

zoekmachineoptimalisatie
zoekmachine adverteren
web development
social media adverteren

Dit zeggen onze klanten

zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie

Je hebt een prachtige website in elkaar laten zetten. De volgende stap is dan natuurlijk dat deze ook goed vindbaar is. Nu kun je direct aan de slag gaan met advertenties, maar het is ook heel belangrijk dat potentiële klanten op organische wijze hun weg naar jouw website zullen vinden. Hier komt SEO, ook wel Zoekmachine Optimalisatie, in het spel. Door rekening te houden met de SEO-richtlijnen zorg je ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten naar komt wanneer potentiële klanten relevante zoektermen intypen. Hoe hoger jouw positie, hoe groter de kans dat meer mensen op jouw website belanden.

En uiteindelijk vergroot dit weer de kans op een hogere omzet en nog belangrijker: meer winst. Omdat het grootste deel van de digitale surfers Google als zoekmachine gebruikt, wordt bij Zoekmachine Optimalisatie met name ingespeeld op, jawel: Google. Google heeft honderden ranking factoren opgesteld die bepalen waar jouw website precies komt te staan wanneer naar een specifieke zoekterm wordt gezocht. En laten wij bij ROXTAR nou eens net weten hoe we hier op in moeten spelen.

WIJ MAKEN ONLINE MARKETING LEUK!

Content Marketing

Content Marketing en Zoekmachine Optimalisatie gaan voor een groot deel hand in hand. Eén van de categorieën waarin Google jouw ranking beoordeelt, betreft namelijk de content op jouw website. De content dient namelijk op dusdanige wijze geïmplementeerd te zijn, dat Google het beschouwt als nuttig en relevant voor de bezoeker. Content staat in dit geval niet alleen voor informatieve en interessante teksten, maar ook voor video’s, foto’s, infographics, audiobestanden en nog veel meer. Graag weten hoe je jouw content zo goed mogelijk inzet en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Check dan deze pagina!

Linkbuilding

Linkbuilding, één van de drie belangrijkste categorieën wanneer het aankomt op Zoekmachine Optimalisatie. Wist je dat Google jouw website als betrouwbaar ziet op het moment dat andere domeinen met een goede reputatie naar jouw website linken? Dit worden backlinks genoemd en zijn van grote invloed op de ranking die jij van Google krijgt. Een sterke backlink is voor de zoekmachine hét bewijs dat jouw website de kwaliteitscontroles van de linksite heeft doorstaan. Linkbuilding uitbesteden aan ROXTAR, dan ga je pas echt stappen maken.

Technische SEO

De derde, en laatste, categorie betreft techniek. Technische SEO is minstens net zo belangrijk als content en linkbuilding. Deze categorie heeft namelijk alles te maken met de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Kunnen gebruikers makkelijk door jouw website navigeren? Zijn er geen 404-pagina’s of onnodige foutmeldingen?

Hoe makkelijk is het voor gebruikers om jouw product of dienst aan te schaffen? Gaat dit – onder andere – allemaal goed? Dan zal Google jouw website hoog in de zoekresultaten laten verschijnen. De kans is groot dat je zelf niet eens precies weet hoe optimaal de techniek van jouw website eigenlijk is. Meer inzicht hierin krijgen? Bekijk onze pagina over Technische SEO voor meer informatie!

zoekmachine adverteren

Zoekmachine Adverteren

Naast SEO, is SEA ook een belangrijk hulpmiddel om de juiste mensen naar jouw website te laten komen. SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands: zoekmachine adverteren. Adverteren in de zoekmachines is één van de beste manieren om veel bezoekers op jouw website te krijgen. Omdat Google veruit de meest gebruikte zoekmachine is, richten wij onze pijlen ook met SEA weer met name op Google.

Aan de hand van jouw wensen en voorkeuren kunnen we bij ROXTAR op verschillende manieren adverteren. Of het nu gaat om Display, Shopping, Search of YouTube advertenties. Het is ons doel om voor jou lage klikkosten en hoge conversies te realiseren.

Google Ads zijn de advertenties die je tegenkomt op – je raadt het al – Google. Als je al een beetje bekend bent met Google Ads, weet je dat je voor dit soort advertenties per klik betaalt. Je betaalt dus per keer dat iemand jouw advertentie heeft aangeklikt. Hoeveel je per klik betaalt, is afhankelijk van een aantal factoren. Door te investeren in Google Ads zorg je niet alleen voor meer websitebezoekers. Adverteren op Google leidt namelijk ook tot een prominente plek in de zoekresultaten, een extra online afzetkanaal én meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf.

Bovendien kan Google Ads in bijna alle branches ingezet worden. Zelfs wanneer je bijvoorbeeld een advocaat bent. Bespaar veel tijd en profiteer van flexibiliteit en transparantie door Google Ads aan ons uit te besteden. Meer weten? Lees hier alles over Google Ads uitbesteden bij ROXTAR!

Google Shopping Ads

Met Google Shopping Ads zorg je ervoor dat jouw product bovenaan (of aan de zijkant van) de zoekresultaten staat. De klant hoeft dan niet eens naar jouw website te gaan om het product te kunnen bekijken. Het staat gewoon al in Google! In één oogopslag ziet de potentiële klant een foto, productnaam en prijs. Super handig, toch?!

Je kunt je wel voorstellen voor hoeveel extra verkopen dit kan zorgen. Als je hier op een slimme manier gebruik van maakt natuurlijk. Bij ROXTAR hebben we alles in huis om zoveel mogelijk uit jouw Google Shopping Ads te halen.

google shopping ads

Microsoft Advertising

Microsoft Advertising is eigenlijk hetzelfde als Google Ads, maar dan van de Bing en Yahoo! zoekmachines. Microsoft Advertising is namelijk een bundeling van Bing Advertising en Yahoo! Advertising. Ondanks dat Google wereldwijd de meest populaire zoekmachine is, neemt adverteren op een zoekmachine als Bing toch veel voordelen met zich mee. Zo zou het kunnen zijn dat je via Google Ads niet het publiek aantrekt dat je graag zou willen. Bing en Yahoo! laten jouw website namelijk aan een hele andere doelgroep zien.

En misschien is dit net de doelgroep die jouw product of dienst graag zou willen kopen! Deze minder bekende wijze van online adverteren vraagt om enige kennis en ervaring. ROXTAR helpt jou daar graag mee op weg. Heb je hier toch nog wat vragen over? Wij vertellen jou alle ins en outs over Microsoft Advertising.

Wij werken met

Webdevelopment

Je oude website een nieuwe look geven of een compleet nieuwe website opbouwen. Bij ROXTAR is alles mogelijk. Of je nu net een nieuw bedrijf bent begonnen of al langere tijd een bedrijf hebt en deze graag online opnieuw op de kaart wilt zetten. Een stijlvolle, goed converterende en snelle website is wat jij nodig hebt. Bij ROXTAR weten we als geen ander aan welke voorwaarden een goede website moet voldoen. Niet alleen om jouw bezoekers een plezier te doen, maar ook om goed vindbaar te zijn op Google. En om dat te bereiken, komt er iets meer bij kijken dan alleen een mooie lay-out.

Website laten maken

Een nieuwe website laten maken doe je bij ROXTAR. Onze webdevelopers staan klaar om jouw bedrijf in een nieuw jasje te steken. Dit doen wij met een professioneel design dat bij jou past, in combinatie met een resultaatgerichte en gebruiksvriendelijke interface. Je wilt natuurlijk niet alleen dat gebruikers jouw website vinden, maar ook dat ze blijven hangen en uiteindelijk jouw product of dienst aan zullen schaffen. Graag weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Lees hier alles over een website laten maken bij ROXTAR.

webshop laten maken

Webshop laten maken

Wil jij producten op je website verkopen? In dat geval heb je een webshop implementatie nodig. Deze zorgt ervoor dat de producten zichtbaar zijn op de website, je klanten af kunnen rekenen en dat het hele aankoopproces achter de schermen goed wordt geregeld. Beschik je al over een website? Dan betekent dat niet per definitie dat je ook beschikt over een webshop.

Bij ROXTAR weten wij als geen ander raad met het maken van een webshop. Onze webdevelopers zijn in staat om jouw webshop op alle vlakken zo goed mogelijk in te delen. Meer weten? Lees dan snel verder op deze pagina!

Webhosting

Wanneer je een domein hebt gekocht, betekent dit niet direct dat jouw website ook echt live staat. Je hebt namelijk webhosting nodig om ervoor te zorgen dat de website die jij laat bouwen ergens wordt opgeslagen en vanuit daar op het internet komt te staan. Tegenwoordig zijn er talloze aanbieders met elk hun eigen voor- en nadelen. Maak het jezelf makkelijk en kies voor betrouwbare webhosting bij ROXTAR. Gegarandeerd snel, onbeperkt opslag en 100% groen. Ook aan de slag met ROXTAR webhosting? Kijk dan hier.

webhosting

Website Optimalisatie

Even eerlijk zijn, loopt jouw website een beetje achter of zorgt hij niet (meer) voor het aantal verkopen die je wilt? In beide gevallen biedt website optimalisatie een perfecte oplossing. Het zou namelijk kunnen zijn dat jouw website een lange tijd geleden is gebouwd en daardoor niet beschikt over een responsieve lay-out. Dat betekent dat wanneer bezoekers via hun telefoon jouw website bezoeken, ze bijvoorbeeld bepaalde knoppen of links niet meer kunnen zien. Website optimalisatie leidt tot een hogere ranking in de zoekmachines en meer conversie. En dat willen we graag met jou bereiken!

Conversie optimalisatie

De bezoekers stromen binnen op jouw website, maar de verkopen laten dit helaas nog niet zien. Je bent geld, tijd en energie kwijt. Dit voelt natuurlijk als een grote domper, maar gelukkig hebben wij voor jou de oplossing. Conversie optimalisatie is namelijk het verhogen van het percentage bezoekers dat een gewenste actie uitvoert op jouw website. Of het nou om het kopen van een product, het aanschaffen van een dienst of het invullen van een formulier gaat. Dankzij onze kennis en ervaring op het gebied van online marketing weten wij precies welke tools we moeten inzetten om de conversie op jouw website tot grote hoogte te laten stijgen. Meer weten? Check dan snel deze pagina.

Social Media Adverteren

Tegenwoordig is social media hét kanaal om jouw advertenties te laten zien. Dit leidt niet alleen tot meer klanten, maar ook tot meer naamsbekendheid en meer omzet. Maar liefst 44% van de mensen ziet social media als hun belangrijkste bron van informatie. Wil jij inspelen op de nieuwste trends én een groot publiek bereiken met jouw advertenties? Naamsbekendheid vergroten en meer omzet genereren en social media adverteren uitbesteden? Dan staan wij voor jou klaar. Dankzij 10 jaar ervaring op het gebied van storytelling, social media en menselijk gedrag weten wij precies hoe we jouw merk het beste kunnen tentoonstellen op één (of meer) van deze populaire platformen. Van Facebook tot Instagram, van Pinterest tot LinkedIn en van Snapchat tot TikTok.

Laten we samen de kansen in kaart gaan brengen

Wil jij jouw bedrijf een boost geven en een echte Online Powerhouse worden zodat niemand meer om jou heen kan? Say less… Bij ROXTAR hebben wij alle kennis, ervaring en expertise om, samen met jou, naar de top te gaan!

Benieuwd wat voor impact wij kunnen hebben op jouw online aanwezigheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak direct een afspraak. Samen gaan wij de strategie uitstippelen die jou laat shinen op het internet!

Maak kennis met ons team