online-marketing-schoonheidssalons

Online Marketing voor Schoonheidssalons

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is online marketing voor schoonheidssalons een goed idee.

Wil je snel resultaten? Kies dan voor ROXTAR Online Marketing! Wij helpen je graag om je bedrijf online op de kaart te zetten.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Jouw beauty salon marketing plan samenstellen

Wat maakt jouw salon zo uniek? Iedere schoonheidssalon heeft een eigen specialiteit of kenmerkende look of methode. In de marketing voor jouw schoonheidssalon is het daarom belangrijk om jouw unieke kenmerken te highlighten, zodat jouw salon werkelijk de interesse en aandacht van de klant opeist. De aandacht van potentiële klanten in de jou bekende doelgroepen, maar mogelijk ook nieuwe doelgroepen. Door onderzoek te doen naar jouw organisatie, je concurrenten en de markt, kunnen onze specialisten gerichte strategieën ontwikkelen voor jouw positionering of rebranding!

Onze experts op het gebied van marketing geven jouw beauty clinic de aandacht en erkenning die zij verdient. Dit doen wij door aandachtig te kijken naar wat jij te bieden hebt en wat jouw salon speciaal maakt. De specialisten van ROXTAR passen een goed doordachte en beproefde marketing strategie aan op jouw beautysalon. Marketing op maat die speciaal gericht is op jouw werk als schoonheidsspecialist geeft jou alle erkenning die je natuurlijk gewoon verdient. Je potentiële klanten krijgen nóg meer goede redenen om jouw clinic te bezoeken. Dankzij ons heb jij straks een campagne met een doordachte marketingstrategie voor jouw clinic in een hapklaar formaat snel online.

Dit zeggen onze klanten

Klanten werven voor jouw schoonheidssalon: Hoe doen wij dat?

Persoonlijke service op maat is wat wij jou bieden, maar hoe gaan wij dan precies te werk? Wat is een “digital marketing strategy for your beauty salon” en wat zijn nu goede “beauty salon advertising and marketing ideas”? Onze online marketing voor schoonheidssalons omvat alles wat de naam zelf al zegt. De vindbaarheid van je website, het design van je website en natuurlijk het adverteren van je diensten. In deze moderne tijd is online marketing een grote bron van klandizie, dus dit is zeker iets om wat tijd en aandacht aan te besteden. Wij helpen je hiermee graag, door onze kennis en ervaring in online marketing aan jou te lenen! ROXTAR gaat voor jou te werk enkele verschillende takken van online marketing.

online marketing voor schoonheidssalons

SEO, of zoekmachine optimalisatie

Voor de online vindbaarheid van jouw bedrijf doet SEO werkelijk wonderen! SEO staat voor Search Engine Optimization. Met Lokale SEO, ook wel Google Mijn Bedrijf optimalisatie genoemd, wordt jouw bedrijf voor potentiële klanten in de regio plotseling stukken makkelijker te vinden in zoekmachines. Door slim gebruik van keywords, zorgen wij dat jouw bedrijf in zoekopdrachten en in Google Maps beter opvalt. Iemand die in jouw regio dus een zoekopdracht intikt voor dichtst bijzijnde schoonheidssalons krijgt al snel jouw beauty clinic te zien. Marketing voor een schoonheidsspecialiste werkt natuurlijk het beste wanneer dit is gericht op klanten in de regio! Gerichte online marketing zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten precies vinden wat zij zoeken: Jou!

lokale online marketing schoonheidssalons
online marketing bureau voor schoonheidsspecialist

SEA, of zoekmachine adverteren

Die veel gebruikte zoekmachines zijn slim te gebruiken voor online marketing, niet alleen door SEO, maar ook nog door SEA! Ja, nog zo’n afkorting! Deze afkorting staat voor Search Engine Advertising. Wat houdt dat precies in? Het is een stuk simpeler dan je misschien denkt! Zoekmachine adverteren is het plaatsen van een advertentie die zichtbaar wordt bij bepaalde zoekopdrachten. Hiervoor moet je natuurlijk eerst eens goed onderzoek doen naar belangrijke en veelgebruikte keywords die op jouw advertentie aansluiten. Vul deze keywords in en jouw advertentie zal bovenaan getoond worden bij zoekopdrachten waarin deze verschijnen. Simpel, of niet? Natuurlijk is er meer aan dan we je nu verklappen. Maar met de juiste adviseurs is het wereldwijde web als geen ander platform geschikt om jouw boodschap over te brengen bij de juiste doelgroep. Wij drukken achter de schermen de juiste knopjes in en jij kunt blijven doen waar je goed in bent!

Optimale gebruiksvriendelijkheid

Jouw diensten zijn niet het enige wat jij aan je klant biedt, want ook de klantenservice is uiteraard erg belangrijk. Een gebruiksvriendelijke website sluit hier uitstekend op aan. Het design van je website maakt een groot verschil. Klanten zijn namelijk op zoek naar een professioneel ogende layout en naar duidelijke informatie. Door jouw website toegankelijk en gebruikersvriendelijk te maken, zorg je er meteen voor dat jouw salon online meer aandacht krijgt van geïnteresseerde klanten. Bovendien wil je natuurlijk dat jouw klanten op de website makkelijk kunnen navigeren om over jouw bedrijf te leren of, nog beter, om een afspraak te maken!

Onze webdesigners hebben een arsenaal aan kennis en trucs om ook op je website de klanten zo goed mogelijk vast te houden. Met een slimme call to action op iedere pagina weten jouw klanten je altijd te vinden. In samenwerking met creatief ingestelde tekstschrijvers zorgen we dat jouw schoonheidssalon als autoriteit in de markts wordt gepresenteerd.

online marketing schoonheidssalon

Target jouw doelgroep

Jij weet als beste wie de doelgroep voor jouw diensten als schoonheidsspecialist is, maar weet jouw doelgroep dit ook? Laat het hen weten door je marketing speciaal op jouw specifieke doelgroep af te stellen! Het is immers je doel om deze groep te bereiken. Door social media slim te gebruiken en intrigerende foto’s, video’s en andere content van jouw bedrijf online te posten. Laat je digitale publiek weten welke behandelingen jij biedt, link bijvoorbeeld op anbos, laat een mooie make-up look of haarstijl zien of informeer men over de huidverzorgingsproducten die jij in de salon gebruikt of verkoopt. Met een goed doordachte en boeiende social media presence bereik jij op zoveel mogelijk platforms jouw doelgroep. En zij vinden jou.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de verschillende takken van online marketing. Ben je benieuwd naar meer informatie over online marketing? Kijk rond op onze website en leer meer over zoekmachine optimalisatie, social media marketing, linkbuilding, content marketing en nog veel meer interessante onderwerpen! Natuurlijk mag je ons altijd contacteren voor vragen.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Waarom naar een professional met online marketing voor schoonheidssalons?

Online marketing voor schoonheidssalons is iets wat je zelf ook zou kunnen regelen met een laptop en wat vrije tijd, toch? Dus waarom moet je dan zo nodig een expert in online marketing inschakelen om het voor je te doen? Al lijkt het misschien vrij simpel en doenbaar, online marketing voor schoonheidssalons is toch echt iets waaraan tijd en aandacht besteed moet worden. Het perfectioneren van een website, het creëren en managen van verschillende social media accounts en het online adverteren van een schoonheidssalon zijn allemaal erg effectief in het verzamelen van klandizie, mits dit goed wordt gedaan. De specialisten van ROXTAR zijn geleerd in hun vak en weten precies wat te doen om jouw bedrijf te laten opvallen. Met goed uitgekozen keywords en slimme designs kunnen deze experts een professioneel, maar sfeervol ogend beeld opbouwen voor jouw salon. Kortom: laat onze professionals je maar gewoon helpen, we weten wat we doen!

Een enthousiasmerende online presence voor jouw schoonheidssalon

We weten inmiddels allemaal wel dat de consument tegenwoordig eigenlijk steeds vaker op internet te vinden is. Naar het winkelcentrum fietsen wordt steeds minder populair en we zien dat consumenten vooral online op zoek zijn naar nieuwe winkels en diensten. Daar valt natuurlijk ook jouw schoonheidssalon onder. Juist daarom is de online presence en vindbaarheid op internet zo ontzettend belangrijk. Je zogenaamde online “charisma” is uiteindelijk toch echt één van de belangrijkste aandachttrekkers voor klanten. Ook jouw klanten gaan intuïtief af op een beautysalon met een professionele, maar comfortabele en verwelkomende sfeer.

Het is daarom belangrijk om het design van je website representatief en bovenal enthousiasmerend te maken. Ook de posts die je plaatst op social media zijn hierbij belangrijk. Zo zal een klant bijvoorbeeld liever een beautysalon bezoeken die een persoonlijke, warme uitstraling heeft dan een salon met een strakke, emotieloze uitstraling. Bovendien is social media een uitstekende manier om je klanten het gevoel te geven dat ze echt persoonlijke service krijgen, door hier met hen te communiceren. Deze persoonlijke aandacht maakt jouw klanten comfortabeler in je bijzijn. Door deze persoonlijke connectie te vormen met vaste klanten en potentiële klanten, creëer je zowel binnen je salon als online een verwelkomende sfeer. Online marketing begint dus eigenlijk al met jouw passie!

Adverteer jouw “unique selling points”

Wat maakt jouw beautysalon zo speciaal? Waarom zou de klant voor jouw salon moeten kiezen en niet een andere? Val op door jouw unieke verkooppunten duidelijk te maken aan potentiële klanten. Denk aan de producten die je verkoopt, de behandelingen die jij biedt of zelfs de ruimte waarin je deze behandelingen biedt. Alles wat jouw salon uniek maakt, is uitstekend om klanten mee aan te trekken. Adverteer dit dus op je website, maar plaats ook opvallende posts op social media waarin je deze kenmerken highlight. De specialisten van ROXTAR helpen je bij het ontwikkelen van je marketingstrategie natuurlijk ook met het blootleggen van jouw USP’s. Door deze te benadrukken of simpelweg onder de aandacht te brengen, kun jij je namelijk eenvoudiger onderscheiden van de concurrentie.

Doe niet zo moeilijk!

Weg met al dat ingewikkelde gedoe om online marketing! Bij ROXTAR maken wij het ons doel om online marketing voor schoonheidssalons zo begrijpelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor elk bedrijf en elke ondernemer. Het hoeft nu eenmaal niet zo lastig te zijn! Op onze website bieden wij uitgebreide informatie over allerlei verschillende onderwerpen gerelateerd aan online marketing. Zo hoef je dus absoluut geen expert te zijn in het vak om er een beetje kennis in te hebben! Lees over adverteren op verschillende social media sites en apps, over “linkbuilding“, of leer over het “PESO model” in onze kennisbank. Word wegwijs in de online marketing voor jouw bedrijf. Heb je een vraag gerelateerd aan online marketing voor schoonheidssalons waarop het antwoord niet op onze site te vinden is? Wees niet bang om contact met ons op te nemen voor antwoord op al je vragen. Met professionele tips en doordacht advies op maat zorgt ROXTAR voor een marketing traject dat jouw organisatie op het lijf is geschreven.

Vriendelijke service en professioneel advies

Jouw tevredenheid is voor ons enorm belangrijk. Wij bieden je daarom persoonlijke aandacht voor jouw unieke bedrijf en creatief, clever advies voor het optimaliseren van je online marketing. Eén van onze prioriteiten is duidelijkheid en toegankelijkheid. We staan je daarom graag bij met duidelijke uitleg en ondersteuning gedurende het volledige proces van het opzetten van jouw online marketing plan voor je schoonheidssalon. Onduidelijkheden worden uitgelegd en door samen jouw doelgroepen in beeld te brengen, kan gekozen worden voor een heldere en transparante aanpak. Twijfel dan ook zeker nooit om ons al je dringende vragen te stellen, of zelfs je wat minder dringende vragen! Wij maken online marketing graag duidelijk en zelfs leuk voor iedereen.

Beauty salon marketing op maat

Wij helpen je met het uitbreiden van je publiek, door jouw charme en talent te vertalen in een representatieve website en enthousiasmerende social media accounts. De marketing strategie die wij gebruiken passen wij uiteraard geheel op jouw unieke verkooppunten, specialiteiten en doelgroep aan. Een uniek marketing plan is immers de enige manier om jouw salon écht goed te vertalen online. Laat jouw doelgroep weten wat je talenten zijn en wat jij voor hen kunt betekenen. Ben je nog niet bekend met de wereld van online marketing voor schoonheidssalons, mailings, linkbuilding, adverteren via social media en user generated content? Maak je geen zorgen! De specialisten van ROXTAR bieden je persoonlijk advies op maat. ROXTAR staat je te hulp bij iedere stap van je marketingtraject. Dat traject begint zodra jij contact met ons opneemt. We verwelkomen je met open armen en zetten onze uitgebreide kennis graag in om jouw schoonheidssalon via online marketing naar een nóg hoger niveau te tillen.

Neem contact op met één van onze goed onderlegde medewerkers om jouw vraag te stellen. Wij zullen direct op zoek gaan naar de juiste specialist om je te voorzien van antwoord, een prijsopgave of vrijblijvend advies.

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team