Online marketing voor verhuizers

Online marketing voor verhuizers

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is online marketing voor verhuizers een goed idee.

Wil je snel resultaten? Kies dan voor ROXTAR Online Marketing! Wij helpen je graag om je bedrijf online op de kaart te zetten.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Hét bureau voor jouw online marketing voor verhuizers

Verhuizers zijn altijd gewild in ons land. Dit is natuurlijk niet zo raar, zolang er woningen zijn zullen er ook altijd mensen zijn die hulp nodig hebben bij het verhuizen. Nu is het alleen wel een feit dat er de afgelopen jaren steeds meer verhuizers bij zijn gekomen. Dit brengt met zich mee dat de bestaande verhuizers beter hun best moeten doen om op te kunnen vallen. Mocht je zeker weten dat je de juiste resultaten kunt boeken in deze competitieve markt dan is het handig om te kiezen voor online marketing voor verhuizers.

Definitie en belang van online marketing

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om mee te gaan met de tijd als je op wilt vallen als bedrijf zijnde. Er zijn bijna 4,57 miljard mensen op het internet. Dat is 59% van de hele wereldbevolking die tot het internet beschikking heeft. Dit is de reden dat online marketing zo belangrijk is. Online marketing is de term die wordt gebruikt om de processen te beschrijven van het promoten van producten en diensten via het internet. Deze processen worden met name ingezet om een hoge mate van verkoop te genereren, al kan je het ook voor andere doeleinden gebruiken.

Hoewel het vergelijkbaar is met de normale marketingtechnieken zoals drukwerk en TV reclame, omvat online marketing een breed scala aan elementen. Zo wordt er bij online marketing vaak gebruik gemaakt van content marketing.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Zoekmachine Optimalisatie

Content marketing is marketing gericht op het creëren, publiceren en distribueren van content naar een bepaalde doelgroep via het internet. JE kunt dit op ontzettend veel diverse manieren doen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om content op je website te plaatsen, maar ook om video’s op YouTube te posten of om een blog te maken. In feite werkt content marketing nauw samen met andere internet marketing, denk bijvoorbeeld aan Search Engine Optimisation (SEO). Online marketingtactieken zijn altijd in ontwikkeling en veranderen. vandaar dat je er verstandig aan doet om hier altijd een specialist voor in te schakelen als je echt succes wilt boeken.

marketing voor verhuizers

Waarom online marketing voor verhuizers?

Het bovenstaande heeft je meer laten zien over wat we precies verstaan onder online marketing. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar je weet nog niet wat de belangrijkste voordelen zijn die je zelf kunt ondervinden voor jouw bedrijf. Dit is wel van belang nu je voor jezelf na moet gaan of het wel waard is om te kiezen voor online marketing en SEO voor verhuizers. Om je net even wat beter op weg te helpen hebben we hieronder het belangrijkste over onze online marketing en SEO voor verhuizers voor je op een rijtje gezet:

Je zorgt voor een groot bereik

Internetmarketing zorgt voor een veel groter bereik en een grotere toegankelijkheid. Het is nu veel gemakkelijker om de barrières te overwinnen met betrekking tot de klant. Je kunt nu in het hele land jouw site aanbieden zonder dat je hier al te veel extra kosten voor kwijt bent. Zo is het met een enkele site mogelijk om gelijk heel het land aan te spreken. Het is ook mogelijk om je juist op lokaal niveau te focussen als je graag dicht bij huis werkt en niet al te ver wilt rijden. De talloze opties met betrekking tot het bereik maken het mogelijk om jouw verhuurdiensten pas echt doelgericht aan te bieden.

online marketing voor verhuizers

Je kunt zorgen voor een hechte band

Het internet biedt als het ware een belangrijk platform voor het bouwen van banden of relaties met je klanten. Dit resulteert in een duidelijke toename van de klantenbinding ten opzichte van voorheen. Wanneer een klant een afspraak maakt kan je een follow-up e-mail sturen ter bevestiging van de afspraak om de klant te bedanken. Het regelmatig e-mailen van klanten over speciale en persoonlijke aanbiedingen is ook een goede manier waarop je als verhuurbedrijf de relatie kunt verbeteren. Mocht de klant in de toekomst ooit weer gaan verhuizen dan zorgt dit ervoor dat ze weer bij je terug komen.

Je hebt meer inzicht in je doelgroep

Wanneer advertenties online worden geplaatst, kunnen ze worden gericht op een specifieke groep. Dit kan bijvoorbeeld op basis van geslacht of leeftijd, of zelfs geografie. Dit maakt het overigens ook mogelijk om je te richten op specifieke inkomensgroepen en groepen met bepaalde eisen die andere klanten niet hebben.

Wellicht ben jij een verhuurder die zich richt op de woningen uit het hogere segment. Daar komt bij dat je in staat bent om maandelijkse of wekelijkse nieuwsbrieven te versturen naar je klanten, waarin de laatste bevindingen van je bedrijf worden belicht. Dit kan extra bekendheid voor het bedrijf creëren. Zo kan je bijvoorbeeld meer laten zien over voorgaande klussen die je op je naam hebt staan als verhuizer zijnde. Op die manier voorzie je jouw klanten gelijk van leuke content.

online marketing voor verhuizers

Dit zeggen onze klanten

Als verhuisbedrijf contact opnemen met ons team?

Mocht je zelf als verhuizer actief zijn en last hebben van de hoge mate aan concurrentie dan is het kiezen voor online marketing voor verhuizers zo gek nog niet. Door middel van online marketing en SEO voor verhuizers weet je zeker dat ook jij in staat zal zijn om met kop en schouders boven de rest uit te steken. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld op te vallen met content op social media of om uit te blinken met een hippe site.

Heb je bepaalde vragen over onze online marketing voor verhuizers? Dan is het altijd mogelijk om even gelijk contact met ons op te nemen. Uiteraard kan je hier op de site ook nog genoeg informatie vinden die je op weg kan helpen bij het maken van je keuze.

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team