SEO uitbesteden

Typ je een zoekwoord-gerelateerd op jouw bedrijf in op Google en verschijnt jouw website niet eens op de eerste paar pagina’s? Dan spreekt het voor zich dat jouw bezoekersaantal misschien niet zo hoog ligt. Tijd voor verandering! Om meer verkeer naar je website te krijgen is het belangrijk om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie. Zodra dit goed op orde is, rank je beter in Google. En hoe beter jij rankt in Google, hoe meer bezoekers je hebt en hoe meer omzet je gaat maken. Klinkt deze win-winsituatie jou als muziek in de oren? Dan is er werk aan de winkel! 

SEO helemaal zelf verzorgen is echter geen makkie. Veel bedrijven weten niet dat er bij het verzorgen van SEO ontzettend veel komt kijken. Voordat Google jouw website hoger laat ranken, moet er namelijk een hoop gebeuren. Helemaal als je nog niet bezig bent geweest met zoekmachine optimalisatie. Dit zelf oppakken kan een lang en lastig proces zijn, want het vereist diepgaande kennis. SEO uitbesteden is daarom een goede optie. Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw website helemaal SEO-proof is. ROXTAR is de juiste partner voor het uitbesteden van je SEO.

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

SEO uitbesteden

Hoe SEO in z’n werk gaat

Het belang van een goede SEO is bij sommige bedrijven nog niet echt bekend. Het is echter iets waar bedrijven tegenwoordig niet meer zonder kunnen. SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, is nodig om je website hoger te laten ranken in zoekmachines. Het vergroot hiermee je online vindbaarheid en als bedrijf is het van groot belang dat je online vindbaar bent. Ben je niet online vindbaar, dan laat je een hoop kansen liggen.

Wat bedoelen we met zoekmachine optimalisatie? Met zoekmachine optimalisatie bedoelen we het optimaliseren van verschillende factoren die invloed hebben op de ranking in de zoekresultaten. Factoren waar je aan moet denken zijn bijvoorbeeld technische factoren. Hieronder valt onder andere de laadtijd van je website, hoe responsive jouw website is en of het een duidelijke en overzichtelijke structuur heeft. Als dit niet het geval is, haken bezoekers misschien al snel af en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hoe beter de technische factoren op jouw website zijn, hoe beter jouw positie wordt in de zoekresultaten en hoe meer bezoekers je krijgt. 

Dit zeggen onze klanten

Om te bepalen hoe jouw website momenteel scoort, doen wij een uitgebreide analyse. Op basis hiervan zien wij precies wat er verbeterd moet worden. Wij hebben maar één doel voor ogen, en dat is jouw website naar de top helpen! Echter komt het wel eens voor dat wij aanraden om een compleet nieuwe website te maken. ROXTAR helpt jou erbij om een website van hoge kwaliteit op te zetten. Dat houdt in dat deze volledig SEO-proof is, maar ook dat de website gebruiksvriendelijk en beschikbaar is voor verschillende apparaten. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Niet alleen technische factoren hebben invloed op jouw ranking in zoekmachines. Hiervoor is ook goede SEO-content onmisbaar. Het schrijven van een tekst lijkt misschien niet zo moeilijk, maar het is wel belangrijk dat de juiste zoekwoorden hierin verwerkt zijn. Zoekwoordenanalyse speelt een grote rol in SEO. Bij deze analyse wordt gezocht naar relevante zoekwoorden die goed scoren in zoekmachines. Maar ook is een zoekwoordenanalyse geschikt om te kijken naar hoe de concurrentie scoort op deze keywords. Het is een relevant middel om erachter te komen met welke zoekwoorden je teksten goed zullen scoren. SEO-content schrijven is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, maar is wel een heel belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie.

Kies je ervoor om je SEO uit te besteden aan ROXTAR? Dan voeren wij een zoekwoordenanalyse uit en gebruiken we de meest relevante zoekwoorden om hiermee ijzersterke SEO-teksten op je website te plaatsen. 

Linkbuilding is een belangrijke factor die invloed heeft op de ranking in Google. Met linkbuilding bedoelen we links, afkomstig van andere websites, die naar jouw website toe leiden. Deze backlinks zijn relevant, omdat Google jouw website daardoor waardevoller vindt. Houd hierbij wel rekening met het feit dat dit waardevolle links moeten zijn.

Als het slechte content betreft, kan dit juist een negatief effect hebben op jouw positie. In de wilde weg allemaal links plaatsen op een website van slechte kwaliteit is dus zinloos, aangezien dit er niet voor zorgt dat jouw website als waardevol wordt gezien. Het is dus goed om te zorgen voor veel verwijzingen van hoge kwaliteit. Bij ROXTAR hebben we een breed netwerk en kan je rekenen op linkbuilding van hoge kwaliteit.

Waarom SEO uitbesteden tegenwoordig zo belangrijk is

Nu je een beter beeld hebt van hoe SEO in z’n werk gaat en welke factoren hieronder vallen, is het ook goed om te weten waarom SEO nu eigenlijk een must is voor bedrijven. Dat heeft meerdere redenen. Wij sommen er hieronder een aantal voor je op.

  • Je zult jouw online zichtbaarheid verbeteren
  • Het werven van relevante websitebezoekers
  • Het behalen van een hogere omzet 
  • Je blijft niet achter op de concurrentie
  • Een goede manier om meer vertrouwen te wekken bij je doelgroep
  • Je geniet van een hogere CTR (Click Through Rate)
  • Betere gebruikerservaring bieden
  • Het positieve effect is goed meetbaar
ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Er zijn veel bedrijven die ervoor kiezen om hun SEO uit te besteden. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie heeft meerdere voordelen. Het is dus absoluut de moeite waard om je hier in te verdiepen als je een eigen bedrijf hebt. Om je een beter beeld te geven van welke voordelen dit jou biedt, zetten wij hieronder een aantal redenen op een rijtje.

SEO content uitbesteden

Profiteer van de vakkennis van experts

Een van de beste redenen om SEO uit te besteden aan een professioneel bedrijf als ROXTAR, is omdat je hiermee profiteert van de vakkennis van experts. Aangezien SEO heel breed is en hier veel factoren onder vallen, betreft dit diepgaande kennis. Bedrijven die focussen op het verzorgen van SEO zijn hier gespecialiseerd in en weten daarom als geen ander hoe het werkt. Je kunt er bovendien vanuit gaan dat specialisten op dit gebied up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends wat betreft zoekmachine optimalisatie. Je haalt dus veel kennis in huis waar je zelf waarschijnlijk niet over beschikt als je niet in dit vakgebied zit.

Tijdwinst

Een andere goede reden om je SEO uit te besteden aan professionals op dit gebied, is omdat het je tijdwinst zal opleveren. Als ondernemer is de kans dat je het al vrij druk hebt. Als dan ook nog de SEO van je website tot jouw taken moet behoren, kan het vrij stressvol worden. Om zelf compleet in de SEO te duiken, is niet makkelijk. Als je hier geen kennis van hebt of ervaring in hebt, heb je dit niet zomaar even onder de knie. Dit kost heel veel tijd. Door het uit te besteden van je SEO, kan jij die tijd gebruiken om je te focussen op de kerntaken van je onderneming.

De beste tools in handen

Door je SEO uit te besteden geniet je ook van de beste tools. SEO specialisten weten als geen ander welke tools er nodig zijn om het proces zo makkelijk en goed mogelijk te maken. Zelf is het lastig om hierachter te komen en dit kost wederom veel tijd om te onderzoeken. Bureaus die focussen op zoekmachine optimalisatie gebruiken de beste tools om jouw website zo vindbaar mogelijk te maken. 

Waarom je voor ROXTAR kiest

Zoek je een professioneel bedrijf om je SEO aan uit te besteden, dan is ROXTAR de partij die je nodig hebt. Waarom je voor ons als jouw SEO-partner zou moeten kiezen? Dat heeft verschillende redenen:

Ervaren team dat bestaat uit specialisten met ieder een eigen kracht

Gebruiken de beste tools

Betrokken en bereikbaar

Duidelijk en transparant

Resultaat gedreven

Scherpe tarieven

Houden rekening met duurzaamheid

Hoe wij bij ROXTAR te werk gaan

Kies je voor ons voor het uitbesteden van je SEO, dan is het goed om te weten hoe wij voor je te werk gaan. Ten eerste vinden wij het belangrijk om betrokken en bereikbaar te zijn. Je kunt rekenen op ondersteuning en snelle antwoorden op jouw vragen.

Daarnaast zijn we zeer transparant en duidelijk, wij vinden het namelijk belangrijk dat we jou helemaal meenemen in het proces en er geen onduidelijkheden ontstaan.  Daarom willen we dat ook jij begrijpt wat we aan het doen zijn om jouw website naar de top te tillen. We nemen je mee in de verschillende stappen door je op de hoogte te houden, via onder andere rapportages, die we jou regelmatig sturen. Uiteraard zullen we ook onderbouwen wat we doen, zodat je ook zelf meer kennis krijgt van de online marketing dienst.

Bij ons is jouw website in goede handen. Bij zoekmachine optimalisatie streven wij naar een zo goed mogelijke positie in Google voor jouw website. Ons ervaren team aan specialisten is pas tevreden als we écht resultaat zien. Om de beste resultaten te behalen maken wij gebruik van professionele tools. 

Wat we ook belangrijk vinden om te benoemen, is dat ROXTAR veel waarde hecht aan duurzaamheid. Duurzaamheid speelt een grote rol in onze maatschappij en wij dragen ons steentje hier graag aan bij. Hoe wij rekening houden met duurzaamheid? Door zowel duurzaam naar onze relaties als naar het milieu te zijn. Onze webhosting draait op 100% groene stroom, we doen bijna alles digitaal en werken wanneer mogelijk vanuit huis waardoor we de uitstoot én papiergebruik minimaliseren. 

Wij bij ROXTAR bieden bieden naast Instagram advertenties ook andere diensten

Andere online marketing diensten bij ROXTAR

Voor zoekmachine optimalisatie ben je bij ons aan het juiste adres, maar dat is niet het enige. Wij zijn een online marketing bureau dat zich focust op diverse onderdelen van online marketing en SEO is daar slechts één onderdeel van. Naar welk onderdeel van online marketing je ook op zoek bent, de kans is groot dat wij je kunnen helpen. Zo bieden wij bedrijven ook ondersteuning met zoekmachine adverteren. Denk hierbij aan Google Ads.

Je kunt bij ons ook aankloppen als je op zoek bent naar een partij die jou helpt met het adverteren op social media. Of je nu wilt adverteren op Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat of Pinterest: wij staan voor je klaar. Wij weten hoe we de doelgroep moeten aanspreken en hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met groeien. Naast zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en social media marketing houden wij ons ook bezig met webdevelopment. Denk hierbij aan het maken van websites, webshops of het optimaliseren van je website of webshop. We kunnen op het gebied van online marketing veel voor jou betekenen.

Waarom SEO uitbesteden?

Als ondernemer is het bijna niet te doen om je eigen SEO te verzorgen. Het duurt een lange tijd voordat je het algoritme van Google enigszins doorhebt. Daarnaast dien je de Nederlandse taal goed te beheersen om SEO content te schrijven. Linkbuilding vergt bovendien een breed netwerk. Uiteindelijk kost het je vaak veel meer tijd en geld als je besluit om je SEO zelf te verzorgen. SEO uitbesteden blijkt vaak de betere optie.

Kies je voor Roxtar Marketing, dan kun je vaak binnen enkele maanden al de eerste resultaten zien. Wij werken met duidelijke rapportages, waardoor je steeds een goed beeld hebt van de voortgang. Je ziet precies op welke zoektermen je beter vindbaar wordt en welke posities in de zoekresultaten je hebt. We nemen ook steeds de tijd om de zoekresultaten uitgebreid met je te evalueren.

Wanneer kun je resultaat verwachten?

Kies je voor SEO uitbesteden, dan duurt het altijd even voordat je de eerste resultaten ziet. Eerst zal er namelijk een goede strategie bedacht moeten worden. Het duurt ook even voordat Google je website opnieuw gescand heeft. Wanneer we vandaag aanpassingen aan je website verrichten, dan duurt het dus enkele weken voordat Google die aanpassingen gezien heeft. Linkbuilding zal bovendien altijd een langere periode duren, omdat het belangrijk is om iedere maand een aantal links te plaatsen. SEO is dus vooral interessant voor op de langere termijn. Het is een investering en een goede investering verdien je uiteindelijk weer terug.

Wij maken online marketing leuk

Onze werkwijze

Bij Roxtar helpen we jou om beter gevonden te worden in de zoekresultaten van Google. Daarvoor zullen we eerst een plan van aanpak bedenken. We analyseren je website om te bepalen wat er allemaal nog beter kan. De website optimaliseren we volledig om ervoor te zorgen dat je een goede basis hebt. Zodra die basis staat kunnen we een Google Bedrijfsprofiel aanmaken en met linkbuilding aan de slag gaan.

Onze specialisten zijn steeds goed te bereiken en we laten je precies zien wat we voor je doen. Op die manier hoef jij je niet af te vragen wat er nu precies gebeurt en is het slechts een kwestie van tijd voordat je resultaat ziet.

Contact opnemen

Ben je enthousiast geworden en wil je de samenwerking met ons aangaan? Leuk! Wij vertellen je graag over wat we allemaal voor je kunnen betekenen. Neem dus vooral contact met ons op, zo kunnen we de mogelijkheden bespreken. Contact opnemen is mogelijk door ons te bellen via 0031 850 600 870, het contactformulier in te vullen of ons te mailen via [email protected]. Het is ook nog mogelijk om een WhatsApp bericht te sturen via onze Futy Bot, die je rechtsonderin het beeldscherm vindt.

Heb je op de een of andere manier nog wat vragen over het uitbesteden van SEO of zoekmachine optimalisatie in het algemeen? Of over een van onze andere online marketing diensten? Geen probleem, wij zijn er voor het beantwoorden van al je vragen. Bel of mail ons, vul het contactformulier in of gebruik de Futy Bot om met ons in contact te komen. Wij zullen dan zo snel mogelijk bij je terugkomen.

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team