SEO uitbesteden

Als ondernemer of marketeer ben je trots op het bedrijf dat je vertegenwoordigd.

  • Je wilt resultaat behalen;
  • Je bedrijf laten groeien;
  • En je producten of diensten aan zoveel mogelijk mensen tonen.

Wil je een betere ranking in de zoekmachines? Dan is SEO uitbesteden geen slecht idee. Door SEO aan ons uit te besteden hoef jij je over je SEO geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw positie in de zoekresultaten verbetert. Zo wordt je eerder gevonden door potentiële klanten en neemt dus ook de omzet van je bedrijf toe. Ben je benieuwd hoe we dat kunnen realiseren? Lees dan verder!

Gratis SEO website check

Controleer de SEO-status van je website met onze gratis en geheel vrijblijvende SEO website check t.w.v. van €375,-

SEO uitbesteden

Hoe werkt SEO?

Wil je SEO uitbesteden? Dan wil je natuurlijk eerst weten hoe SEO precies werkt. Waarschijnlijk heb je al een en ander van SEO gehoord, maar hoe werkt het nu precies? Zoekmachineoptimalisatie is het optimaliseren van de factoren die de ranking in de zoekresultaten beïnvloeden. Er zijn ontzettend veel factoren die invloed kunnen hebben op je ranking. Denk bijvoorbeeld aan de technische kant van je website. Hoe snel laadt je website? Is je website goed zichtbaar op de smartphone? En hoe zit het met de structuur van je website? Als een factor invloed heeft op de gebruikservaring van iemand die je website bezoekt, dan kun je ervan uitgaan dat het ook invloed op de vindbaarheid zal hebben. Zo slim is het algoritme van Google tegenwoordig.

Naast dat je website technisch geoptimaliseerd wordt, kunnen wij je website ook van SEO-geoptimaliseerde content zien. Dat is content met daarin relevante keywords verwerkt. Daarnaast zijn er ook externe factoren die je ranking in Google kunnen beïnvloeden. Zelfs de backlinks naar je website hebben (erg) veel invloed. Omdat SEO ingewikkeld kan zijn, is SEO uitbesteden een goed idee. Bij Roxtar hebben we zeer veel ervaring met SEO.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

technische SEO uitbesteden

Technische SEO uitbesteden

Bij technische SEO kijken we naar hoe snel je website laadt, maar ook naar de interne linkstructuur. Zo zijn er meer dan honderd on-page factoren die invloed hebben op je ranking in de zoekmachines. Het is logisch dat Google en andere zoekmachines veel waarde hechten aan technische SEO. Als je website optimaal werkt, dan is dit voor de eindgebruiker namelijk ook prettiger. Zoekmachines zijn onderdeel van commerciële bedrijven en dus is het voor deze bedrijven ook belangrijk om gebruikers tevreden te houden. Bij SEO is het dus ook altijd belangrijk om de focus op de bezoeker van je website te blijven leggen.

Wanneer onze specialisten jouw website optimaliseren, zullen we eerst een uitgebreide analyse uitvoeren. Op basis daarvan weten we precies welke factoren nog geoptimaliseerd moeten worden. Door ervoor te zorgen dat je website volledig is geoptimaliseerd, creëren we een goede basis. Als je een website hebt die perfect in elkaar zit, dan zullen de overige SEO technieken nog meer resultaat opleveren. Andersom kan een slechte website er ook voor zorgen dat er nauwelijks tot geen resultaten te zien zijn. Laat je SEO uitbesteden aan Roxtar, dan zullen we dus eerst altijd je website analyseren en waar nodig optimaliseren.

SEO content uitbesteden

SEO content uitbesteden

Als je website technisch goed in elkaar zit, is het belangrijk dat de zoekmachines ook weten waar je website over gaat. Dat baseert het algoritme op basis van de keywords op je website. Belangrijk is dus dat relevante keywords met een hoog zoekvolume vaker terugkomen op je website. We kunnen voor deze keywords een zogenaamde landingspagina aanmaken. Dit zijn de pagina’s die men in Google tegen zal komen als er op een specifiek zoekwoord gezocht wordt. Belangrijk is niet alleen dat de keywords in de juiste hoeveelheden op deze pagina’s voorkomen, maar ook dat de content interessant is om te lezen. Hier begint namelijk de customer journey.

Wil jij SEO uitbesteden aan Roxtar? Als wij SEO content voor je schrijven, zorgen we ervoor dat de content zo goed mogelijk in Google zal scoren. Daarnaast kun je ook goedlopende en informatieve content verwachten waar de bezoeker echt iets aan heeft. Dat laatste is zeer belangrijk, want anders zullen veel bezoekers de website vrijwel direct weer verlaten. Er zal dan sprake zijn van een hogere bounce rate, en dat is weer slecht voor je ranking. Ook nu is er dus weer sprake van een sterke samenhang tussen vindbaarheid en gebruikservaring.

linkbuilding

Linkbuilding

De zoekmachines hebben nog een truc om te bepalen welke ranking jouw pagina’s in de zoekresultaten moeten hebben: ze kijken naar de inkomende links. Krijgt jouw website veel verwijzingen, dan is de kans veel groter dat je website betrouwbaar en informatief is. Als je gaat afwachten tot je deze links vanzelf ontvangt, kun je over het algemeen echter lang wachten. We kunnen daarom zelf actief aan de slag gaan met het verzamelen van backlinks. Dit noemen we linkbuilding.

Wil jij je SEO uitbesteden aan ons, dan gaan onze specialisten backlinks voor je verzamelen. Daarbij letten we ook steeds op de kwaliteit en relevantie van de verwijzende websites. Google doet dat namelijk ook. Simpelweg je link honderden keren plaatsen op websites van lage kwaliteit werkt in de praktijk dus niet. Sterker nog: dit kan tot een Google Penalty leiden. Je moet veel ervaring hebben om effectief te kunnen linkbuilden. In de praktijk zijn er zelfs veel online marketeers die hiermee de mist ingaan. SEO uitbesteden aan onze specialisten is dan ook een goed idee als je aan linkbuilding wilt doen.

Wij werken met

Waarom is SEO belangrijk?

SEO is belangrijk voor ieder bedrijf. De meeste Nederlanders zullen namelijk gebruik maken van een zoekmachine als zij op zoek gaan naar informatie, een product of een dienst. Als jouw bedrijf bovenaan in de zoekresultaten staat, kan dit je een hoop nieuwe websitebezoekers opleveren. Uiteindelijk zal je omzet zo dus ook toenemen. Er zijn veel bedrijven waarvan de omzet met meer dan 100% is toegenomen nadat zij vindbaar werden in de zoekresultaten. Zeker als je een webshop hebt ben je grotendeels afhankelijk van SEO, maar zoekmachineoptimalisatie is voor ieder bedrijf belangrijk.

Wil je dat jouw website bovenaan in de zoekresultaten komt te staan? Dan is SEO uitbesteden een uitstekend idee. Wij helpen je graag aan een betere vindbaarheid in de zoekmachines.

Waarom SEO uitbesteden?

Als ondernemer is het bijna niet te doen om je eigen SEO te verzorgen. Het duurt een lange tijd voordat je het algoritme van Google enigszins doorhebt. Daarnaast dien je de Nederlandse taal goed te beheersen om SEO content te schrijven. Linkbuilding vergt bovendien een breed netwerk. Uiteindelijk kost het je vaak veel meer tijd en geld als je besluit om je SEO zelf te verzorgen. SEO uitbesteden blijkt vaak de betere optie.

Kies je voor Roxtar Marketing, dan kun je vaak binnen enkele maanden al de eerste resultaten zien. Wij werken met duidelijke rapportages, waardoor je steeds een goed beeld hebt van de voortgang. Je ziet precies op welke zoektermen je beter vindbaar wordt en welke posities in de zoekresultaten je hebt. We nemen ook steeds de tijd om de zoekresultaten uitgebreid met je te evalueren.

Wanneer kun je resultaat verwachten?

Kies je voor SEO uitbesteden, dan duurt het altijd even voordat je de eerste resultaten ziet. Eerst zal er namelijk een goede strategie bedacht moeten worden. Het duurt ook even voordat Google je website opnieuw gescand heeft. Wanneer we vandaag aanpassingen aan je website verrichten, dan duurt het dus enkele weken voordat Google die aanpassingen gezien heeft. Linkbuilding zal bovendien altijd een langere periode duren, omdat het belangrijk is om iedere maand een aantal links te plaatsen. SEO is dus vooral interessant voor op de langere termijn. Het is een investering en een goede investering verdien je uiteindelijk weer terug.

Wij maken online marketing leuk

SEO uitbesteden aan professionals

Kies je ervoor om SEO aan ons uit te besteden, dan kies je voor een team met ervaring. Wij zien vaak dat men zo druk bezig is met het optimaliseren van de website dat dit ten koste gaat van de gebruikservaring. Denk bijvoorbeeld aan keyword stuffing. In de praktijk zal dit je klanten kosten. Onze specialisten bewijzen je graag dat gebruiksvriendelijkheid en SEO hand in hand horen te gaan. Zoekmachines zijn juist op zoek naar een website die van toegevoegde waarde is voor de gebruiker. Doordat wij steeds de gebruiker in het achterhoofd houden blijft jouw website ook in de toekomst beter vindbaar. De algoritmes worden namelijk steeds slimmer en zullen steeds beter herkennen of een website echt van toegevoegde waarde is.

Onze werkwijze

Bij Roxtar helpen we jou om beter gevonden te worden in de zoekresultaten van Google. Daarvoor zullen we eerst een plan van aanpak bedenken. We analyseren je website om te bepalen wat er allemaal nog beter kan. De website optimaliseren we volledig om ervoor te zorgen dat je een goede basis hebt. Zodra die basis staat kunnen we een Google Bedrijfsprofiel aanmaken en met linkbuilding aan de slag gaan.

Onze specialisten zijn steeds goed te bereiken en we laten je precies zien wat we voor je doen. Op die manier hoef jij je niet af te vragen wat er nu precies gebeurt en is het slechts een kwestie van tijd voordat je resultaat ziet.

Contact opnemen

Ga jij graag met ons in gesprek om te bepalen hoe we jouw website beter vindbaar kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Wij plannen graag een vrijblijvend gesprek met je in, zodat wij je meer kunnen vertellen over onze mogelijkheden. We vertellen je graag waarom SEO uitbesteden aan Roxtar een goed idee is.

  • Gratis SEO check
  • Zie snel waar je kansen liggen

Doe de gratis SEO website check

Controleer de SEO-status van je website met onze gratis en geheel vrijblijvende SEO website check t.w.v. van €375,-

Maak kennis met ons team