online marketing beddenzaken

Online marketing voor beddenzaken

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is online marketing voor beddenzaken een goed idee.

Wil je snel resultaten? Kies dan voor ROXTAR Online Marketing! Wij helpen je graag om je bedrijf online op de kaart te zetten.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Gerichte Online Marketing voor Beddenzaken

Je bent zeer waarschijnlijk een slimme ondernemer en wellicht haal je makkelijk klanten binnen, maar zaken als online marketing en SEO, daar heb je jezelf nog niet in verdiept. Ben je een startende ondernemer? Of run je al een goedlopende beddenzaak? Internet zal in de komende maanden en jaren – hoe dan ook – steeds belangrijker worden voor jouw onderneming. Als eigenaar van een beddenzaak zou je er goed doen aan te investeren in de allerbeste online marketing . Vooral om je concurrenten voor te zijn. Daarmee ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Wij weten namelijk precies wat er nodig is om jouw beddenzaak strategisch te helpen groeien. We zullen je hieronder uitleggen wat je van ons mag verwachten

Internet marketing beddenwinkels

Laten we beginnen met in te gaan op online marketing zelf. Een veel gestelde vraag van onze klanten is waarom online marketing zo belangrijk is voor hun winkel of onderneming. Het antwoord is simpel: je kan – helaas – niet meer zonder online marketing, want jouw concurrenten vliegen je dan voorbij. Nederland kent zoveel beddenzaken, zorg ervoor dat jouw zaak eruit springt!

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Online Marketing

Online marketing omvat iedere vorm van marketing via het internet. Dit is echt veel breder dan alleen het opzetten van een advertentiecampagne via Google. Zo moet je bij SEO en online marketing voor beddenzaken ook denken aan het laten maken van landingspagina’s, social media, of aan webdesign. Middels onze gerichte online marketing voor beddenzaken, zorgen wij ervoor dat jij het juiste resultaat boekt met je bedrijf. Maar alles in overleg met jou.

internet marketing beddenwinkels
SEO EN ONLINE MARKETING VOOR BEDDENZAKEN

SEO en online marketing voor Beddenzaken

ROXTAR gelooft niet in eenvoudige online marketing voor beddenzaken zonder omkijken. Ben je dus niet op zoek naar een traditioneel online marketing bureau? Dan zijn wij jouw online marketeer. Uit ervaring weten wij dat jij pas echt succes gaat boeken als je samenwerkt met ons.

We stellen dan ook samen met jou een strategisch marketingplan op. We kijken naar jouw branche – in dit geval de beddenbranche – en naar jouw (potentiële) doelgroep(en). Ons marketingplan zal uiteindelijk een goede en solide basis zijn, waarop jij als ondernemer kunt bouwen.

Bij ROXTAR zijn we heel flexibel en vinden we nauw contact met onze klanten belangrijk. We willen goed aanvoelen wat de uitstraling van jouw onderneming moet zijn, want dat gaan we immers voor jou bewerkstelligen.

Hogere mate van online vindbaarheid voor jouw beddenwinkel

Wij zorgen er op een unieke manier voor dat niet alleen jouw website hoger op de Google ranglijst komt te staan, maar daar ook blijft: middels slimme marketingtechnieken en volgens de richtlijnen van Google. Want daar ligt namelijk onze specialisatie.

Voor een beddenzaak is vindbaarheid via het internet enorm belangrijk. Alleen op die manier ben je in staat om nieuwe klanten te werven. Dit is een van de meest belangrijke redenen waarom zoekmachineoptimalisatie een cruciale rol speelt voor jouw onderneming

lokale SEO GMB bedddenwinkels

Kies je voor onze SEO dienst, dan mag je van ons verwachten dat jouw site goed geïndexeerd wordt door Google. Want dat is wat je wil voor jouw beddenzaak; een hogere positie behalen in de zoekresultaten ten opzichte van jouw concurrenten. Wij helpen je daarnaast om specifiek lokaal op te vallen door jouw Google Mijn Bedrijf vermelding te optimaliseren in de local 3-pack, dit heet lokale SEO. Je bereikt dus ook mensen die in de buurt van jouw beddenwinkel wonen, niet alleen mensen die van verder weg komen.

De omzet van jouw beddenzaak kan dus enorm veel baat hebben bij onze SEO diensten, laat onze lokale SEO specialisten helpen om jouw bedrijf te laten groeien!

Makkelijk contact leggen via jouw site

Als eigenaar van een beddenzaak weet je dat er altijd iemand aanwezig moet zijn om de telefoon te beantwoorden. Als jouw klanten echter via een paar eenvoudige klikken de informatie die zij nodig hebben op jouw site kunnen vinden, zal jij minder tijd kwijt zijn aan telefoontjes.

seo en marketing beddenwinkel

Een betrouwbare uitstraling voor jouw beddenwinkel

Een ander voordeel van SEO en online marketing voor beddenzaken, is dat het kan zorgen voor een betrouwbare uitstraling. Het upgraden van je site door middel van professioneel webdesign is dan ook super belangrijk als je nieuwe klanten binnen wilt halen.

Door te kiezen voor webdesign voor beddenzaken, is het ook voor jouw onderneming mogelijk om betrouwbaar over te komen. We gaan altijd met veel plezier aan de slag om de huisstijl zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wat je al die tijd al voor ogen hebt gehad.

Een klant zal nu eenmaal eerder een beddenwinkel bezoeken met een prachtige site, waar de collectie – of een deel daarvan – vast thuis bekeken kan worden. Niet alleen vindbaarheid, maar ook uitstraling is daarnaast van groot belang.

Dit zeggen onze klanten

Ben je eigenaar van een beddenwinkel en wil je contact opnemen met ons team?

We hopen dat je nu een goed beeld hebt gekregen over wat online marketing voor beddenzaken kan betekenen. Er kleven – ook voor beddenwinkels dus – ontzettend veel voordelen aan online marketing en SEO. Door te kiezen voor ROXTAR online marketing en SEO weet je zeker dat je jouw zaak echt op de kaart kunt zetten.

Daar komt bij dat je je klanten een extra service aanbiedt, want ze kunnen je snel vinden en vast wat rondkijken op jouw site, zodat ze al voorbereid naar jouw beddenzaak komen. Dat wordt als prettig ervaren en scheelt hen vaak kostbare tijd, maar jou ook.

Mocht je nog meer te weten willen komen over de voordelen die onze online marketing voor beddenzaken met zich mee weet te brengen, dan nodigen wij je uit om eens contact met ons op te nemen.

We vinden het namelijk erg leuk om je uit te leggen op welke manieren we jouw website naar ‘the next level’ kunnen tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan, ook als je twijfels hebt!

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team