ROXTAR Over Ons

Wij zijn ROXTAR

Wij maken online marketing leuk

Bij ons staat het optimaliseren van je website en zoveel mogelijk rendement halen uit je online marketing budget centraal. Dit loopt als een rode draad door onze organisatie. Maar daarnaast is het onze missie om dat ook zo leuk en begrijpelijk mogelijk te maken. Het moet weer een leuk onderdeel zijn van je organisatie. Wij nemen die taak graag op ons en proberen dat met zoveel mogelijk positiviteit over te brengen. De band die we daarmee met elkaar opbouwen en de energie die daar mee vrijkomt geeft ons de dagelijkse dosis om vol gemotiveerd aan de slag te gaan.  

Daarnaast loopt er ook nog een groene draad door ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij onze planeet en doen dan ook graag wat terug. Wij minimaliseren onze uitstoot, reduceren het gebruik van papier tot bijna nul en sponsoren verschillende goede doelen.

Onze kernwaarden

Vertrouwen

Een relatie zonder vertrouwen is in onze ogen een huis zonder fundering. Vanaf dag 1 geven wij 100% vertrouwen en zijn we ook volledig transparant in alles wat we doen. Dat is voor ons de basis van onze samenwerking en daardoor uiteindelijk ook de basis van het succes.

Kwaliteit

Door altijd kwaliteit te leveren en te streven naar beter waarborgen wij de continuïteit van onze organisatie. Wij laten onze klanten hierdoor groeien en wij groeien met onze klanten mee. Het leveren van kwaliteit is ons bestaansrecht.

Duurzaamheid

Duurzaam naar onze relaties en duurzaam naar het milieu. Wij bouwen voor langer termijn iets op wat ook zal zorgen voor een duurzaam succes. En omdat we graag ons succes delen doen we ook graag iets terug naar onze planeet. Zo draait onze webhosting op groene stroom en doen we bijna alles digitaal.

Maak kennis met ons team