Natuurlijke autoriteit en vertrouwen voor jouw linkprofiel.

Linkbuilding uitbesteden? Linkverwijzingen naar je website zijn uiterst belangrijk voor je vindbaarheid binnen Google. Wij zijn de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd geworden in het verkrijgen van hoogwaardige en kwalitatieve backlinks (linkverwijzingen) en onze linkbuilding service vormt daarom ook één van de belangrijkste onderdelen van onze SEO-dienstverlening. Profiteer nu van:

  • Ervaren linkbuilding specialisten
  • Een groot netwerk
  • Een linkbuilding bureau gevestigd in hartje Amsterdam.

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Professioneel Linkbuilding uitbesteden? Let’s meet!

Benieuwd naar een ureninschatting voor partner en blog links? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Linkbuilding in het kort

Linkbuilding is een essentieel aspect van SEO. Je kunt de perfecte pagina schrijven, maar als zoekmachines niet één link naar kunnen volgen, zal het waarschijnlijk voor altijd tevergeefs wachten op bezoekers. Om Google in staat te stellen je pagina te vinden, heeft het links nodig van andere websites. Hoe meer links, hoe beter. Maar pas op, de kwaliteit van de links doet er wel degelijk toe! Niet elke link is hetzelfde waard. Nog erger: sommige links kunnen een negatieve invloed hebben op je site. Het is daarom goed om een effectieve en veilige linkbuilding strategie op te stellen.

linkbuilding uitbesteden

Waarom is linkbuilding uitbesteden belangrijk?

Een link is een kwaliteitsaanduiding van het ene merk naar het andere. Websites die op hun reputatie en kwaliteit vertrouwen, zullen alleen linken naar andere sites van hoge kwaliteit. Google begrijpt dit en gaat er dus vanuit dat goede websites een kwaliteitscontrole uitvoeren op hun uitgaande links, om er zeker van te zijn dat de gelinkte sites van een hoog niveau zijn. Een sterke backlink van een hoogwaardige website is het bewijs dat je site de kwaliteitscontroles van de linksite heeft doorstaan. Wanneer een website van hoge kwaliteit naar jouw website linkt, wordt het vermogen van jouw site om goed te presteren in Google dan ook verbeterd.

Linkbuilding uitbesteden, hoe gaan wij te werk?

Samen stellen wij de doelstellingen vast

Wij stemmen onze linkbuilding services af op de marketingdoelstellingen van jouw bedrijf. Aan wat voor soort backlinks heeft de website behoefte en op welke manier realiseren wij op korte termijn resultaat. Dit zijn vragen die wij vooraf beantwoorden.

Wij beheren en gaan op zoek naar relevante websites

Wij gaan voor jou op zoek naar relevante websites die een bijdrage kunnen leveren aan een betere ranking. In ons eigen netwerk beheren wij verschillende blogsites en linksites.

Wij zorgen voor de inhoud en publicatie

Ons ervaren team van copywriters, zullen kwalitatieve content schrijven die aansluiten op het thema van de website. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de content ook gepubliceerd wordt op de website.

Zoals je ziet, doen we zoveel meer dan alleen maar links plaatsen. Dit omdat we weten dat niet alle backlinks gelijk zijn. Daarom hebben we een strategie ontworpen om ervoor te zorgen dat de backlinks die we voor jouw bedrijf plaatsen jou ook daadwerkelijk helpen om de juiste doelstellingen te bereiken.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit boven kwantiteit gaat als het gaat om linkbuilding. Wij plaatsen liever één waardevolle link dan 10 matige linkvermeldingen. Met andere woorden, we plaatsen niet zomaar ergens links, dat is een verouderde techniek. We creëren content van uitstekende kwaliteit die de waarde van je merk weerspiegelt. We hebben het over het soort content dat de naamsbekendheid van het merk vergroot en uiteindelijk de ranking verbetert!

Laten we samen vrijblijvend de mogelijkheden bekijken voor jouw bedrijf?

ls je jouw linkbuilding wil uitbesteden en op zoek bent naar ‘linkbuilding pakketten’, dan kunnen wij daarin voorzien. Echter zien wij liever onze linkbuilding services als onderdeel van onze gehele SEO-dienstverlening. Dit omdat alleen linkbuilding niet direct de weg is naar een betere ranking. Een volledig SEO geoptimaliseerde website, met een krachtige linkbuilding strategie is in onze visie ‘the key to success’. Ben jij klaar om verder te groeien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Wat is een link?

Simpel gezegd is een link, of een hyperlink, een verbinding tussen twee pagina’s op het internet. Met een link kun je mensen doorverwijzen naar een pagina, post, afbeelding of ander object op het internet. Links bestaan in de eerste plaats voor mensen: met een link kun je gemakkelijk van de ene naar de andere weblocatie “reizen”.

Ik hoor vaak dat linkbuilding niet meer werkt, klopt dit?

Linkbuilding is niet echt dood, in ieder geval niet in de impact die het heeft gehad op de manier waarop we onze websites hebben geoptimaliseerd voor geweldige zoekmachine posities.

Wat kan ik al zelf doen aan linkbuilding?

Ga in je netwerk na of je relevante partners hebt die een linkvermelding willen plaatsen naar jouw website. Denk aan leveranciers of klanten.