linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

linkbuilding uitbesteden

Wat is linkbuilding en wat kun je ermee?

Voordat je kunt bepalen of linkbuilding uitbesteden iets voor jouw bedrijf is, is het eerst goed om te weten wat dit nu eigenlijk inhoudt. Met linkbuilding bedoelen we het uitbouwen van je linkprofiel, met als doel om beter gezien te worden door zoekmachines als Google. Dit doe je door meer kwalitatieve links naar je website te creerën om zo beter te ranken in Google en andere zoekmachines. 

Een link of hyperlink is een verbinding tussen twee pagina’s op het internet. Met behulp van een link is het mogelijk om bezoekers door te verwijzen naar bijvoorbeeld een pagina, afbeelding of post. Door links op het internet is het mogelijk om van de ene naar de andere weblocatie te gaan. Je reist hierdoor als het ware van de ene naar de andere plek online. 

Wanneer je bezig bent met linkbuilding, ziet Google dat je niet alleen maar bezig bent met het plaatsen van content. Omdat andere websites naar jouwe website linken, wordt jouw bedrijf gezien als een grotere ‘Authority’. En dit heeft een positief effect, want zo kun je hoger ranken in de zoekmachines. Dat betekent dus dat je sneller op een van de eerste pagina’s in zoekmachines terecht komt. Hoe beter jouw plekje, hoe groter de kans op veel bezoekers.

Om beter te scoren in zoekmachines, zijn links van andere websites nodig. Wel is het van belang dat deze links van goede kwaliteit zijn. Linkt een belangrijke speler in de markt bijvoorbeeld naar jouw website, dan heeft dit vaak een positief effect op de ranking in zoekmachines. Om het maximale uit de linkbuilding te halen is het daarom belangrijk om een effectieve linkbuilding strategie op te stellen. Je kunt hier zelf mee aan de slag gaan, maar als je hier maar weinig kennis of ervaring in hebt kan dit een lastig proces zijn. Linkbuilding uitbesteden aan specialisten op dit gebied is daarom een aanrader. Verderop op deze pagina vind je meer informatie over de voordelen van linkbuilding uitbesteden.

gezond linkprofiel maken voor SEO

De grootste voordelen van linkbuilding op een rij

Begrijp je nog niet helemaal goed waarom linkbuilding zo belangrijk is voor je bedrijf? Wij zetten hieronder de grootste voordelen nog eens op een rij:

 • Hogere positie in Google en andere zoekmachines
 • Meer bezoekers op je website = grote kans op omzettoename
 • Jouw website wordt als betrouwbaar gezien
 • Geloofwaardigheid opbouwen (hoge autoriteit)

Waarom je linkbuilding uitbesteden?

Het is een mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met linkbuilding als onderdeel van jouw SEO-strategie. Je kunt er echter ook voor kiezen om de linkbuilding voor jouw bedrijf uit te besteden. Linkbuilding uitbesteden heeft meerdere voordelen. 

Ten eerste kan het jou enorm veel tijd schelen. Als je zelf aan de slag moet gaan met linkbuilding, kan dit een enorm tijdrovend proces zijn. Dit kan ertoe leiden dat je misschien minder tijd hebt voor het focussen op de kerntaken van je bedrijf. Het moet niet zo zijn dat de kwaliteit van jouw bedrijf hieronder lijdt. Als je geen kennis en ervaring hebt in linkbuilding, kan het een lange tijd in beslag nemen voordat je dit een beetje onder de knie hebt. Wanneer je er dus voor kiest om deze SEO-strategie uit te besteden, kun je flink wat tijd besparen en blijven focussen op de kerntaken van jouw onderneming. 

linkbuilding uitbesteden

Wat ook een voordeel is van het uitbesteden van de linkbuilding is de expertise die je kunt verwachten. Als je dit proces uitbesteedt aan professionals, zoals bij ons, dan ben je ervan verzekerd dat ervaren linkbuilding specialisten voor je aan de slag gaan. Zij weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken en hebben de nodige kennis in huis. Bovendien is het een voordeel dat SEO-specialisten in staat zijn om meer conversies voor jou te genereren. 

Waarom kiezen om linkbuilding Uitbesteden bij ROXTAR?

Als je een betrouwbare partij zoekt om je linkbuilding uit te besteden, dan ben je bij ROXTAR aan het juiste adres. Waarom je voor ons zou moeten kiezen om je linkbuilding aan ons uit te besteden? Je profiteert bij ons van:

 • Ervaren linkbuilding specialisten
 • Een groot netwerk
 • Wij creëren contentlinks van uitstekende kwaliteit die de waarde van je merk weerspiegelt
 • Een linkbuilding bureau gevestigd in hartje Amsterdam
 • We zijn te vertrouwen
 • We bieden hoge kwaliteit
 • Hechten waarde aan duurzaamheid
linkbuilding bureau amsterdam

Wie zijn wij?

Wij doen er alles aan om je website te optimaliseren en zoveel mogelijk rendement te halen uit je online marketing budget. Dit doen wij met een ervaren team van specialisten die er elke dag weer keihard voor werken om dit voor elkaar te krijgen.

Wij vinden het ook belangrijk om dit proces zo leuk en begrijpelijk mogelijk te maken. Wij hechten ook veel waarde aan duurzaamheid. Wij staan graag stil bij onze planeet. Dit doen wij onder meer door, wanneer mogelijk, vanuit huis te werken, de uitstoot te minimaliseren, papiergebruik te reduceren en verschillende goede doelen te sponsoren.

Kies je voor ons als jouw partner voor SEO-dienstverlening, dan kies je dus voor een bedrijf dat veel waarde hecht aan een goed milieu.

Hoe wij te werk gaan voor jou om je website naar de top te krijgen

Wij vinden het belangrijk dat kwaliteit boven kwantiteit komt te staan op het gebied van linkbuilding. We gaan voor jouw bedrijf echt op zoek naar waardevolle links die echt iets kunnen toevoegen aan jouw website. Het is dan ook zo dat we liever één waardevolle link plaatsen dan 10 matige links. Wij vinden het belangrijk om alleen links van uitstekende kwaliteit te plaatsen. Hoe beter de kwaliteit van de links, hoe groter de kans is dat Google of andere zoekmachines jou als grote autoriteit zien. En dat levert een hogere ranking op. 

Als je ervoor kiest om de linkbuilding uit te besteden aan ons, dan is de eerste stap het afstemmen van onze linkbuilding services op de marketingdoelstellingen van je bedrijf. Wij kijken kritisch naar welke backlinks jouw website behoefte heeft. Daarnaast kijken we naar de manier waarop wij op korte termijn al resultaat kunnen boeken. Deze vragen beantwoorden wij vooraf, voordat wij daadwerkelijk aan de slag gaan.

We gaan voor je op zoek naar relevante websites die ervoor kunnen zorgen dat jouw website beter rankt in Google of in andere zoekmachines. Roxtar heeft een groot netwerk waarin wij verschillende blogsites en linksites beheren. 

Als je linkbuilding uitbesteedt aan ons, zorgen wij ook voor de inhoud en publicatie. Hier heb je dus zelf ook geen omkijken naar. We hebben een ervaren team van copywriters die kwalitatieve content schrijven, passend bij het thema van jouw website. Naast het schrijven van content zorgen wij er ook voor dat dit gepubliceerd wordt. Je bent bij ons dus niet alleen aan het juiste adres voor het plaatsen van links, maar ook het hele proces eromheen. Wij hebben een speciale strategie ontworpen om de doelstellingen van jouw bedrijf te behalen met de backlinks die we plaatsen. We zetten alles op alles om jouw website omhoog te krijgen in Google en andere zoekmachines.

De meest relevante websites voor linkbuilding

We gaan voor je op zoek naar relevante websites die ervoor kunnen zorgen dat jouw website beter rankt in Google of in andere zoekmachines. ROXTAR heeft een groot netwerk waarin wij verschillende blogsites en linksites beheren. Als je linkbuilding uitbesteden doet bij ons, zorgen wij ook voor de inhoud en publicatie. Hier heb je dus zelf ook geen omkijken naar.

We hebben een ervaren team van copywriters die kwalitatieve content schrijven, passend bij het thema van jouw website. Naast het schrijven van content zorgen wij er ook voor dat dit gepubliceerd wordt. Je bent bij ons dus niet alleen aan het juiste adres voor het plaatsen van links, maar ook het hele proces eromheen. Wij hebben een speciale strategie ontworpen om de doelstellingen van jouw bedrijf te behalen met de backlinks die we plaatsen. We zetten alles op alles om jouw website omhoog te krijgen in Google en andere zoekmachines.

Jouw partner voor SEO-dienstverlening

Wij kunnen je voorzien van diverse linkbuilding pakketten om jou hierbij op weg te helpen. Als we het echter hebben over SEO-dienstverlening, komt hier nog een hoop meer bij kijken dan alleen linkbuilding. 

Mocht je met je bedrijf nog maar weinig aan SEO doen, dan kan dit het juiste moment zijn voor verandering. Wij bieden diverse SEO-diensten aan die voor jouw bedrijf goed van pas kunnen komen om beter te scoren in zoekmachines. We helpen jou met het optimaliseren van je website, met als doel om zo goed mogelijk te ranken. Zo krijg jij een volledig SEO geoptimaliseerde website en dit biedt jou de kans om verder te groeien met je bedrijf. Hoe beter jouw website, hoe meer bezoekers en hoe meer omzet je kunt behalen!

linkbuilding uitbesteden

Wij werken met

Waarom je als bedrijf tegenwoordig niet meer zonder goede SEO kunt

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is SEO enorm belangrijk voor je bedrijf. Of je nu een startup bent en net begint of al jaren een bedrijf hebt: het is goed om hier voldoende tijd en aandacht aan te schenken. Want waarom kun je hier als bedrijf tegenwoordig nu niet meer zonder? Alles gebeurt tegenwoordig haast online en daarom moet je hier met je bedrijf op inspelen. SEO, Search Engine Optimization, heeft als doel om jouw website hoger te laten scoren in Google en overige zoekmachines. 

Waarom je als bedrijf niet zonder SEO kunt, is onder andere omdat dit jou gratis bezoekers op kan leveren. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld betaalde reclame, waarbij je betaalt om bezoekers naar je website te leiden. Door goed gebruik van SEO op jouw website kun je tevens vertrouwen en geloofwaardigheid wekken. Want hoe hoger jij in zoekmachines staat, hoe eerder mensen zullen denken dat je een betrouwbare website hebt. Zelf zoek je in Google misschien ook niet naar websites op de vijfde pagina of nog verder. Hoe eerder jouw website in de zoekmachines naar boven komt, hoe beter dit is. 

Om online vindbaar te worden met je bedrijf, is SEO dus onmisbaar. Het is dus een belangrijk onderdeel om tijd aan te spenderen en SEO trends bij te houden. Dit kun je zelf doen, maar er komt vaak meer bij kijken dan je in eerste instantie verwacht. Het kan dan ook wel een tijdje duren voordat je de verschillende aspecten van SEO goed onder de knie hebt. 

Als je hier tijd en moeite op wilt besparen, dan kun je het optimaliseren van je website voor zoekmachines ook uitbesteden. Voor zowel linkbuilding als het schrijven van content en andere SEO-aspecten zit je bij ons goed. Als je benieuwd bent naar wat wij voor je kunnen betekenen binnen dit vakgebied, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen met onze specialisten

Ben je ervan overtuigd dat linkbuilding iets is wat je graag wilt uitbesteden? Laat Roxtar dan jouw SEO-partner worden! Met een uitgebreid aanbod aan SEO-dienstverlening helpen wij je maar al te graag met het optimaliseren van je website. Wij proberen jouw website naar de top te krijgen. Interesse in samenwerken met ons? Neem dan snel contact op met ons. 

We kunnen het ons goed voorstellen dat je eerst nog wat vragen hebt over linkbuilding of een andere SEO-dienst. Voor vragen kun je altijd contact met onze specialisten opnemen door te bellen naar 085 06 00 970 of door een mailtje te sturen. Het is ook nog mogelijk om contact met ons op te nemen via het Whatsappicoontje rechts onderin je beeldscherm. Wij beantwoorden dan geheel vrijblijvend al je vragen. Als je benieuwd bent naar een ureninschatting voor partner en blog links, ook dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Veelgestelde vragen over Linkbuilding


Wat is een link?

Simpel gezegd is een link, of een hyperlink, een verbinding tussen twee pagina’s op het internet. Met een link kun je mensen doorverwijzen naar een pagina, post, afbeelding of ander object op het internet. Links bestaan in de eerste plaats voor mensen: met een link kun je gemakkelijk van de ene naar de andere weblocatie “reizen”.

Ik hoor vaak dat linkbuilding niet meer werkt, klopt dit?

Linkbuilding is niet echt dood, in ieder geval niet in de impact die het heeft gehad op de manier waarop we onze websites hebben geoptimaliseerd voor geweldige zoekmachine posities.

Wat kan ik al zelf doen aan linkbuilding?

Ga in je netwerk na of je relevante partners hebt die een linkvermelding willen plaatsen naar jouw website. Denk aan leveranciers of klanten.

Maak kennis met ons team