Website Optimalisatie

Zie je een stijgende lijn in het verkeer op je website maar niet in het aantal klanten of leads? Dan heb je waarschijnlijk baat bij onze bewezen website optimalisatie diensten.

  • Gratis en vrijblijvende website check
  • Zie snel waar je kansen liggen

Website optimalisatie is een overkoepelende term alles dat bijdraagt aan het verhogen van het aantal bezoekers van je website dat converteert. Dat kan een verkoop zijn of lead zoals een offerteaanvraag zijn, maar ook bijvoorbeeld een inschrijving in de nieuwsbrief. Doe onze check en kijk waar jouw kansen liggen!

Vraag onze gratis website optimalisatie check aan.


website optimalisatie

Hoe werkt website optimalisatie?

Als eerste stap bestudeert en analyseert ons team van website optimalisatie experts je website en raakt zo vertrouwd met het bedrijf, jouw doelgroep en de doelstellingen. Voor het optimaliseren van je website analyseren we de inhoud van de huidige site, de mapping, de code en het gebruik van belangrijke zoektermen. Zo zetten wij de zwakke en sterke punten van de site op een rij.

De daadwerkelijke uitvoering van optimalisatie kan bestaan uit het opschonen van de code van je site, de architectuur en structuur, de inhoud, het gebruik van zoektermen en nog veel meer. We kunnen ook technische zaken veranderen in de code als dit nodig is. Het ontwerp van je website zal verder niet veranderen dus de look-and-feel blijft zoals je gewend bent.

Hoe zorgt website optimalisatie voor meer omzet?

De eenvoudigste manier om website optimalisatie te gebruiken om je bedrijfsomzet te verhogen is het testen waarom bezoekers geen klanten worden. Als de inspanning die nodig om taken uit te voeren zoals het boeken van hotels of het betalen voor items te veel is voor je bezoekers zullen ze je website weer verlaten zonder te converteren. Door te testen kun je uitzoeken waarom bezoekers geen klant worden en wat je daar aan kan doen. Je creëert dus meer klanten uit hetzelfde aantal bezoekers.

Hoe zorgt website optimalisatie voor meer verkeer en hogere rankings?

De grootste reden dat steeds meer bedrijven investeren in website optimalisatie is de toename van het ‘gratis’ websiteverkeer. Al het websiteverkeer dat via organische zoekresultaten binnenkomt, is gratis en dat geeft ook het belang aan van een goede vindbaarheid. Wij zoeken bij ROXTAR naar kwaliteitsverkeer. Het optimaliseren van je site met het gebruik van ‘best practices’, zal het aantal potentiële klanten doen toenemen.

Wij maken online marketing leuk

Wil je weten wat website optimalisatie voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wij helpen je je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

  • Gratis en vrijblijvende website check
  • Zie snel waar je kansen liggen

Investeer niet alleen in bezoekers, maar haal er ook het maximale uit. Onderzoek, analyses, optimaliseren en meten. ROXTAR brengt alle stappen samen en zorgt door een continue optimalisatie dat je altijd een stap voor blijft op de concurrentie.

Blijf een stap voor op je concurrentie!