Online marketing voor kappers

Online Marketing voor Kappers

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is online marketing voor kappers een goed idee.

Wil je snel resultaten? Of wil je een eigen kapperszaak starten? Kies dan voor ROXTAR Online Marketing! Wij helpen je graag om je bedrijf online op de kaart te zetten.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Dé beste online marketing voor kappers in Nederland

Het is een feit dat er op dit moment ontzettend veel kappers actief zijn in ons land. Dit brengt met zich mee dat je zowel als beginnende als ervaren kapper er alles aan moet doen om jouw kapsalon op de kaart te zetten. Hoe kan je dit nu beter doen dan met behulp van online marketing en SEO? Wij zijn in staat om jouw kapsalon te voorzien van de best mogelijke online marketing en SEO die je je maar voor kunt stellen.

Aangezien nog steeds niet iedere kapper bekend is met online marketing en met de soort diensten die wij te bieden hebben, hebben we besloten om het een en ander op deze pagina toe te lichten. Lees dit zeker even door als je erachter wilt komen waarom ook jij zou moeten kiezen voor onze speciale soort online marketing voor kappers in Nederland

Onze online marketing voor kappers – eigen kapperszaak starten? Talloze opties voor jouw salon

Wij staan bekend om het feit dat wij een groot scala aan diensten kunnen verrichten op het gebied van online marketing voor kappers. Deze verscheidenheid aan opties maakt het mogelijk om als kapper zijnde pas echt de juiste resultaten te boeken. Om je enig inzicht te geven in de mogelijkheden hebben we voor jou een rijtje gemaakt met belangrijke online marketing aspecten die ons team voor je onder handen kan nemen.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Het maken van een eigen website

Een van de belangrijkste diensten die wij voor je onder handen kunnen nemen is het web development en webdesign. Middels deze diensten is het mogelijk om jouw kapsalon te voorzien te voorzien van een website die volledig aansluit bij je bedrijf. Een website zorgt er op de eerste plaats voor dat je in staat bent om een bepaalde mate van autoriteit uit te stralen. Door een professionele site laat je zien dat je jouw klanten waarde te bieden hebt.

Maar dat is niet alles, het is namelijk ook nog eens zo dat een eigen website ervoor zorgt dat klanten nog makkelijker een afspraak in kunnen plannen. In plaats van te bellen kunnen je klanten binnen een paar klikken reserveren. Niet alleen handig voor de klant maar ook voor jou als eigenaar, je kunt namelijk veel tijd besparen.

online marketing voor kappers

Het vergroten van je vindbaarheid

Het vergroten van je online vindbaarheid is een ander belangrijk onderdeel van een succesvolle online marketing campagne. Ons team beschikt over de nodige kennis en expertise om jou te helpen met het verhogen van je SEO waarde. Deze zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat je site nog beter in de resultaten van Google op wordt genomen.

Los van de algemene SEO waarde kunnen wij ervoor zorgen dat je beter op kunt vallen op lokaal niveau. Dit maakt het ook voor jou mogelijk om de mensen in je directe omgeving aan te spreken middels bijvoorbeeld een advertentie. Ons team kan gebruik maken van de Google Mijn Bedrijf pagina om jouw klanten van de nodige informatie te voorzien. Dit zorgt voor een aanzienlijk hogere mate van conversie. Wie wilt dat nu niet?

Het opzetten van social media kanalen

Social media als Facebook en Instagram speelt vandaag de dag een cruciale rol bij het trekken van nieuwe klanten. Dit is dan ook niet anders voor kappers in Nederland. Met behulp van social media is het mogelijk om jouw salon kenbaar te maken aan een groot publiek en om nieuwe klanten te werven.

Binnen onze speciale online marketing voor kappers zullen wij ervoor zorgen dat de sociale media weerspiegelt waar je voor staat. Hierbij kijken wij uiteraard naar de soort content die je wilt gaan posten. Vind je het bijvoorbeeld leuk om de mensen thuis een rondleiding te geven door je kapsalon? Of wil je een video maken met unieke kapsels die je die week onder handen hebt genomen? Met social media is het mogelijk om jouw klant altijd weer van leuke content te voorzien om te kijken.

online marketing voor kappers

Ons team – hoge mate van kennis en expertise

Waarom zou je voor ons team moeten kiezen als het aankomt op online marketing voor kappers? Een van de belangrijkste redenen is dat wij al een lange tijd actief zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat ons team over de nodige kennis en expertise beschikt. Deze kennis en expertise komt goed van pas bij het uit handen nemen van jouw online marketing. Tevens is het zo dat wij een groot scala aan diensten te bieden hebben. Deze alles in 1 service zorgt ervoor dat je niet meer te maken hebt met talloze aanbieders en partijen. Wij zijn één centraal aanspreekpunt wat alles uit handen neemt.

Daar komt ook nog eens bij dat wij bekend staan om onze toegankelijkheid. Onze voordelige prijzen maken het voor alle kappers in Nederland mogelijk om te kiezen voor de beste online marketing en SEO. Ondanks de voordelige prijzen weten wij al onze klanten keer op keer van de juiste service te voorzien. Kies jij ook voor onze online marketing voor kappers dan weet je zeker dat je dé beste investering maakt voor je eigen salon.

Dit zeggen onze klanten

Maak vandaag nog een afspraak voor advies op maat

Mocht je als kapper zijnde zeker willen weten dat je ook de komende jaren nog de juiste resultaten kunt boeken dan raden wij je aan om zeker te kiezen voor onze speciale online marketing voor kappers. Onze diensten op maat maken het mogelijk om jouw kapsalon nog beter op de kaart te zetten en om er echt alles aan te doen om klanten binnen te halen. Daar komt bij dat je jouw bedrijf van een net iets professionelere en betrouwbaardere uitstraling kunt voorzien.

Indien je graag wat meer te weten wilt komen over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben dan is het mogelijk om via onze site even contact met ons op te nemen. Neem ook een kijkje bij ons volledige overzicht om te zien welke diensten er op dit moment beschikbaar zijn voor jou als kapper!

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team