Microsoft Advertising (Bing Ads) uitbesteden

Natuurlijk is Google de absolute marktleider in zoekmachines. Maar vooral in de B2B-sector en vooral op de internationale markten wordt Microsoft Advertising ook wel Bing Ads genoemd, veel gebruikt. De lagere concurrentie en de lagere klikprijzen zijn reden genoeg om ook bij Microsoft Advertising (voor 2019 ook bekend als Bing Ads) een kijkje te nemen.

Bing Advertising en Yahoo! Advertising zijn beide gebundeld onder Microsoft Ads. Soms krijg je met Google Adsense misschien niet het publiek dat je wilt of nodig hebt. Dit is waar Microsoft Advertising van pas zou kunnen komen. Vergeleken met Google laten deze sites je advertenties aan een andere doelgroep zien. Dat kan meer verkoop kansen betekenen!

Neem contact op

Wij jij jouw Microsoft Ads naar een volgend niveau tillen? Vraag nu gratis een kansenonderzoek aan t.w.v. €375,-.

microsoft bing ads adverteren

Microsoft (bing ads) uitbestenden? Profiteer van onze kennis en ervaring

Beheert jij jouw Microsoft Bing Ads-campagnes zelf? Merk je dat de campagnes niet zo lopen zoals jij zou willen en heb jij hierbij hulp nodig? Onze ervaren PPC-experts zijn in dit geval de perfecte contactpersonen. Met onze opgebouwde expertise en een team van specialisten staan wij voor jou klaar om je bestaande campagnes verder te optimaliseren. De concurrentie van adverteerders op Bing is momenteel nog beduidend kleiner dan bij Google Ads en dat is waarschijnlijk de reden waarom steeds meer bedrijven de weg naar dit platform weten te vinden.

Microsoft Advertising uitbesteden

Microsoft Ads sleutel tot succes?

Het is waar dat Google een aanzienlijk deel van de markt voor zoekmachines in handen heeft. Er zijn echter ook andere bedrijven waarmee je alternatieve mogelijkheden kunt vinden om advertenties naar jouw website te plaatsen. Bing Advertising en Yahoo! Advertising zijn beide gebundeld onder Microsoft Ads. Soms krijg je met Google Adsense misschien niet het publiek dat je wilt of nodig hebt. Dit is waar Microsoft Advertising van pas zou kunnen komen. Vergeleken met Google laten deze sites je advertenties aan een andere doelgroep zien.

Loont Microsoft Advertising zich voor jouw bedrijf?

Onze experts komen er achter!

Je bent al actief met Google Ads en wilt nu ook de kansen benutten van Microsoft ads? Begrijpelijk, want dit marketinginstrument kan jou een extra omzetstroom opleveren. Onze campagnemanagers zullen er alles aan doen om een overzichtelijke en conversie gerichte campagne op te zetten die jouw bedrijf verder zal laten groeien.

Het maakt niet uit of je eerst wilt weten of Microsoft Advertising de moeite waard is voor jouw bedrijf, of dat je al voor langere tijd gebruik maakt van dit kanaal. Waar je ook ondersteuning voor nodig hebt, wij zijn er om jou te helpen op de manier die jij wilt.

De juiste campagne voor uw doelen

Heb je jouw marketingdoelstellingen en je doelgroepen gedefinieerd? Dan wordt het nu tijd om je potentiële klanten aan te spreken met advertenties. Onze experts bepalen samen met jou de noodzakelijke stappen om deze te bereiken. Uiteraard implementeren we ook graag de search-, shopping- of remarketing campagnes voor jou. Samen kijken wij wat er voor nodig is om het benodigde rendement te behalen.

Alles wat jij moet weten over Microsoft Advertising / Bing Ads

Wat is Microsoft Advertising en Bing?

Microsoft Advertising, bekend als Bing Ads tot eind april 2019, is het PPC-reclameprogramma van Microsoft. Het maakt de plaatsing van verschillende reclameformaten in het netwerk van de zoekmachines Bing en Yahoo mogelijk. Microsoft Advertising is qua functionaliteit en gebruik vergelijkbaar met het Google Ads systeem.

Hoe gaat het adverteren in zijn werk?

De functies van Microsoft Advertising verschillen niet veel van de Google-tegenhanger. Dit betekent dat er alleen kosten worden gemaakt wanneer een gebruiker op jouw advertentie klikt en niet wanneer deze wordt weergegeven of afgespeeld. Eigenlijk precies hetzelfde als dat je gewend bent bij Google Ads

Voor wie is Microsoft Advertising geschikt?

Bing advertenties zijn vooral – maar niet alleen – interessant in de B2B sector. Reclame op Bing is ook de moeite waard om verdere dekking te genereren of om je bedrijf of producten beter bekend te maken. Bij de beslissing of Bing Ads de moeite waard is voor jouw bedrijf, is het nuttig om te analyseren hoeveel verkeer jouw website al ontvangt van Bing. Als gespecialiseerd online marketing bureau kunnen wij de cijfers bekijken en de juiste conclusies trekken.

Wat is het verschil tussen bing ads en microsoft advertising?

Microsoft is ook aan het verbeteren, daarom hebben ze het besluit genomen om de naam Bing Ads in Microsoft Advertising te veranderen. Het is een eenvoudige verandering omdat hun klanten en partners ze al kennen als Microsoft, en velen maken al gebruik van de nieuwe advertentieproducten die verder gaan dan alleen search, zoals het Microsoft Audience Network. Daarbij is het partnerprogramma ook omgedoopt naar het Microsoft Advertising Partner Program.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Maak kennis met ons team