Samen werken met ons content marketing bureau

Search Engine Optimization (SEO) is een fundamenteel aspect van online marketing. Echter, als je content niet goed genoeg is zullen jouw pagina’s nooit goed worden getoond in de zoekresultaten.

Bij ons content marketing bureau gaat het over het creëren van kwalitatieve content die je doelgroep opvoedt door het beantwoorden van al hun vragen. Als Content Marketing Bureau creëren wij een gevoel van merkloyaliteit bij de consument. Kwaliteitscontent vertelt jouw publiek niet alleen dat je bedrijf expertise heeft in de branche, maar laat ook nog eens je expertise zien.

SAMEN naar de top!

Wij helpen de content van jouw website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

content marketing bureau

Hoe werkt content marketing?

Toen het internet nog niet bestond probeerden bedrijven alle ruimte te vinden om hun bedrijf op de markt te brengen. Of het nu ging om billboards of krantruimte, bedrijven waren bereid om er zoveel mogelijk van te kopen. Nu, met het internet, is er een onbeperkte hoeveelheid ruimte, maar een overdaad aan informatie. Dus, om je bedrijf te laten uitgroeien tot een marktleider op het internet, heeft je website de juiste inhoud nodig

Wanneer mensen je inhoud delen op sociale media en wanneer andere sites terugkoppelen naar je content, merkt Google dat andere mensen op het internet geloven dat wat jij te zeggen hebt belangrijk is. Dit verbetert de positie van je website in de zoekresultaten (SERP), omdat Google ernaar streeft gebruikers de meest relevante, informatieve inhoud te bieden die beschikbaar is.

Bij het ontwikkelen van je content marketingstrategie moet je overwegen op wie jij je richt. Je wilt geen algemene inhoud schrijven die niet de voordelen van het product of de diensten van je bedrijf omschrijft. Je wilt potentiële klanten echt aan je binden d.m.v. jouw content!

Content marketing: het is niet meer alleen voor blogs. Maar wat is content marketing, en hoe kan het jouw bedrijf ten goede komen?

content marketing uitbesteden

Onze strategie

Als content marketing bureau creëren wij bij ROXTAR oplossingsgerichte content. Dit betekent dat we content schrijven die de consument aanspreekt. Hierbij spelen wij o.a. in op vragen die er spelen binnen jouw doelgroep en benoemen wij de problemen die jij als bedrijf oplost. Elke keer bekijken wij wie de koper is en in welke fase van de ‘customer journey’ hij of zij zich bevindt. In wezen zal onze content bezoekers helpen om klant te worden.

content marketing specialist

Onze content marketing specialisten

Onze copywriters en redacteuren zijn ervaren en werken dagelijks voor zowel start-ups als grote MKB-bedrijven. Echter zijn het niet alleen schrijvers maar volledige online marketeers. Hierdoor worden de teksten samengesteld n.a.v. een zoekwoordenanalyse en een analyse van de meest gestelde vragen binnen de branche. Onze SEO-strategie integreert content marketing en best practices op het gebied van sociale media, waardoor de effectiviteit van elk stuk content dat jij publiceert aanzienlijk toeneemt.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Content marketing uitbesteden voor jouw bedrijf

Wij zijn ervan overtuigd dat relevante inhoud noodzakelijk is voor jouw vindbaarheid op het internet. Content marketing is onderdeel van een zoekmachine optimalisatie traject. De inhoud van de content is de boodschap en context is de stem waarin jij die boodschap doorgeeft. Alle gecreëerde content overleggen wij met jou. Voorafgaand hebben wij overleg in een soort van interview waarin wij duidelijk krijgen in welke “tone of voice” de content geschreven moet worden. Met jouw akkoord plaatsen wij de content op een zoekmachine vriendelijke manier op jouw website zodat deze beter geïndexeerd zal worden door Google en andere zoekmachines. Ben jij benieuwd wat wij als content marketing bureau voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wat is content marketing?

Contentmarketing is een strategische marketingaanpak die gericht is op het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante en consistente content om een duidelijk gedefinieerd publiek aan te trekken en te behouden – en, uiteindelijk, om winstgevende klantacties te stimuleren

Klaar om je bedrijf in de ‘spotlight’ te zetten?

Wil je jouw content marketing uitbesteden aan een bureau in Amsterdam en samen de mogelijkheden bespreken om jouw content naar een ‘next-level’ te brengen? Samen gaan wij bekijken welke kansen er voor jou liggen op het gebied van content marketing. Dit uiteraard allemaal geheel vrijblijvend!

Maak kennis met ons team