online marketing uitbesteden

Online marketing uitbesteden?

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is uitbesteden aan een online marketing bureau een goed idee.

Wil je snel resultaten? Wij helpen je graag om je bedrijf online op de kaart te zetten. Wij zijn gespecialiseerd in één ding, bedrijven laten groeien.

Neem contact op dan onthullen wij ons geheim.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

online marketing UITBESTEDEN

Het uitbesteden van online marketing, is dat verstandig of kun je beter zelf je online marketing verzorgen? Het uitbesteden van B2B online marketing is over het algemeen een zeer goed idee! Op deze pagina lees je verschillende redenen om je online marketing uit te besteden. Heb je besloten dat je jouw online marketing inderdaad wilt uitbesteden? Kies dan voor Roxtar Online Marketing! Wij als online marketing bureau helpen je graag om je bedrijf online op de kaart te zetten.

Hoe belangrijk is online marketing?

Tegenwoordig heeft vrijwel ieder bedrijf een website naast een fysieke locatie. Er zijn zelfs steeds meer bedrijven die helemaal geen bezoekadres meer hebben en hun producten en diensten enkel online aanbieden. Op het web liggen er veel kansen voor het oprapen. Er is online echter ook sprake van veel concurrentie. Daarom is het belangrijk om in online marketing te investeren. Wanneer jouw bedrijf eerder gevonden wordt dan concurrenten en beter gepresenteerd wordt, kiezen potentiële klanten eerder voor jouw bedrijf. Wil je dat jouw bedrijf online meer succes boekt dan de concurrent? Dan is uitbesteden een gedegen strategie.

Door online marketing lokaal gevonden worden

Ook voor lokale ondernemers, zoals tandartsen schoonheidssalons en restaurants, kan het interessant zijn om in online marketing te investeren. Voor dergelijke ondernemers kan local SEO bijvoorbeeld een interessante techniek zijn om ervoor te zorgen dat klanten de weg naar jouw zaak weten te vinden. Bedrijven die hun diensten en producten landelijk aanbieden laten al helemaal kansen liggen indien ze niet in online marketing investeren. Mits marketing online op de juiste manier wordt toegepast, is dit een investering die je zeker terug zal verdienen.

Door online marketing uitbesten lokaal gevonden worden

Deze TEVREDEN klanten gingen je voor

Waarom ONLINE MARKETING uitbesteden?

Of je ook je eigen online marketing kunt verzorgen? Dat is in principe wel mogelijk, maar over het algemeen is het een veel beter idee om je online marketing uit te besteden. Hieronder vind je 10 verschillende redenen waarom online marketing uitbesteden een goed idee is.

1. Vakkennis

Kies je ervoor om een online marketingbureau in te schakelen, dan schakel je een team van specialisten met veel vakkennis in. Bij Roxtar weten we bijvoorbeeld precies hoe SEO werkt en naar welke factoren we moeten kijken in de zoekmachine optimalisatie om jouw website beter vindbaar te maken en online groei te realiseren.

Wil je je eigen online marketing verzorgen, dan duurt het ontzettend lang voordat je een goed beeld van de verschillende technieken hebt. Ons team bestaat uit online marketing specialisten. Wil je alles in je eentje doen? Dan moet je dus over net zoveel diepgaande kennis beschikken als diverse specialisten samen die voor online marketing gestudeerd hebben. Dit kost je veel tijd en in de praktijk vallen de resultaten tegen of zijn deze zelfs averechts wanneer je niet voldoende vakkennis hebt.

2. Ervaring

Je online marketing uitbesteden aan een team met veel ervaring is geen gek idee. Een ervaren marketeer beschikt namelijk niet alleen over vakkennis, maar ook over veel praktijkervaring. De specialisten binnen ons team weten bijvoorbeeld precies welke technieken wel of niet werken. Iemand met ervaring weet simpelweg beter waar hij op moet letten en voert bepaalde werkzaamheden bovendien sneller uit.

3. Beschikking over de juiste tools

Wil je met online marketing aan de slag gaan? Dan is het belangrijk dat je over de juiste tools beschikt. Kijk je naar de verschillende zoekmachine optimalisatie tools op de markt, dan zie je dat deze allesbehalve goedkoop zijn. Als marketingbureau hebben we deze professionele tools dagelijks nodig. Voor iemand die zelf aan de slag gaat met zijn eigen online marketing zijn de beste tools echter relatief prijzig. Online marketing uitbesteden is dan al snel een beter idee.

4. Breed netwerk

Wil je je bedrijf goed kunnen promoten, dan is het belangrijk om een breed netwerk te hebben. Hoe kun je jouw bedrijf anders bijvoorbeeld promoten op een website die veel bezocht wordt? Wanneer je geen breed netwerk hebt, ben je langer bezig met technieken als linkbuilding. Bovendien betaal je vaak de hoofdprijs. Een online marketingbureau heeft een breed netwerk en is hierdoor in staat om jouw bedrijf relatief goedkoop te promoten. Dat is nog een goede reden om de online marketing uit te besteden.

5. Wij hebben voldoende tijd

De gemiddelde ondernemer heeft het vrij druk. Ook als je het even druk hebt, moeten je marketingcampagnes gewoon door blijven lopen. De gemiddelde ondernemer heeft simpelweg niet de tijd om zich met online marketing bezig te houden en al helemaal niet om zich hierin te verdiepen. Online marketing is ons werk en wij kunnen onze tijd en energie hier volledig insteken. Je online marketing uitbesteden aan Roxtar is dus geen slecht idee!

6. De resultaten zijn goed meetbaar

Het prettige aan online marketing uitbesteden is dat je precies kunt inzien wat voor resultaten er geboekt worden. Belangrijk is echter wel dat je weet hoe je organische zoekresultaten kunt inzien. Daarvoor maken we bijvoorbeeld gebruik van Google Analytics. Hiermee houden we onder andere conversie optimalisatie bij. Wil jij je online marketing uitbesteden aan Roxtar? Dan zorgen we ervoor dat je steeds op de hoogte bent van de voortgang door periodieke rapportages met je te delen.

7. Je krijgt meer voor minder geld

Wie ervoor kiest om online marketing uit te besteden aan een expert krijgt simpelweg meer voor minder geld. Je hoeft geen dure tools te betalen en ook geen freelancer in te huren. Over het algemeen betaal je dus veel minder als je besluit om een gespecialiseerd marketingbureau in te schakelen. Dat terwijl de resultaten veel beter zullen zijn als je een ervaren team inhuurt.

8. Meer ideeën

Bij een marketingbureau is men over het algemeen zeer creatief. Onze specialisten hebben altijd goede ideeën voor de promotie van jouw bedrijf. Laat je een creatief team aan de promotie van je bedrijf werken, dan zullen er hoogstwaarschijnlijk meer goede ideeën tot stand komen dan wanneer je zelf gaat brainstormen. Een team met ervaring is ook beter in staat om in te schatten welke ideeën in de praktijk wel of niet zullen werken.

9. Campagnes zijn gemakkelijk uit te breiden

Nog een reden dat de marketing uitbesteden verstandig is, is vanwege het feit dat de campagnes relatief eenvoudig uit te breiden zijn. Zodra de basis staat, kun je hier weer makkelijk op uitbreiden zonder dat je daar een veel groter budget voor nodig hebt. Wij weten steeds hoe we jouw budget het best kunnen besteden. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je budget haalt.

10. Een andere kijk op je bedrijf

Als ondernemer heb je een minder objectieve kijk op je bedrijf dan anderen zullen hebben. Ook dat kan een reden zijn om online marketing uit te besteden. Terwijl bepaalde zaken voor jou bijvoorbeeld vanzelfsprekend zijn, is het voor de doelgroep wellicht nog onduidelijk. Als externe partij kunnen wij met je meedenken over dergelijke zaken. Het is altijd goed om hulp te krijgen van iemand met een andere kijk op je bedrijf. Wellicht dat wij mogelijkheden zien waar je zelf nog niet over hebt nagedacht.

Wat kost online marketing uitbesteden?

Online marketing uitbesteden kan dus een goed idee zijn, maar hoe zit het met de kosten? Het antwoord is eigenlijk vrij simpel: wat jij eraan uit wilt geven. Hoe meer uren je inkoopt, hoe meer werk wij voor jouw bedrijf kunnen verrichten. Wat de exacte kosten zullen zijn is vooraf moeilijk te zeggen. Online marketing is namelijk maatwerk. Ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op.

Belangrijk is om niet alleen naar de kosten te kijken, maar om ook even te bedenken wat je voor dit bedrag krijgt. Onze specialisten hebben een zeer efficiënte en professionele werkwijze.

Dit zeggen onze klanten

social media adverteren

Wij maken online marketing leuk

online marketing uitbesteden in Amsterdam

Waarom je online marketing uitbesteden aan Roxtar?

Eerder op deze pagina heb je verschillende redenen kunnen lezen om online marketing uit te besteden, maar waarom zou je nu specifiek voor de online marketeers van Roxtar kiezen? Omdat je aan ons een zeer betrouwbare partner hebt! Wij hebben namelijk een transparante werkwijze en geven je door middel van rapportages inzicht in de voortgang die we voor je boeken.

Bij Roxtar vinden we het belangrijk dat onze klanten niet hoeven te gokken naar wat er nu precies gebeurt. Wij willen dat onze klanten begrijpen wat we doen en kunnen je desgevraagd altijd uitleggen waarom we bepaalde handelingen verrichten. De resultaten van online marketing zijn goed meetbaar, maar niet ieder online marketingbureau maakt de resultaten ook inzichtelijk. Bij Roxtar doen we dat wél. Wij weten precies wat we doen en boeken goede resultaten, dus waarom zouden we deze willen verbergen?

Voor welke verschillende branches is ONLINE MARKETING uitbesteden geschikt?

Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent, een online marketing traject kan je helpen. Met een zoekmachine optimalisatie traject optimaliseren we jouw website voor top posities in de organische resultaten, met Search engine advertising zoals Google Ads of Social Media Ads is jouw bedrijf meteen zichtbaar. Online marketing is geschikt voor het MKB voor zowel B2B als B2C. Voor startups, scaleups en corporates. Hieronder een kleine greep uit verschillende branches waar wij onze diensten op kunnen toepassen.

Maak kennis met ons team

Heb je nog vragen over online marketing uitbesteden?

Mocht je vragen hebben over onze werkwijze en wil je graag even sparren met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij willen graag samen met jou onze mogelijkheden verkennen zodat je meer relevante bezoekers op jouw website gaat krijgen. Uiteraard plannen wij geheel vrijblijvend onze gesprekken in. Je begrijpt dat wij natuurlijk niet kunnen wachten om voor jou aan de slag te gaan!

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu gratis een kansenonderzoek aan t.w.v. €495,-.

gratis kansenonderzoek

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu gratis een kansenonderzoek aan t.w.v. €495,-