online marketing uitbesteden reisbureaus

Online marketing voor reisbureaus

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

online marketing uitbesteden website

Online marketing voor reisbureaus door ROXTAR

In de reisbranche wordt er veel online geregeld en georganiseerd. Voor klanten is het tegenwoordig makkelijk om zelf op internet te speuren naar informatie over reizen. Internet kan daarom op meerdere manieren worden ingezet om meer omzet te genereren op het gebied van reizen. Maar hoe maak je nu een goede indruk op het internet tussen al het aanbod wat er al is? En hoe til je de winstresultaten van je reisbureau naar een hoger niveau met online marketing?

ROXTAR heeft een scala aan diensten op het gebied van online marketing voor reisbureaus. Je bent helemaal vrij in het kiezen van de online marketing diensten van ROXTAR. Houd er wel rekening mee dat de diensten elkaar onderling kunnen beïnvloeden, iets waar je je voordeel mee kan doen. Zo is het verstandig om je website helemaal up to date te hebben voordat je gaat starten met linkbuilding.

Laat je als reisbureau ondersteunen door het professionele team van ROXTAR zodat jullie je helemaal kunnen focussen op het organiseren van mooie reizen.

Laat je website bouwen of optimaliseren

De website is als het online visitekaartje van je bedrijf. De plek waar potentiële klanten je reisbureau als eerste leren kennen. Dan is het wel handig als je website er een beetje gelikt uit ziet, wil je dat bezoekers überhaupt op je pagina blijven, laat staan over gaan tot het boeken van een reis. Zorg er daarom voor dat je website helemaal op en top in orde is. Ook als je reisbureau al een website heeft, kan de expertise van ROXTAR je van dienst zijn.

Het bestaan van een website betekent namelijk niet dat deze ook gebruiksvriendelijk is. Is de lay-out nog wel up to date? Schenk aandacht aan website optimalisatie als je er zeker van wilt zijn dat je website helemaal van deze tijd is. Hierdoor zal je hoger in de zoekresultaten komen.

Naast dat je website vindbaar moet zijn, is het belangrijk om aandacht te schenken aan de technische SEO. Dit houdt in dat we nagaan hoe je website praktisch gezien functioneert. Je wilt namelijk niet alleen dat je website er mooi uitziet, maar ook dat deze makkelijk en prettig is in gebruik. Niets zo vervelend als een error op je pagina of een boekingssysteem dat niet goed werkt. Als alles niet snel laadt en er verzorgd en overzichtelijk uitziet, haken bezoekers al snel af. Focus daarom niet alleen op de buitenkant van de website maar ook op de binnenkant.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

online marketing reisbureaus

Website vindbaar maken


Een mooie website is leuk, maar als je pagina niet gevonden wordt door jouw doelgroep heb je er niet veel aan. Het is daarom van belang om te kijken hoe jouw website beter vindbaar wordt. Dit doen we door SEO-richtlijnen toe te passen. SEO staat voor search engine optimization, wat we in het Nederlands ook wel zoekmachine optimalisatie noemen.

Je website optimaliseren voor de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google kan bijvoorbeeld door de teksten van je pagina aan te passen op de zoektermen die potentiële klanten gebruiken om jouw reisbureau te vinden.

Online marketing voor reisbureaus is het naast tekst ook belangrijk om de afbeeldingen, video´s en bijvoorbeeld audiobestanden op je website aan te pakken. Dankzij de expertise van het ROXTAR team hoef je je geen zorgen te maken over de content marketing. Hoe meer jouw website in lijn is met de SEO-richtlijnen, hoe hoger je te vinden zal zijn in de zoekresultaten. Hierdoor zullen er meer bezoekers naar je pagina komen waardoor je de omzet kunt verhogen.

Doe aan online netwerken

Ook online kun je via de juiste lijntjes soms verder komen dan alleen. Linkbuilding is daarom één van de pijlers waar voor veel reisbureaus nog behoorlijk wat te halen valt. Door een verwijzing van jouw website te hebben op een pagina van een grote speler, kun je stijgen in de resultaten van de zoekmachines. Die zien deze verwijzing, de link, als een betrouwbare actie waardoor jouw reisbureau hoger in de resultaten terechtkomt.

Voordat je begint met linkbuilding, is het aan te raden om eerst je website helemaal strak te trekken voordat je aan de slag gaat met andere partijen. Je hebt er immers niets aan om meer bezoekers naar je ongebruiksvriendelijke website te laten komen om ze daar vervolgens te laten stranden. Voor de duidelijkheid, dat is zeker niet het strand waar jouw klanten naar op zoek waren 😉

Dus laat je in het veld van linkbuilding bijstaan door de experts van ROXTAR. Wij weten precies welke websites interessant voor jouw markt zijn om mee te linken en hoe je linkbuilding het beste aan kunt pakken.

online marketing uitbesteden reisbureaus
marketing reisbureaus

Plaats die advertentie

Wanneer je website zowel van buiten als van binnen helemaal in orde is, kunnen we een ander hulpmiddel inschakelen en dat is zoekmachine adverteren. In het Engels wordt vaak de term SEA gebruikt, wat search engine advertising betekent. Hierbij ga je letterlijk advertenties plaatsen in zoekmachines.

Deze advertenties zorgen ervoor dat je hoger in de zoekresultaten van deze zoekmachines komt. Zo krijg je nog meer bezoekers naar je website. Je raad het misschien al, dit is essentieel voor reisbureaus. Het ROXTAR team zal je helemaal de weg wijzen in de online advertentiewereld en je zo effectief en efficiënt mogelijk laten adverteren. Laat die conversies maar doorkomen!

Vergeet de socials niet

Als je helemaal mee wilt gaan met deze tijd, dan kunnen de socials van je reisbureau natuurlijk niet ontbreken. Net als met Google kun je ook adverteren op je social media kanalen. Samen kijken we naar wat de beste strategie is voor jouw reisbureau op het gebied van adverteren via social media. Zo halen we niet alleen meer klanten binnen maar krijg je ook meer naamsbekendheid.

Dankzij de jarenlange ervaring met social media marketing weten we als geen ander hoe we de kanalen in jouw voordeel kunnen gebruiken. Laat je zien op de verschillende platforms en ga mee met de nieuwste trends. Er is van alles mogelijk op het gebied van social media en online marketing voor reisbureaus.

Webshop bij je website

Een webshop kan het gemak van het boeken van een reis vergroten. Door je reisaanbod in een webshop aan te bieden maak je het een bezoeker nog makkelijker om te investeren in een reis. Bovendien geef je de klant zo de mogelijkheid om direct de reis vast te leggen. Implementeer bijvoorbeeld een eigen zoeksysteem waar bezoekers hun persoonlijke voorkeuren in kunnen vullen en er automatisch de reizen uitrollen die passen bij hun reiswensen.

Investeer in een goed werkende webshop zodat klanten maar een paar klikken van hun droomreis zijn verwijderd. Laat je bijstaan door de experts van ROXTAR die alles weten over het maken en indelen van webshops.

online marketing uitbesteden reisbureaus Aaron

Marketingplan maken

Marketing is niet jouw ding? Bij ROXTAR weten we alles van online marketing en zetten dan ook binnen no time een marketingplan voor je op. Ons doel is om via het marketingplan je omzet en winst te vergroten en jouw online reisbureau naar een hoger niveau te tillen. Het mooie is dat het marketingplan helemaal op maat wordt gemaakt voor jouw reisbureau.

Deel vooral je persoonlijke wensen en voorkeuren met ons team en breng je eigen ideeën in. Ook als je geen idee hebt over welke kant je precies op wilt met online marketing, dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem. ROXTAR ondersteunt je met alles om samen tot een succesvol marketingplan te komen.

online marketing reisbranche

Over ROXTAR

Wij begrijpen namelijk dat niet iedereen even veel verstand heeft van online marketing. En daar ligt nou precies onze uitdaging. Bij ROXTAR zijn we zo gepassioneerd van marketing dat we het graag voor iedereen leuk willen maken. We doen dit met zo veel mogelijk aandacht voor de klant. Het ROXTAR team staat dan ook altijd voor je klaar met professioneel advies om je reisbureau te laten groeien. Transparantie is hierbij van groot belang.

We vinden het belangrijk om zo open mogelijk te werk te gaan zodat jij als opdrachtgever precies weet wat je van ons kunt verwachten. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zetten we ons multi getalenteerde team in. Zo hebben we voor elke online marketing dienst een specialist. Van een webdeveloper en designer tot aan een digital advertising specialist, alle belangrijke expertise hebben we bij ROXTAR in huis.

Dit zeggen onze klanten

Maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek

Wil je graag tot in detail weten wat ROXTAR voor je kan betekenen op het gebied van online marketing voor reisbureaus? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek op het kantoor van ROXTAR. Tijdens dit vrijblijvende gesprek kun je al je vragen stellen die er zijn over online marketing voor reisbureaus.

Wellicht wil je een nieuwe website laten bouwen of ga je liever de kant op van linkbuilding. Wij hebben alle tools in huis om je online marketing helemaal op orde te brengen zodat jullie je als reisbureau kunnen focussen op het organiseren van prachtige reizen naar mooie bestemmingen.

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team