Zoekmachine Adverteren

Het opzetten van een advertentie campagne middels Google Ads of Bing Ads is het makkelijke gedeelte. Het optimaliseren van je campagnes voor maximale conversie is het moeilijke gedeelte.

  • Direct resultaat.
  • Zelf bepalen hoeveel je uitgeeft.

Onze campagnemanagers beheren dagelijks advertentie campagnes met een scherp oog voor conversies. Het uiteindelijk doel blijft natuurlijk om samen te groeien naar een volgend niveau. Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw advertentie campagnes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SAMEN naar de top!

Wij helpen je via zoekmachine adverteren naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.


Roxtar Online Marketing Bureau Amsterdam

Zoekmachine Advertenties

Wij hebben als uitgangspunt om te bieden op de belangrijkste zoekwoorden tegen de laagst mogelijke prijs. Het eindresultaat is een maximale zichtbaarheid van de advertentie tegen een redelijke prijs per aankoop. De zoekmachine advertenties zijn op dit moment de meest gebruikte advertentievorm.

Display Advertenties

Om de naamsbekendheid van jouw bedrijf een boost te geven maken wij gebruik van display advertenties. Deze advertenties zijn uitermate geschikt om veel potentiële klanten op de hoogte te brengen van bijvoorbeeld nieuwe producten in jouw webshop of nieuwe diensten die jij bent gaan aanbieden. Ook werken display advertenties uitermate goed om eerdere websitebezoekers terug te herleiden naar je website, met het uiteindelijke doel om een aankoop te realiseren.

Remarketing advertenties

Wij maken op strategische wijze doelgroep segmenten van de bezoekers van jouw site. Vervolgens worden er advertenties gecreëerd om te voorzien in de vraag waar deze doelgroepen zich bevinden in de reis van de klant.

Wat kan je verwachten van ROXTAR?

Onze digitale marketingspecialisten hebben een jarenlange expertise als het gaat om het opzetten en optimaliseren van succesvolle zoekmachine advertenties. Wanneer je voor ons kiest als partner dan kan je het volgende verwachten:

Een partner

We willen niet alleen jouw marketingcampagnes uitvoeren, we willen je ideeën horen en leren wat je denkt dat jouw bedrijf zal helpen groeien en je doelen sneller zal bereiken.

Onverdeelde focus

We nemen de tijd om je bedrijf en zijn doelstellingen te begrijpen. Samen met jou werken wij aan de ontwikkeling van een winnende campagne op maat van jouw behoeften en vervolgens houden we zo vaak als jij wilt contact met jou om ervoor te zorgen dat het goed werkt.

Toegewijde specialisten

We hebben het nooit te druk om je vragen te beantwoorden. De specialist die geschikt is voor jouw bedrijf werkt samen met jou en geeft je persoonlijke updates.

Actuele rapportage

Je ontvangt rapporten waarin vermeld staat wat de behaalde resultaten zijn per maand. Zo houd jij altijd vinger aan de pols wat er precies gebeurt met jouw budget.