Zoekmachine Adverteren uitbesteden

Zoekmachine adverteren is de Nederlandse benaming voor Search Engine Advertising (SEA). Adverteren in de zoekmachines is een uitstekende manier om klanten op je website te krijgen. Er zijn verschillende manieren om te adverteren binnen de zoekmachines. Google is veruit de meest gebruikte zoekmachine en we kunnen op verschillende manieren adverteren binnen het netwerk van Google. Zo kunnen we bij Roxtar bijvoorbeeld Search, Display, Shopping of YouTube advertenties voor je creëren. Daarnaast kun je ook Bing advertenties door ons laten maken.

  • Direct resultaat.
  • Zelf bepalen hoeveel je uitgeeft.
  • Je betaalt zelf aan Google of Bing
  • Transparant in de werkzaamheden
  • Managen op lage klikkosten en hoge conversies

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag met zoekmachine adverteren? Neem dan contact met ons op voor een samenwerking! Wil je eerst meer weten over zoekmachine adverteren en over onze werkwijze? Lees dan verder.

Vrijblijvende SEA analyse?

Wij helpen je via zoekmachine adverteren (SEA) jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvende analyse aan.

zoekmachine adverteren uitbesteden

Waarom zoekmachine adverteren uitbesteden aan Roxtar?

Er zijn verschillende redenen om zoekmachine adverteren specifiek aan Roxtar over te laten. Wij kunnen al snel een effectieve campagne voor je opzetten, waardoor je direct resultaat begint te zien. Daarnaast hanteren wij een zeer transparante werkwijze en weet je dus precies waarvoor je betaalt en wat voor werkzaamheden we voor je uitvoeren. We zorgen ervoor dat het rendement op iedere campagne zo hoog mogelijk zal zijn. Om daarvoor te zorgen, zullen onze campagnemanagers het aantal conversies steeds goed monitoren. We blijven de campagnes steeds optimaliseren aan de hand van de cijfers.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Een vrijblijvend en gratis zoekwoordonderzoek

Ben jij benieuwd waar de kansen liggen voor jouw bedrijf op het gebied van zoekmachine adverteren? Laat onze specialisten dan een gratis zoekwoordonderzoek voor je uitvoeren! Wij kunnen precies voor je nagaan welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. We controleren welke zoekwoorden het meest relevant zijn, maar ook hoe vaak hierop wordt gezocht en wat het kost om hieronder te adverteren Zo krijgen we een beeld van welke zoekwoorden je nieuwe klanten kunnen opleveren, maar ook van het rendement dat we kunnen behalen.

zoekmachine adverteren

Hoe zit het met de SEA kosten?

Het is vooraf moeilijk te zeggen hoeveel SEA zal kosten, omdat dit van diverse factoren afhankelijk is. Zo is dit bijvoorbeeld afhankelijk van de concurrentie, maar ook van je specifieke wensen. Adverteren in de zoekmachines is mogelijk met vrijwel ieder budget. Je kunt adverteren in Google met een budget van € 300, maar er zijn ook bedrijven die maandelijks vele duizenden euro’s uitgeven aan hun SEA campagne.

Omdat zoekmachine adverteren maatwerk is, kunnen we je geen goede kostenindicatie geven. Neem echter gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dat is de beste manier om een nauwkeurig beeld van de kosten te krijgen.

zoekmachine adverteren uitbesteden

Als we het over zoekmachine adverteren hebben, zullen de meeste mensen direct aan Google Search denken. Adverteren in het Search-netwerk van Google is een uitstekend idee, want we kunnen op deze manier heel gericht de doelgroep bepalen. We kunnen zelf aangeven onder welke zoektermen een advertentie zichtbaar is. Google maakt gebruik van een biedsysteem en wie het meeste biedt, wordt onder een zoekterm weergegeven. Daarom is het belangrijk dat we goed nagaan hoe we het hoogste rendement uit een campagne kunnen halen. De advertenties in Google Search komen boven en onder de organische zoekresultaten te staan.

Advertenties voor Microsoft Bing

Advertenties voor Microsoft Bing

Net als dat je advertenties in de zoekresultaten van Google kunt plaatsen, is het ook een optie om advertenties te creëren voor tussen de zoekresultaten van Bing. Je kunt zoekmachine adverteren in beide platforms aan ons uitbesteden. Het is natuurlijk ook mogelijk om je budget te verdelen en om zowel in Bing als in Google te adverteren Alhoewel Bing minder gebruikt wordt dan de zoekmachine van Google, kun je hier voor relatief weinig geld advertenties plaatsen. Bovendien wordt ook Bing wel degelijk gebruikt. Zo is Bing de zoekmachine die standaard gebruikt wordt in Google Edge, de webbrowser van Microsoft die op iedere nieuwe Windows-installatie is terug te vinden.

Adverteren in het Display-netwerk

Adverteren in het Display-netwerk

Google heeft verschillende advertentienetwerken waar we gebruik van kunnen maken. Zo heb je naast Google Search ook nog Google Display. De Display-advertenties kunnen weergegeven worden op diverse websites op het internet. Een Display-advertentie bestaat niet uit tekst, zoals een Search-advertentie. Middels deze vorm van zoekmachine adverteren kunnen we banners tonen aan de doelgroep. Display-advertenties worden ook vaak gebruikt voor retargeting. Retargeting is wanneer we de focus leggen op mensen die eerder al de website bezocht hebben. Retargeting leidt doorgaans tot een relatief hoog conversiepercentage. Dat omdat je de focus bij retargeting legt op mensen die eerder al interesse hebben getoond in je diensten of producten.

Wil jij dat mensen uit je doelgroep reclamebanners te zien krijgen wanneer zij zich elders op het web bevinden? Dan kunnen de specialisten van Roxtar prachtige banners voor je creëren en vervolgens verspreiden via het Display-netwerk. Omdat ontzettend veel websites onderdeel zijn van het Display-netwerk, is dit een zeer effectieve vorm van zoekmachine adverteren.

google shopping ads

Google Shopping

Als je een webshop hebt, dan kan ook Google Shopping zeer interessant zijn. Google Shopping is speciaal ontworpen voor producten. Potentiële klanten krijgen direct een afbeelding en de prijs van het product te zien. Met Google Shopping kun je niet exact bepalen onder welke zoektermen je vindbaar bent. Bij Roxtar kennen we echter verschillende trucs om het maximale rendement uit je Shopping-campagne te halen. Zo gaan we bijvoorbeeld goed na welke producten echt de moeite waard zijn om in Google Shopping te tonen.

Wil jij gebruikmaken van Google Shopping en een zo goed mogelijk rendement behalen op je campagnes? Wij nemen de mogelijkheden graag eens met je door!

Remarketing zoekmachine adverteren

Remarketing zoekmachine adverteren

Veel mensen bezoeken tijdens het oriënteren diverse websites. Daarom kan het interessant zijn om je specifiek te richten op bezoekers die eerder al je website bezocht hebben. Door middel van remarketing kunnen we ons nog eens tot deze doelgroep richten, zodat de kans groot is dat er uiteindelijk voor jouw bedrijf wordt gekozen. We kunnen de bezoekers van je website in verschillende segmenten doelgroepen opdelen. We creëren vervolgens advertenties om de verschillende doelgroepen op de juiste manier te benaderen. Zo slagen we er in veel gevallen in om ervoor te zorgen dat de doelgroep terugkeert naar je website.

YouTube adverteren

YouTube adverteren

Veel bedrijven verdiepen zich niet in het adverteren op YouTube, omdat video volgens hen te duur en te ingewikkeld is. YouTube advertenties kunnen echter zeer interessant zijn. YouTube is namelijk een belangrijke zoekmachine waar dagelijks vele miljoenen mensen gebruik van maken. Daarnaast kijken ook steeds meer mensen naar YouTube met hun smart-tv en niet alleen op hun smartphone. Daarom wordt het vandaag de dag steeds interessanter om advertenties op YouTube te plaatsen. Wij kunnen interessante advertenties voor je creëren.

Onze werkwijze

Wil je zoekmachine adverteren uitbesteden aan een team van specialisten? Wij hebben veel ervaring met verschillende vormen van zoekmachine adverteren. Ben je benieuwd naar hoe wij te werk gaan als je deze vorm van marketing aan ons uitbesteedt? Wij vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten! Lees hieronder waarom je het best in zee kunt gaan met de specialisten van Roxtar Online Marketing.

Wij hechten veel waarde aan transparantie

Bij Roxtar vinden we het zeer belangrijk om transparant naar de klant te zijn. Het feit dat je geen ervaring hebt met zoekmachine adverteren, betekent niet dat je maar moet gokken wat er nu precies gebeurt. Wij vinden het belangrijk om jou steeds een goed beeld te geven van onze werkzaamheden. Je ontvangt van ons uitgebreide rapportages, waarin precies staat omschreven wat we allemaal voor je hebben gedaan. Daarnaast leggen we je ook uit waarom bepaalde handelingen essentieel zijn voor een succesvolle campagne.

Alles wat we doen, doen we met een reden en kunnen we toelichten. Indien je vragen hebt over zoekmachine adverteren, vertellen we je dan ook graag meer over dit onderwerp!

Een partner die met je meedenkt

Aan Roxtar heb je een partner die met je meedenkt. Zien we dat er zich kansen voordoen, dan zullen we dit altijd aangeven. Deel dus ook gerust je ideeën met ons. Onze specialisten denken graag met je mee, ook als je ideeën niets met zoekmachine adverteren van doen hebben. Wij kunnen je namelijk ook helpen bij allerlei andere vormen van online marketing. Door middel van SEO kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat je ook organisch goed in de zoekmachines scoort.

Veel kennis en ervaring

Bij Roxtar hebben we veel ervaring met zoekmachine adverteren. Daarnaast beschikken wij over een team van specialisten met veel kennis. Hierdoor zijn we altijd in staat om professionele advertenties voor jouw bedrijf te creëren. Of je nu een banner wilt laten maken voor in het Display-netwerk of tekstadvertenties voor Google Search nodig hebt, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Je kunt iedere vorm van zoekmachine adverteren uitbesteden aan de specialisten van Roxtar Online Marketing!

Kennismaken met Roxtar Online Marketing?

Wil jij graag kennismaken met de specialisten van Roxtar en de mogelijkheden met ons doornemen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen je graag precies wat we voor jou kunnen betekenen. Naast dat je bij ons terechtkunt voor SEA, bieden we ook een hoop andere diensten aan waarmee we jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten!

  • Direct resultaat.
  • Zelf bepalen hoeveel je uitgeeft.
  • Je betaalt zelf aan Google of Bing
  • Transparant in de werkzaamheden
  • Managen op lage klikkosten en hoge conversies

Maak kennis met ons team