PROFESSIONELE WordPress website laten maken

Wil je een WordPress website laten maken? Ons team van ervaren ontwerpers in Amsterdam zorgen ervoor dat je nieuwe WordPress website opvalt, functioneel is en betekenisvolle resultaten oplevert voor jouw bedrijf.

 • Eenvoudig te beheren zonder technische kennis
 • 100% in jouw eigendom
 • Technisch volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)
 • Op maat gemaakt in jouw huisstijl
 • met AVG Cookie en volgens de Google Core Webvitals

Als je een website laat ontwerpen wil je natuurlijk een webdesign dat bij je past. Iets dat aansluit bij de identiteit van jouw organisatie en de wensen van jouw klanten. Wij verwerken je unieke bedrijfsidentiteit in een modern, gebruiksvriendelijk en bovenal resultaatgericht ontwerp.

wordpress website laten maken IN AMSTERDAM

Wij helpen jou je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

wordpress website laten maken

Specialist in WordPress designs!

Omdat we een full-service online marketing bureau zijn, betekent dit dat we ons natuurlijk ook richten op alles wat met WordPress te maken heeft. We werken met zowel start-ups als gevestigde bedrijven om websites te bouwen met de gebruikerservaring als kernfocus.

Naast het leveren van webdesign, bieden wij doorlopende diensten om ervoor te zorgen dat je website geoptimaliseerd blijft en je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

EEN GREEP UIT ONZE OPLEVERDE WEBSITES!

Bij het maken van een website is het belangrijk dat deze stijlvol, snel en goed converterend is. Misschien nog wel belangrijker is dat het webdesign goed bij je past. Een design dat de waarden van je bedrijf uitdraagt en waarop je trots kan zijn.

Waarom WordPress WEBSITE LATEN MAKEN?

WordPress is het meest populaire platform dat op dit moment door ongeveer 75 miljoen websites wordt gebruikt. Dat omvat enkele van de grootste merken, waaronder Sony Music en MTV. Een aantal van de redenen waarom we graag met WordPress werken zijn:

 • Onze WordPress websites worden volledig responsive (mobielvriendelijk) opgeleverd.
 • WordPress is een van de meest eenvoudige systemen om te beheren. Je hebt geen technische kennis nodig.
 • Onze WordPress websites zijn SEO-proof. Hierdoor hebben ze de potentie om hoog te ranken in de zoekmachines.
wordpress website laten maken
mobiel vriendelijke websites

Mobiel vriendelijk

De mobielvriendelijke versie van een website of webshop is een absolute must voor iedere ondernemer. Het geeft je de mogelijkheid om mobiel en/of tablet te adverteren en werkt conversie verhogend. Het internetverkeer op mobiel neemt ook alsmaar toe. Responsive Web Design of RWD is een techniek die gebruikt wordt om een website te maken die voldoet aan de gebruikersbehoeften van alle apparaten: desktop, tablet en smartphone. Dit ontwerp maakt het mogelijk een flexibele lay-out te presenteren die kan veranderen afhankelijk van het apparaat dat gebruikt wordt om de pagina te openen. Omdat RWD de creatie van een mobielvriendelijke website mogelijk maakt, helpt het ook voor meer verkopen, inschrijvingen of ingevulde contactformulieren. Hierdoor krijg je dus een hoger conversiepercentage.

Wat maakt ons anders dan andere bureaus?

We ontwerpen al sinds 2010 in WordPress en we zijn nu net zo gepassioneerd als toen we begonnen. We bouwen graag samen aan iets moois dat uitgroeit van een concept naar uiteindelijk een winstgevende machine voor jouw bedrijf! Wij ontwikkelen onze websites door middel van drie stappen die we samen doorlopen.

Stap 1 – Strategie

Samen bepalen wij de strategie achter de nieuwe website

In deze fase bespreken wij de wensen van jou en je bedrijf. We kijken naar de missie en de visie en nemen ook de ‘oude’ website onder de loep. Vanuit deze situatie wordt een start gemaakt met het project!

Stap 1 – Design

We creëren een uniek ontwerp op basis van jouw wensen en onze expertise.

Wij gaan door tot jij helemaal tevreden bent. Wij beginnen met een eerste schets en werken daarna net zo lang door tot dat er een ontwerp staat die jou bedrijf vertegenwoordigd.

Stap 1 – Development

De bouw van de website

Dit is natuurlijk de grootste stap in het stappenplan. De bouw omvat niet alleen de technische opzet, maar ook het uitvoerig testen van allerlei functionaliteiten. Nadat de website gevuld is en alles klaar staat krijg je van ons ook nog een cursus hoe je het CMS kan gebruiken om je website te beheren.

EEN WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN Voor welke bedrijven is HET geschikt?

Een WordPress website laten maken. Een goed idee! Maar wellicht speelt bij jou de vraag of jouw bedrijf wel aansluit op de WordPress systemen. Daar kunnen we eigenlijk heel kort over zijn, (bijna) elke website kan gemaakt worden in WordPress. Het is ook niet voor niets dat bijna 40% van alle websites gebruik maakt van WordPress. Hieronder wat voorbeelden van het soort websites die wij kunnen maken met WordPress:

Webdesign

Waarom je een wordpress website door ons moet laten maken

Mobielvriendelijk

Jouw website werkt ook perfect op mobiel en tablet.

Mobiel internet verkeer neemt jaarlijks toe. Met een mobiel vriendelijke weet je zeker dat jouw website goed werkt op kleine schermpjes.

Snelle hosting

Snelle en groene servers

Onze WordPress hosting is gegarandeerd snel en draait op 100% groene stroom . Niet alle hosting providers zijn hetzelfde. Wij geloven in het aanbieden van hosting diensten die niet alleen snel laden en veilig zijn, maar ook betrouwbaar.

Gebruiksvriendelijk CMS

Website beheren zonder technische kennis

WordPress bevat alles wat je nodig hebt om zelf content toe te voegen. Maak makkelijk zelf nieuwe pagina’s aan publiceer ze met een muis klik.

Maatwerk

Website op maat laten maken

Ons webteam ontwikkelt WordPress websites op basis van jouw huisstijl & wensen. Door middel van ons flexibele WordPress framework zijn wij in staat een unieke website op te leveren aan jouw behoeften voldoet en volledig integreert met je bestaande bedrijfsidentiteit.

Support

Duidelijke en vriendelijke ondersteuning

Wij leveren onze websites altijd met een cursus hoe je WordPress kan gebruiken. Daarnaast hebben we een uitgebreide kennisbank waarin alle veel gestelde vragen vragen behandeld worden. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je uiteraard ook contact opnemen voor persoonlijke ondersteuning.

Hoger in Google

Zoekmachine vriendelijke website

Websites zijn de eerste plaats waar de meeste mensen kijken als ze een bedrijf zoeken. Onze websites worden volgende de richtlijnen van Google gemaakt. Worden opgeleverd volgens W3C en hebben een snelle pagespeed.

Een professionele WordPress website laten maken in Amsterdam

Veel mensen stellen deze vraag: Waar moet ik op letten bij het maken van een website? Het antwoord is heel eenvoudig – je moet aandacht besteden aan wat echt belangrijk is. Als je ondernemer bent, dan begrijp je dat het eerste waar mensen op letten je producten of diensten zijn. Dus, als mensen je website bezoeken, willen ze de informatie meteen vinden zonder er lang naar te zoeken. Wij maken jouw site helemaal op maat!

 • Eenvoudig te beheren zonder technische kennis
 • 100% in jouw eigendom
 • Gebouwd volgens Google richtlijnen
 • Op maat gemaakt in jouw huisstijl.
 • Website volledig op maat

Als je een website laat ontwerpen wil je natuurlijk een webdesign dat bij je past. Iets dat aansluit bij de identiteit van jouw organisatie en de wensen van jouw klanten. Wij verwerken je unieke bedrijfsidentiteit in een modern, gebruiksvriendelijk en bovenal resultaatgericht ontwerp.

Winstgevende WordPress website laten maken

Wij helpen jou je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.