online marketing voor advocaten

Online Marketing voor advocaten en juristen

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is online marketing voor advocaten en juristen een goed idee.

Wil je snel resultaten? Kies dan voor ROXTAR Online Marketing! Wij helpen je graag om je bedrijf online op de kaart te zetten.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Dé Beste Online Marketing voor advocaten en JURISTEN in Nederland

Online Marketing voor een advocatenkantoor? Hoe krijg jij als advocaat nieuwe cliënten? Veel advocaten halen cliënten binnen door middel van mond-tot-mondreclame. Toch zou je nog veel meer cliënten kunnen bijstaan als je ook optimaal gebruik weet te maken van online marketing. Hoe komt iemand die rechtsbijstand nodig heeft aan een advocaat? Je kunt ervan uitgaan dat de meeste mensen als eerst uitgebreid zullen gaan googelen zodra er juridische problemen zijn. Komt iemand vervolgens jouw website tegen en werkt de website overtuigend genoeg, dan volgt vaak al snel een telefoontje voor een afspraak.

In de eerste plaats moet jouw website dus vindbaar zijn zodra een potentiële cliënt op relevante keywords zoekt in Google. Daarnaast moet jouw website professioneel en overtuigend genoeg zijn om ervoor te zorgen dat een potentiële cliënt contact op zal nemen. We kunnen dus concluderen dat online marketing voor advocaten zeer belangrijk is. Wil jij je kansen op dit gebied optimaal benutten? Dan helpen wij je daar graag bij. Als online marketingspecialisten zijn wij in staat om ook jouw advocatenbureau vindbaar te maken.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Meer weten over online marketing voor advocaten en Juristen?

Als je meer cliënten wilt, is het dus belangrijk dat potentiële cliënten jou weten te vinden. Hoe werkt dit in de praktijk nu precies? Naar wat voor website zijn potentiële cliënten op zoek en hoe zorg je ervoor dat jouw bureau beter vindbaar is dan andere advocatenbureaus? Wij kunnen jou helpen door middel van online marketing voor advocaten. We zorgen ervoor dat je ook online professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Daarnaast weten wij als de beste hoe we jouw advocatenbureau hoger in Google krijgen.

Heb je weinig kennis van online marketing en ben je benieuwd wat dit nu precies inhoudt? Dan vertellen we je graag meer over online marketing voor advocaten. Op deze pagina gaan we dieper in op de verschillende diensten die we aanbieden. Het feit dat weinig advocaten zich bezighouden met online marketing betekent overigens ook dat er kansen liggen op dit gebied.

Wil je graag meteen in contact komen met een van onze specialisten om de mogelijkheden voor jouw advocatenbureau te bespreken? Neem dan contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen. Wil je eerst meer weten over online marketing voor advocatenkantoor? Lees dan verder.

online marketing advocatenkantoren

Het creëren van de perfecte website

Voordat we ervoor zorgen dat potentiële cliënten op je website terechtkomen, moet er eerst een goede website zijn. Iemand die een advocaat nodig heeft is op zoek naar een professional. Van een advocaat verwacht men dat deze professioneel en intelligent is. Het is dan ook pijnlijk om te zien hoe veel advocatenbureaus een sterk verouderde website hebben. In dit tijdperk is een strakke website minstens net zo belangrijk als een strak kantoor.

Als je website niet strak is en binnen enkele minuten opgezet lijkt te zijn, zal iemand er dan van uitgaan dat je de tijd neemt om je in zijn of haar zaak te verdiepen? Waarschijnlijk niet! Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat je een moderne website hebt. Kijk eens goed naar je huidige website en wees eerlijk naar jezelf: is het webdesign niet verouderd en straal je wel professionaliteit uit? Als er verbetering nodig is, dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. Wanneer je momenteel nog helemaal geen website hebt, ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Een goede website zorgt voor een vertrouwd gevoel en straalt professionaliteit uit.

De website laat zien dat men met een serieuze partij te maken heeft. Ook de functionaliteiten van de website zijn belangrijk. Cliënten kunnen bijvoorbeeld via de website afspraken met je inplannen. Die extra functionaliteiten kunnen prettig zijn voor de cliënt, maar ook voor jouzelf. Wil jij een professionele website? Wij kunnen een moderne, professionele en functionele website voor je ontwikkelen.

Online marketing advocatenkantoor: SEO en SEA

Heb je eenmaal een professionele website, dan is het belangrijk dat mensen met juridische vraagstukken je website ook weten te vinden. De technieken die we gebruiken om je website vindbaar te maken in Google en andere zoekmachines noemen we SEO (Search Engine Optimization). Er zijn diverse factoren die invloed hebben op je ranking. Zo is goede content bijvoorbeeld zeer belangrijk. We kunnen samen met jou bepalen welke informatie interessant is voor de zoekmachines en voor potentiële cliënten. Een copywriter kan deze content vervolgens gaan realiseren. Daarnaast maken we backlinks naar je website aan om ervoor te zorgen dat Google jouw website als belangrijk ziet.

online marketing voor advocaten

Ben jij geïnteresseerd in online marketing voor advocaten en juristen?

Wij helpen je graag om online beter vindbaar te worden. Daarvoor kunnen we overigens ook gebruik maken van SEA (Search Engine Advertising). We kunnen jouw advertentie dan bijvoorbeeld boven de organische zoekresultaten van Google plaatsen.

Wil je dat jouw advocatenbureau vindbaar wordt in de zoekmachines? Dan kunnen we zowel SEO als SEA inzetten. Voor advocaten kunnen beide technieken zeer interessant zijn. Met SEA ben je gelijk vindbaar, maar je betaalt ook per klik. SEO zal in het begin voornamelijk investeren zijn, maar zodra je eenmaal een goede positie in de zoekresultaten hebt, verlies je deze ook niet zomaar meer.

internetmarketing voor advocaten en juristen

Social media als onderdeel van je online strategie

Wellicht dacht je dat social media voor een advocatenbureau niet zo belangrijk is. Dat is echter een grote denkfout. Door middel van Instagram en Facebook Ads kun je heel gericht adverteren. Vrijwel iedereen maakt gebruik van social media. Ook mensen met juridische problemen maken gebruik van social media. Als je een grote groep mensen bereikt op bijvoorbeeld Facebook, is de kans groot dat iemand contact met je opneemt. Daarnaast zorgen advertenties ook voor meer naamsbekendheid. Krijgt iemand op een later moment bijvoorbeeld met justitie te maken, dan is er een kans dat deze persoon zich jouw advertentie zal herinneren.

Dit zeggen onze klanten

Een afspraak maken met onze specialisten

Als je een advocatenbureau hebt, ben je zowel advocaat als ondernemer. Het doel is dus ook om winst te maken en steeds weer nieuwe cliënten te mogen helpen. Wij gebruiken een unieke online marketing strategie voor advocaten en juristen om jouw advocatenbureau op de kaart te zetten. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je online veel betrouwbaarder en professioneler overkomt.

Wil je meer weten over online marketing voor advocaten? Neem dan contact met ons op via de website. Daarnaast raden we je aan om ook eens onze dienstenpagina te bekijken, zodat je precies weet hoe we jou van dienst kunnen zijn.

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team