Case De Wifi Specialist

CASE

De Wifi Specialist


De Wifi Specialist, een case study gepresenteerd door ROXTAR, werpt een blik op de transformatie van de online omgeving van De Wifi Specialist. ROXTAR, gespecialiseerd in online marketing, heeft niet alleen een rol gespeeld in het verbeteren van de online aanwezigheid van De Wifi Specialist, maar heeft ook waardevolle bijdragen geleverd op het gebied van SEO en SEA. Ontdek hoe deze samenwerking heeft geleid tot aantoonbare resultaten en een verhoogde zichtbaarheid voor De Wifi Specialist.

0

▲ Stijging Organisch verkeer

0

▲ Stijging domein autoriteit na 1 jaar

0

▼ Daling kosten per conversie na 1 jaar

0

▲ Stijging conversies na 1 jaar

“Ik kan ROXTAR adviseren aan andere zzp-ers die het vinden van nieuwe klanten uit handen willen geven.

SEA

Om het maximale rendement uit het advertentiebudget te halen en dit om te zetten in converterende SEA-campagnes.

Om optimaal rendement uit je advertentiebudget te halen en succesvolle SEA-campagnes te creëren, hanteren we een gestructureerde aanpak. We starten met diepgaande analyses van de doelgroep en concurrentie om de meest effectieve zoekwoorden en advertentiestrategieën te identificeren.

We meten conversies nauwkeurig, van websitebezoeken tot concrete acties zoals het aanvragen van wifi-installaties. Deze gegevens worden voortdurend geanalyseerd en geoptimaliseerd om de campagneprestaties te verbeteren. Ons doel is om potentiële klanten op het juiste moment en de juiste plaats te bereiken met aangepaste boodschappen die aansluiten bij de behoeften van mensen die op zoek zijn naar wifi-installaties.

-0

De kosten per conversie voor De Wifi Specialist zijn dankzij onze effectieve campagnes gedaald met 51%!

SEO

Onze samenwerking met de Wifi Specialist heeft buitengewone resultaten opgeleverd. We hebben meer dan 40 zoekwoorden naar de top 10 posities van Google gebracht, wat heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de online zichtbaarheid van hun website. Het organische verkeer naar de site is met een indrukwekkende 76% gestegen, wat van cruciaal belang is voor het aantrekken van potentiële klanten. Deze toename in organisch verkeer heeft niet alleen de kwantiteit, maar ook de kwaliteit van bezoekers verhoogd, wat heeft bijgedragen aan de algehele groei van de Wifi Specialist.

Bovendien heeft de domein autoriteit van de Wifi Specialist zich verdubbeld gedurende deze periode, wat heeft bijgedragen aan hun geloofwaardigheid en reputatie in hun branche. Deze indrukwekkende prestaties benadrukken de effectiviteit van onze SEO-strategie en de positieve impact ervan op de online aanwezigheid en groei. De verdubbeling van de domein autoriteit heeft ook deuren geopend voor samenwerkingsmogelijkheden en partnerschappen, waardoor de Wifi Specialist zich verder kon versterken in de markt.

0

Wij hebben De Wifi Specialist naar meer dan 40 landelijke top 10 posities in Google geholpen!

0

Het organische verkeer naar De Wifi Specialist website is met 76% gestegen.

+0

De domein autoriteit van De Wifi Specialist is verdubbeld!

Zo doen wij dat!

LINKBUILDEN

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

KEYWORD OPTIMALISATE

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

CONTENT

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

CONCLUSIE

De resultaten die we hebben bereikt in zowel SEO als SEA voor de Wifi Specialist, worden met trots gedragen door het team van ROXTAR. Met meer dan 40 top 10 posities, een aanzienlijke toename van 76% in organisch verkeer, en een verdubbeling van de domeinautoriteit, kunnen we met vertrouwen zeggen dat we effectieve strategieën hebben toegepast.

Wil jij ook deze cijfers behalen? Voor al jouw online marketinginspanningen, staan we bij ROXTAR klaar om te helpen. Onze bewezen aanpak kan jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen, zoals we hebben gedaan voor de Wifi Specialist.

0

▲ conversiestijging

Wil jij ook zulke resultaten?

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

cases new chapter kraamzorg

ROXTAR

Bij ROXTAR Online Marketing laten we de resultaten voor zich spreken. Dus neem de tijd om onze cases te verkennen en laat u overtuigen van het succes dat we samen kunnen behalen.

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.