Verkoopjeautoaanons case header

CASE

Verkoopjeautoaanons.nl

Verkoopjeautoaanons.nl is onderdeel van Johan Meure in Purmerend en is dé bestemming voor autoverkoop van Nederland! Met meer dan 35 jaar ervaring in de autobranche bieden zij jou een moeiteloze en persoonlijke manier om je auto te verkopen, zonder een tussenpersonen. Ons enthousiasme voor dit project heeft ons ertoe aangezet om de website te versterken met de kracht van SEO en SEA, en we hebben zelfs een vleugje webontwikkeling toegevoegd om jouw verkoopervaring nog beter te maken.

0

▲ Stijging Organisch verkeer na 1 jaar

0

▲ Stijging domein autoriteit na 1 jaar

0

▼ Daling kosten per conversie na 1 jaar

0

▲ Stijging conversies na 1 jaar

“ROXTAR helpt ons vooral met de kennis die we niet zelf in huis hebben!”

Om ervoor te zorgen dat we onze uitgaven per conversie optimaliseren, is grondig testen van cruciaal belang. Elke campagne is uniek, dus we beginnen met het verzamelen van uitgebreide informatie om een diepgaand begrip te krijgen.

In eerste instantie zetten we meerdere campagnes op, waarmee we een gedetailleerde reeks tests uitvoeren. Bovendien hebben we diverse landingspagina’s gecreëerd waar we onze advertenties naartoe leiden.

Na verloop van tijd ontstaat er duidelijk inzicht in wat wel en niet effectief is, dankzij onze scherpe analyses. We passen onze aanpak geleidelijk aan totdat we de perfecte campagne hebben bereikt.

Stap voor stap werken we aan het bereiken van de ideale campagne. Dankzij dit proces hebben we onze kosten per conversie met maar liefst 78,5% kunnen verlagen, wat neerkomt op bijna vijf keer minder uitgaven per conversie!

0

De kosten per conversie zijn na onze succesvolle campagnes gedaald met 79%!

SEO

Om Verkoopjeautoaanons.nl een dominante positie te verschaffen in de zeer competitieve zoekterm “auto verkopen,” hebben we een doelgerichte en dynamische SEO strategie ontwikkeld. Het kernidee was om de websitecontent zo te ontwerpen dat deze naadloos aansloot bij het hoofdonderwerp, zodat Google de relevantie ervan kon herkennen.

Onze aanpak omvatte de creatie van meerdere landingspagina’s, elk gericht op “auto verkopen” in combinatie met verschillende locaties. Deze tweeledige benadering bood aanzienlijke voordelen: het opbouwen van autoriteit in de autoverkoopsector en het vergroten van de lokale zichtbaarheid om een breder publiek aan te trekken. Twee vliegen in één klap!

Na een jaar van toegewijde uitvoering van deze strategie, hebben onze inspanningen zijn vruchten afgeworpen. We hebben meer dan 10 top 10 posities in Google veroverd, een indrukwekkende prestatie gezien het feit dat we begonnen met een vrij onbekende website. Daarnaast hebben we een indrukwekkende groei van 86% in organisch verkeer binnen slechts één jaar weten te realiseren.

0

Het organische verkeer naar de website is binnen een jaar met 86% gestegen.

0

De domein autoriteit van Verkoopjeautoaanons.nl is met maar liefs 333% gestegen na één jaar!

Maar, hoe hebben we de website-autoriteit met maar liefst 333% kunnen laten stijgen in datzelfde jaar? Het antwoord ligt in onze effectieve linkbuildingstrategie.

Linkbuilding is een techniek waarbij we zorgvuldig geselecteerde domeinen hebben gebruikt en sterke content hebben gecreëerd om de autoriteit van die websites over te dragen aan Verkoopjeautoaanons.nl. Onze linkbuildinginspanningen hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen, resulterend in een substantiële toename van de website-autoriteit. Dit heeft geleid tot verbeterde posities in de zoekresultaten, waardoor Verkoopjeautoaanons.nl nu beter vindbaar is dan ooit tevoren.

Wil je meer weten over linkbuilding en hoe het heeft bijgedragen aan ons succes? Bekijk onze uitleg in onze eigen kennisbank hier.

verkoopjeautoaanons

WebDevelopment: Custom kenteken checker!

Bij Verkoopjeautoaanons.nl ontstond een tof en innovatief idee: een kentekenchecker op hun website. Aangezien dit nog niet bestond, kregen wij de spannende taak om een op maat gemaakte oplossing te bouwen. We gingen vol enthousiasme aan de slag!

Hoe het werkt? Simpel! Je voert je kenteken in de checker in, en voilà, de gegevens van je auto worden automatisch opgehaald bij het RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Hierdoor krijg je direct een indicatie van de verkoopwaarde van je auto.

Om dit te realiseren, hebben we een op maat gemaakte koppeling gecreëerd tussen WordPress Forminator en de RDW API, helemaal geschreven in JavaScript. En met succes, want de kentekenchecker werkt uitstekend! Inmiddels hebben al meer dan 12.000 mensen hun kenteken gecontroleerd in de afgelopen anderhalf jaar. Het is een waardevolle toevoeging aan de website van Verkoopjeautoaanons.nl en heeft veel mensen geholpen bij het beoordelen van de waarde van hun voertuig.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Zo doen wij dat!

LINKBUILDEN

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

KEYWORD OPTIMALISATE

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

CONTENT

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

CONCLUSIE

In een tijdperk waarin de concurrentie in de online autoverkoopmarkt hevig is, hebben onze gezamenlijke inspanningen Verkoopjeautoaanons.nl geholpen om zich te onderscheiden en te gedijen. Deze resultaten zijn het bewijs van de kracht van een strategische aanpak op het gebied van marketing, SEO, SEA, en webdevelopment. Als je wilt weten hoe we dit allemaal hebben bereikt en hoe we jouw project kunnen laten groeien, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we jouw online succesverhaal schrijven!

0

▲ conversies na 1 jaar

Wil jij ook zulke resUltaten?

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

cases new chapter kraamzorg

ROXTAR

Bij ROXTAR Online Marketing laten we de resultaten voor zich spreken. Dus neem de tijd om onze cases te verkennen en laat u overtuigen van het succes dat we samen kunnen behalen.

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.