Case De Hilversumse Tandarts

CASE

De Hilversumse Tandarts

Toen De Hilversumse Tandarts de samenwerking met ROXTAR begon, had de tandarts nog geen online omgeving. De Hilversumse Tandarts is met ons een A tot Z traject aangegaan waar we begonnen met het bouwen van een website om vervolgens een SEO en SEA traject te starten. Het trefwoord waar het uiteindelijk allemaal om ging is ‘Tandarts Hilversum’. De website stond live in oktober 2022.

1

Binnen een jaar in Hilversum op nummer 1!

0

▲ Stijging totale wekelijkse website bezoekers

0

▲ Stijging Organisch verkeer

0

▲ 22 relevante zoekwoorden in de top 10

“Ik zou ROXTAR bij andere bedrijven zeker aanraden als je online zichtbaar wilt zijn, online wil groeien of gewoon online resultaten wilt.”

Een nieuwe website voor De Hilversumse Tandarts

Ten eerste, laten we het hebben over de spiksplinternieuwe website die we in 2022 hebben gecreëerd voor De Hilversumse Tandarts. Als je van mooi design en gebruiksvriendelijke navigatie houdt, dan zul je dol zijn op hun nieuwe online thuis. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op dehilversumsetandarts.nl. Gewoon klikken, en je bent er!

0

De wekelijkse bezoekers van de website van De Hilversumse Tandarts is gestegen met maar liefst 354%!

SEO

Onze successen in detail

Laten we dieper ingaan op onze SEO-prestaties voor De Hilversumse Tandarts, want we hebben hier echt iets om over op te scheppen! Dankzij ons harde werk en sterke SEO-strategieën, stond De Hilversumse Tandarts binnen een jaar al op nummer 1 in Hilversum!

Traffic toename

De samenwerking met De Hilversumse Tandarts heeft geleid tot een opvallende toename van 86% in organisch verkeer naar hun website. Deze groei onderstreept het succes van onze SEO-inspanningen en het vermogen om meer potentiële klanten naar hun online platform te leiden. We zijn toegewijd aan het voortzetten van deze positieve trend en het maximaliseren van hun online aanwezigheid.

Keyword Uitbreiding – 22 Relevante Zoekwoorden in de Top 10

Dankzij onze SEO-aanpak staat De Hilversumse Tandarts nu op maar liefst 22 relevante zoekwoorden in de top 10 van zoekresultaten. Dit illustreert onze bekwaamheid om de website te optimaliseren en relevantie te vergroten, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van hun online zichtbaarheid.

Ons team heeft met succes een indrukwekkend aantal nieuwe backlinks gegenereerd voor De Hilversumse Tandarts, wat heeft bijgedragen aan het opbouwen van autoriteit en geloofwaardigheid voor hun website. Deze groeiende backlinkprofiel versterkt hun positie in de online wereld en blijft onze focus voor toekomstig succes.

1

De Hilversumse Tandarts stond dankzij de sterke SEO-strategieën van ROXTAR binnen een jaar op nummer 1 in Hilversum!

0

Het organische verkeer kende in een jaar een stijging van maar liefst 86%!

0

De Hilversumse Tandarts ging binnen een jaar van 0 naar 22 relevante zoekwoorden in de top 10 van Google!

Zo doen wij dat!

LINKBUILDEN

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

KEYWORD OPTIMALISATE

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

CONTENT

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

De Hilversumse Tandarts en ROXTAR: Op weg naar meer succes!

Het is duidelijk dat we samen met De Hilversumse Tandarts al veel succes hebben geboekt in de online omgeving. We zijn trots op wat we hebben bereikt tot nu toe, maar we zijn nog lang niet klaar! We kijken uit naar de toekomstige groei en het nog verder versterken van hun online aanwezigheid. Blijf bij ons voor nog meer geweldige avonturen en online successen.

Wil jij ook zulke resultaten?

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

cases new chapter kraamzorg

ROXTAR

Bij ROXTAR Online Marketing laten we de resultaten voor zich spreken. Dus neem de tijd om onze cases te verkennen en laat je overtuigen van het succes dat we samen kunnen behalen.

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.