SEO bureau Amsterdam

Wie naar een SEO bureau in Amsterdam op zoek is, is bij ons aan het juiste adres. Als SEO bureau kunnen wij je helpen om beter vindbaar te worden in zoekmachines als Google. Wil je dat jouw website of webshop vaker bezocht wordt? Dan is een goede positie in de zoekmachines dé manier om dit te bereiken. Iedereen zoekt wel op Google naar producten of diensten. Als jouw website ook goed vindbaar is in de zoekresultaten, leidt dit dus tot meer bezoekers. Als SEO bureau in Amsterdam kunnen we de focus op specifieke zoekwoorden leggen, zodat je op die zoekwoorden vindbaar wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je website door jouw doelgroep gevonden wordt.

Gratis SEO website check

Controleer de SEO-status van je website met onze gratis en geheel vrijblijvende SEO website check t.w.v. van €375,-

Onze manier van werken

Als SEO bureau in Amsterdam vinden we transparantie en een goede communicatie zeer belangrijk. Om die reden zullen we je ook steeds laten weten wat voor werkzaamheden we verrichten om jouw vindbaarheid in de zoekmachines te verbeteren. Op die manier is het voor jou geen raadsel wat er precies gebeurt. De resultaten van onze werkzaamheden zijn bovendien heel goed meetbaar met behulp van tools als Google Analytics. Zo weet je dus al snel genoeg wat de voordelen van SEO zijn.

social media adverteren

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

SEO bureau Amsterdam

Als SEO bureau in Amsterdam verzorgen we jouw SEO volledig

Als SEO bureau in Amsterdam kunnen we ieder onderdeel van SEO voor je verzorgen. Om te beginnen kunnen we de techniek achter je website optimaliseren. Er zijn namelijk verschillende technische factoren die veel invloed op je vindbaarheid in Google hebben. Daarnaast kunnen we ook de content op je website optimaliseren. Door middel van een zoekwoordenonderzoek kunnen we bepalen welke zoektermen interessant voor jou zijn. Die zoekwoorden verwerken we als keywords in de content op je website, zodat de zoekmachines weten waar je website over gaat. Tot slot doen we ook nog aan linkbuilding. Daarbij plaatsen we links naar jouw website op andere websites met veel relevantie. Op die manier krijgt je website meer autoriteit.

Vindbaar worden in Amsterdam of door heel het land?

SEO kan zelfs interessant zijn als je een fysieke winkel hebt en je producten alleen in Amsterdam aanbiedt. In dat geval kunnen we er als SEO bureau in Amsterdam voor zorgen dat je lokaal vindbaar wordt. Op die manier wordt je eerder gevonden door mensen die zich bij jou in de buurt bevinden, maar ook door mensen die lokale zoektermen gebruiken. Lokale SEO kan dus heel interessant zijn, maar ook als je landelijk op Google Mijn Bedrijf vindbaar wilt worden ben je bij ons aan het juiste adres. Onze lokale SEO specialisten zullen zich dan op meer generieke keywords focussen.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Als SEO bureau in Amsterdam gaan we mee met de tijd

Bij Roxtar beseffen we heel goed hoe belangrijk het is om je steeds aan te blijven passen als SEO bureau in Amsterdam. Grote zoekmachines als Google blijven namelijk updates uitrollen, waardoor SEO er steeds iets anders uit gaat zien. Een aantal jaren terug waren bepaalde technieken effectief die je tegenwoordig beter niet meer kunt gebruiken. Als Google een update heeft gehad, dan zijn wij daar direct van op de hoogte. We passen onze technieken hier indien nodig op aan. Daarnaast houden we bij het optimaliseren van je website altijd rekening met je vindbaarheid op de langere termijn. Het doel van Google is om een gebruiker de beste website voor te schotelen en wij zorgen ervoor dat jouw website dat is.

Dit zeggen onze klanten

Een vrijblijvend gesprek met onze specialisten?

Wil jij graag meer weten over onze werkzaamheden? Dan gaan de specialisten van ons SEO bureau in Amsterdam graag met je in gesprek! Wij vertellen je graag hoe wij ons onderscheiden van andere SEO bureaus en wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op via Facebook of maak direct gebruik van onze SEO website check!

Is jouw bedrijf gevestigd in een andere stad? Dan is het goed om te weten dat je ons onder andere ook kunt inschakelen als SEO bureau in Almere en SEO bureau in Haarlem. Neem dus ook gerust contact met ons op als jouw bedrijf in een andere regio gevestigd is. Ook dan kunnen we jouw vindbaarheid in Google verbeteren.

  • Gratis SEO check
  • Zie snel waar je kansen liggen

Doe de gratis SEO website check

Controleer de SEO-status van je website met onze gratis en geheel vrijblijvende SEO website check t.w.v. van €375,-

Maak kennis met ons team