SEO bureau Rotterdam

Op zoek naar een SEO bureau in Rotterdam? Dan is het goed om te weten dat wij onze diensten ook leveren aan bedrijven in Rotterdam. Als SEO bureau kunnen we ervoor zorgen dat jouw website of webshop hoger in de zoekmachines komt te staan. Omdat de zoekmachine van Google veruit het meest gebruikt wordt, leggen we de focus op deze zoekmachine. De specialisten van ons SEO bureau in Rotterdam hebben veel ervaring en toegang tot de beste tools. Zo zijn we in staat om jouw ranking binnen relatief korte tijd te verbeteren, zal je ook meer klanten binnenhalen en dus een hogere omzet krijgen. SEO is dan ook een goede investering voor ieder bedrijf. Ben jij benieuwd naar hoe we jouw online succes kunnen vergroten? Lees dan verder!

Gratis SEO website check

Controleer de SEO-status van je website met onze gratis en geheel vrijblijvende SEO website check t.w.v. van €375,-

Hoe belangrijk is SEO?

Ken jij iemand die helemaal geen zoekmachines gebruikt? Zonder zoekmachines zou het erg moeilijk zijn om het web te navigeren. Wanneer we naar bepaalde producten, diensten of informatie op zoek zijn, hoeven we slechts een relevante zoekterm te gebruiken. Wat als jouw website nu gelijk vindbaar zou zijn als er op een zoekterm wordt gezocht die relevant is aan jouw producten of diensten? Je wordt dan gevonden door mensen die specifiek op zoek zijn naar hetgeen dat jij aanbiedt. Dat is precies wat we als SEO bureau in Rotterdam voor je willen bereiken.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

SEO bureau Rotterdam

Hoe gaan wij als SEO bureau in Rotterdam te werk?

Als SEO bureau in Rotterdam kunnen we je website technisch optimaliseren, maar ook op het gebied van content. Daarnaast kunnen we linkbuilding gebruiken om jouw autoriteit te verhogen. Wij weten precies hoe we jouw ranking kunnen verbeteren. Daarnaast hanteren wij een zeer transparante werkwijze. Zo ontvang je bijvoorbeeld steeds uitgebreide rapportages van ons. Op die manier weet je dus precies wat we allemaal aan SEO doen voor jou. Wij vinden het belangrijk dat ons werk geen abracadabra is. Het voordeel van SEO is dat alle resultaten goed meetbaar zijn. Wij kunnen je dan ook precies laten zien welke resultaten we voor je behaald hebben door middel van SEO.

Lokaal of landelijk vindbaar worden

Als SEO bureau in Rotterdam kunnen we ervoor zorgen dat je lokaal vindbaar wordt. Als een potentiële klant gebruik maakt van Google en zich in de buurt bevindt of lokale zoektermen gebruikt, dan zal jouw bedrijf eerder omhoog komen. Steeds meer mensen zoeken op lokale zoektermen en daarom kunnen ook deze zoekwoorden zeer interessant zijn. Daarnaast kunnen we ons echter ook op meer generieke zoektermen richten, zodat jouw bedrijf landelijk vindbaar wordt. Als je alleen een fysieke winkel hebt zullen vooral de lokale keywords interessant zijn voor jou. Lever je jouw diensten of producten landelijk? Dan is het prettig als je landelijk vindbaar bent. We kunnen ons ook op zowel landelijke als lokale keywords richten.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Als SEO bureau in Rotterdam focussen we ons op de lange termijn

Als we de huidige SEO technieken vergelijken met die van vroeger, dan zien we grote verschillen. Technieken die voorheen erg efficiënt waren, werken vandaag de dag averechts. Bij Roxtar kijken we naar het grote plaatje. Het algoritme van Google heeft als doel om de beste website te tonen aan de eindgebruiker. Onze SEO specialisten kijken daarom niet alleen naar wat werkt voor de zoekmachines, maar houden ook steeds rekening met de bezoekers van je website. Op die manier zorgen we ervoor dat je website ook relevant blijft na een grote update van Google. De zoekmachines blijven zich ontwikkelen en als SEO bureau in Rotterdam moeten we daar rekening mee houden. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste updates van Google en richten ons bij SEO op de lange termijn.

Dit zeggen onze klanten

Wil jij beter vindbaar worden?

Wil jij beter vindbaar worden in Rotterdam? Of wil je landelijk beter vindbaar worden? Neem dan contact met ons op, zodat wij je hierbij kunnen helpen. Dit kan middels de SEO website check of via Facebook. Onze specialisten weten als de beste hoe we jouw website goed vindbaar kunnen maken. Ben je niet specifiek op zoek naar een SEO bureau in Rotterdam, maar zoek je bijvoorbeeld een SEO bureau in Barendrecht of een SEO bureau in Gouda? Ook dan kun je gerust bij ons aankloppen.

Doe de gratis SEO website check

Controleer de SEO-status van je website met onze gratis en geheel vrijblijvende SEO website check t.w.v. van €375,-

Maak kennis met ons team