SEO bureau Utrecht

Is jouw bedrijf gevestigd in Utrecht? Dan kun je Roxtar inhuren als SEO bureau in Utrecht. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw website of webshop hoger in de zoekresultaten komt te staan. Hoe hoger je in de zoekresultaten staat, hoe meer bezoekers vanaf de zoekmachines op je website komen. Zo zal een betere positie in de zoekmachines in de praktijk ook vrijwel altijd tot een hogere omzet leiden. Merendeel van de mensen stopt met zoeken bij de eerste paar zoekresultaten. Daarom is het belangrijk dat jouw bedrijf echt op de eerste pagina van Google komt te staan.

GRATIS SEO WEBSITE CHECK

Controleer de SEO-status van je website met onze gratis en geheel vrijblijvende SEO website check t.w.v. van €375,-

Is SEO ook interessant binnen jouw branche?

Ja, SEO is interessant voor vrijwel ieder bedrijf. Je kunt er namelijk van uitgaan dat ook jouw doelgroep op het internet te vinden is. We kunnen zelf bepalen op welke veelgebruikte zoektermen we de focus leggen. Als SEO bureau in Utrecht kunnen we dus ook vrij specifiek bepalen wie de zoekresultaten te zien krijgt. Daarom is SEO ook een marketingtechniek waarbij het aantal conversies vrij hoog ligt.

Lever jij je diensten landelijk of heb je een fysieke winkel? Als lokale ondernemer denk je wellicht dat SEO voor jou niet interessant is, maar dat heb je verkeerd. Steeds meer mensen zoeken namelijk op zogenaamde local keywords. In plaats van “kapper” zoekt iemand uit Utrecht bijvoorbeeld eerder “kapper Utrecht”. Op deze lokale zoekwoorden is ook relatief weinig concurrentie, waardoor we eerder bovenaan in Google komen te staan. Google past zoekresultaten overigens vaak aan op iemand zijn locatie. Ook voor een lokale ondernemer kan lokale SEO dus een zeer goede investering zijn. Wil je goed vindbaar worden op algemene zoektermen? Ook daar kunnen wij je bij helpen als SEO bureau Utrecht. Laat onze lokale SEO specialisten jou helpen!

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

SEO bureau Utrecht

Verschillende onderdelen van SEO

Als SEO bureau in Utrecht kennen we alle SEO technieken. Wij weten als de beste welke technieken wel of niet werken. Om ervoor te zorgen dat je website goed scoort, zullen we over het algemeen beginnen met het optimaliseren van je website. Eerst optimaliseren we de technische factoren, daarna optimaliseren we de content. Voor het optimaliseren van de content maken we gebruik van een zoekwoordenanalyse. Samen met jou bespreken we de zoekwoorden die uit deze analyse komen, om te bepalen waar we de focus op leggen.

Ook linkbuilding kun je aan ons uitbesteden. Dat is het creëren van nieuwe links, om zo de autoriteit van je website te vergroten. Dit draagt ook bij aan een verbeterde vindbaarheid. Linkbuilding is daarom een belangrijk onderdeel van SEO.

Waarom ons kiezen als SEO bureau in Utrecht?

Roxtar is de beste keuze als je een betere positie in de zoekresultaten wilt. Wij hebben veel ervaring met zoekmachineoptimalisatie en weten precies hoe we jouw website beter vindbaar kunnen maken. Daarnaast hechten we als SEO bureau in Utrecht veel waarde aan een goede communicatie. Zo overleggen we goed met jou op welke zoekwoorden we moeten scoren. Daarnaast maken we gebruik van rapportages, om ervoor te zorgen dat je steeds goed op de hoogte bent van de voortgang.

Wij zien helaas nog vaak dat ondernemers totaal geen idee hebben van wat voor werkzaamheden hun SEO specialist verricht. SEO hoeft echter helemaal geen raadsel te zijn, want de resultaten zijn zeer goed meetbaar met behulp van bijvoorbeeld Google Analytics. Kies je Roxtar Online Marketing als SEO bureau in Utrecht? Dan laten we je graag zien wat SEO jou op kan leveren.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Dit zeggen onze klanten

Wij zijn niet alleen een SEO bureau in Utrecht

Roxtar huur je in wanneer je een SEO bureau in Utrecht zoekt, maar ook als je op zoek bent naar een SEO bureau in Gouda of naar een SEO bureau in Den Bosch. Omdat onze werkzaamheden online plaatsvinden, kunnen we je grotendeels op afstand helpen. Ook als jouw bedrijf elders in Nederland gevestigd is, kun je dus altijd contact met ons opnemen. Dat kan overigens altijd vrijblijvend. Neem dus ook gerust contact met ons op als je nog bepaalde vragen over SEO hebt!

  • Gratis SEO check
  • Zie snel waar je kansen liggen

Doe de gratis SEO website check

Controleer de SEO-status van je website met onze gratis en geheel vrijblijvende SEO website check t.w.v. van €375,-

Maak kennis met ons team