shopify website laten maken

Shopify website laten maken

YES! Je hebt een geweldig product gevonden, maar nu moet je deze natuurlijk nog zien te verkopen. En waar kan dat tegenwoordig beter dan via het internet? Juist, eigenlijk (bijna) nergens. Het internet is vandaag de dag dé plek om je producten te verkopen en te promoten. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Eerst heb je namelijk een goede webshop nodig.

Wij begrijpen als geen ander dat het laten uitwerken van jouw idee super spannend kan zijn. Zeker wanneer je – voor het eerst – in zee gaat met een marketingbureau. Wat kun je verwachten? Welke eisen moet je stellen? Hoe selecteer je het juiste bureau? Kies je ervoor om een Shopify website te laten maken? Of ga je voor een ander CMS? Wij vertellen je graag alle ins en outs!

  • Shopify is geschikt voor zowel beginnende als ervaren webshop eigenaren.
  • Webshops en websites met een professionele uitstraling
  • Je website wordt gelanceerd op je eigen domeinnaam
  • Betalingen zijn via alle betaalmethodes mogelijk
  • Inzicht in je verkoopcijfers

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

shopify website laten maken

Wat is Shopify?

Even op de jargon tour: Shopify is een e-commerce contentmanagementsysteem (CMS). Ehhhh wat? Dit klinkt misschien vrij lastig, maar eigenlijk valt het best wel mee! Een CMS is namelijk een content-beheersysteem. Zo’n systeem betreft in veel gevallen gewoon een webapplicatie waarmee je super easy content op het internet kunt plaatsen. Ooit gehoord van WordPress? Dat is dus een CMS. Je hebt eigenlijk amper technische kennis nodig om content via een CMS op het internet te plaatsen. En dat is precies wat een CMS zo populair maakt. Een e-commerce CMS is dus zo’n content-beheersysteem, maar dan specifiek gericht op webshops. Shopify is één van de meest populaire e-commerce CMS platforms ter wereld. En uiteraard is dat niet voor niks!

Hoe werkt Shopify?

Shopify is dus super gebruiksvriendelijk. Zelfs voor iemand zonder kennis is het snel en eenvoudig te gebruiken! Een extra groot pluspunt is dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw webshop, zolang je maar een (goed werkende) internetverbinding hebt. Ben je ingelogd? Top, dan kun je eigenlijk meteen beginnen met het ontwerpen van de webshop. Zo kun je kiezen uit één van de bestaande thema’s of een custom design implementeren. Voeg vervolgens in een handomdraai je product(en) toe en koppel alle social mediakanalen aan je website. Aanvullende functies nodig? Shopify biedt diverse interessante upgrades die veel toegevoegde waarde kunnen bieden. En alsof dat nog niet genoeg was, vind je in de App Store van Shopify talloze apps van externe ontwikkelaars waarmee je jouw webshop nóg beter aan kunt passen op jouw bedrijf.

webshop laten maken

EEN GREEP UIT ONZE OPLEVERDE WEBSITES!

Bij het maken van een website is het belangrijk dat deze stijlvol, snel en goed converterend is. Misschien nog wel belangrijker is dat het webdesign goed bij je past. Een design dat de waarden van je bedrijf uitdraagt en waarop je trots kan zijn.

Shopify website laten maken

Een custom design voor elke webshop

De standaard thema’s van Shopify zien er hartstikke prima uit, maar geen enkel thema kan het opboksen tegen een custom design dat perfect aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf. Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om je te onderscheiden van de concurrentie. Daarnaast willen we natuurlijk dat (potentiële) klanten jouw bedrijf onthouden. Eén van de doelen is immers dat ze jouw website weer opnieuw zullen bezoeken! Zo’n standaard thema laat nou niet bepaald een bijzondere indruk achter. Een ontwerp dat aansluit op jouw bedrijf is dus eigenlijk een echte must. Máár dit vraagt wel om de nodige kennis en ervaring. En laten wij dat nou net eens in huis hebben!

Extra functies in overvloed

De functies die standaard bij een Shopify website inbegrepen zijn, vormen slechts de basis van alle mogelijkheden die je via dit platform hebt. Wil je bijvoorbeeld ook gebruik maken van een koppeling met externe voorraadbeheer of -kassasystemen? Dan heb je de keuze uit talloze apps en functionaliteiten die je aan je webshop toe kunt voegen. Super chill, maar ook super verwarrend. Welke app is nou het best?! Je ziet door alle mogelijkheden soms door de bomen het bos niet meer. Gelukkig hebben we daar bij ROXTAR enorm veel verstand van. Onze experts fixen namelijk speciaal voor jou de juiste apps, zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken.

Shopify webshop laten maken

Is EEN Shopify WEBSITE geschikt voor mijn bedrijf?

Heb je maar één product? Of wil je meer dan honderd verschillende producten verkopen? Dan vraag je je misschien af of Shopify wel geschikt is voor jouw bedrijf. We kunnen je in dat geval alvast één ding verklappen: Een Shopify website is geschikt voor elk bedrijf dat producten verkoopt. Dus ook wanneer je maar één of meer dan honderd verschillende producten wilt verkopen! Bovendien kun je tegenwoordig ook digitale producten verkopen via Shopify. Een cursus, eBook, grafisch ontwerp of foto verkopen? Alles is mogelijk, zolang je maar weet welke aanvullende apps je het best kunt gebruiken. Wil je een Shopify website laten maken maar twijfel je nog? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

SHOPIFY WEBSITE LATEN MAKEN VOOR Welk soort bedrijven?


Shopify wordt door allerlei soorten bedrijven gebruikt – van lokale MKB’ers tot tech-startups en wereldwijde multinationals. Enkele van de grootste merken op Shopify zijn onder meer Budweiser en Tesla Motors.

Kan ik zelf mijn producten toevoegen en vervangen?

Jazeker, je kan op elk moment van de dag producten toevoegen, aanpassen of verwijderen. Jij bent in controle van je eigen winkel!

Zijn er nog extra kosten verbonden aan EEN Shopify WEBISTE?

De enige bijkomende kosten, naast de bouw, zijn de maandelijkse abonnementskosten van shopify.

Een razendsnelle levering

Nog voordat jij met je ogen kunt knipperen, staat jouw Shopify website al online. Nee grapje, dat is wel héél optimistisch. Maar dat het snel kan, is een feit! Met ons ervaren team aan professionals kunnen wij jouw webshop namelijk in enkele weken tijd al opleveren. Binnen no time ga jij van start met het verkopen van jouw producten. Uiteraard leggen we je ook van A tot Z uit hoe je je website moet onderhouden en hoe je eventuele producten, content of pagina’s toevoegt. En no worries, écht iedereen kan met dit systeem overweg!

Waarom EEN Shopify WEBSITE?

De kans is groot dat je wel eens een bestelling hebt gedaan bij een webshop die Shopify als CMS gebruikt. Het is natuurlijk niet voor niets één van de meest populaire CMS platforms ter wereld! Maar waarom zou je dan een Shopify website laten maken? Speciaal voor jou hebben we de voordelen van dit systeem op een rijtje gezet.

1. Easy peasy lemon squeezy

Ben jij niet zo technisch aangelegd? Dan is een Shopify website laten maken echt perfect voor jou. Dit CMS heeft namelijk echt een insane hoge gebruiksvriendelijkheid en is daarmee letterlijk door iedereen te gebruiken. Ja! Zelfs je oma zou ermee overweg kunnen. Mits zeer goed uitgelegd dan. In een handomdraai voeg jij zelf foto’s, teksten, producten, afbeeldingen en nog veel meer toe. Zo hoef je alleen het ontwerp en de implementatie van belangrijke functies uit handen te geven. De rest heb jij helemaal zelf in handen!

2. Een uitstraling die bij jou past

Zo’n halve gare website uit het jaar kruik kan natuurlijk echt niet meer. Jammer genoeg kom je ze nog veel te vaak tegen. Kies je ervoor om een Shopify website te laten maken? Dan ben jij verzekerd van een professionele uitstraling. En dat heeft een super positieve invloed op de mening van jouw publiek! Een professionele website wordt immers al snel geassocieerd met een professioneel bedrijf. Bovendien zorgen wij er aan de hand van een custom design voor dat de website perfect aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf. Beter kan niet!

3. Basis tot enorm uitgebreid

Super fijn aan een Shopify website laten maken is dat het basispakket al voldoende is voor een goed werkende webshop. Wil jij er meer uithalen? Dan is dat ook mogelijk! Helemaal top, want zo kun jij precies bepalen wat je wel en niet wilt implementeren. Heb jij hele specifieke wensen? No problem! Wij weten namelijk precies welke functies je het best kunt gebruiken. Houd er wel rekening mee dat je voor sommige aanvullende apps eenmalig of maandelijks een bepaald bedrag moet betalen.

4. Jouw eigen domeinnaam

Een domeinnaam is één van de belangrijkste punten waar het publiek jouw webwinkel aan zal herkennen. Slaat jouw domeinnaam helemaal nergens op? Dan zal dit – in zekere mate – invloed hebben op het aantal bezoekers dat een kijkje neemt op jouw website. Gelukkig maakt Shopify het mogelijk om zelf een domeinnaam te kiezen en ben je dus niet afhankelijk van een domein dat door het CMS zelf bepaald is. Uiteraard moet de domeinnaam die jij voor ogen hebt wel nog beschikbaar zijn. Je kunt je domeinnaam kopen via Shopify of een al bestaande domeinnaam gebruiken (waar jij de eigenaar van bent).

Hoe kunnen klanten betalen?

Shopify zou hét e-commerce CMS niet zijn als ze niet hadden gedacht aan een online betalingssysteem. Zo heb je via Shopify Payments de mogelijkheid om snel en easy verschillende betaalmethodes aan je website toe te voegen. Van iDEAL tot Creditcard en van Apple Pay tot Bankcontact. The possibilities are endless! En helemaal mooi: je hoeft er geen extra money voor neer te leggen. Het toevoegen van deze koppelingen is dus gratis. MAAR – natuurlijk is er een ‘maar’ – je betaalt wel een klein bedrag per transactie. Helemaal gratis is het ontvangen van betalingen dus niet.

Kan je producten makkelijk verzenden?

Het antwoord op deze vraag is vrij kort en bondig: ja. Via Sendcloud kun je super easy al jouw bestellingen verzenden. Het enige wat je hoeft te doen is deze functie aan je webshop koppelen. Helemaal top is dat jij je hier niet eens in hoeft te verdiepen. Wij zorgen er namelijk voor dat alle benodigde apps en functies aan jouw webshop gekoppeld zijn. Met Sendcloud profiteer je trouwens van extra voordelen! Zo krijg je korting op de verzendkosten, kunnen retouren makkelijk worden verwerkt en hebben jouw klanten de keuze uit verschillende verzendmethodes. Van PostNL tot DHL en van UPS tot DPD. Nadat een klant een bestelling heeft geplaatst, print jij het label uit en plak je het op de verzendverpakking. Vervolgens krijg jij aan het einde van de maand een factuur van de verzendkosten. Easy as that!

Resultaten meten

Je webshop is opgericht, wij hebben een prachtig design en de juiste apps geïmplementeerd en de eerste bestellingen zijn de deur uit. Nu wil jij natuurlijk na verloop van tijd weten hoe de resultaten van alle verkopen er precies uitzien. Want hoe kun je een passende strategie bedenken als je niet eens weet wat de resultaten van jouw webshop zijn? Jep, dat wordt dan nogal lastig. Gelukkig heeft Shopify hier ook aan gedacht. Zo heb je altijd inzicht in al je verkopen, bestellingen en bezoekers. Zelfs via de mobiele app heb jij toegang tot de analyses. Op deze manier heb jij altijd en overal zicht op wat er zich precies in jouw webshop afspeelt.

Shopify website laten maken KOSTEN

Om gebruik te kunnen maken van Shopify moet je een abonnement afsluiten. Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende opties. Afhankelijk van de grootte en het (huidige) succes van jouw webwinkel, kun je een keuze maken die het best bij jouw bedrijf past. Uiteraard kun je altijd van abonnement switchen mocht dit nodig zijn. Bovendien betaal je geen opstartkosten én zijn de eerste 14 dagen helemaal gratis. Je begint dus pas twee weken na het openen van je account met betalen. Meer info over de abonnementen? Check onderstaande alinea’s en deze pagina!

Basic abonnement

Het Basic abonnement vormt – zoals de naam al zegt – de basis van je webshop. Dit abonnement is in principe ideaal voor starters die nog niet veel producten verkopen. De kosten zijn dan ook slechts 21 euro per maand. Hier zijn onder andere 2 medewerkersaccounts, 4 voorraadlocaties en basic rapporten bij inbegrepen.

Shopify abonnement

Het Shopify abonnement is het meest gekozen abonnement en kost 59 euro per maand. Dit abonnement is ideaal wanneer jij een groeiend bedrijf hebt en regelmatig producten verkoopt. Zo profiteer je met dit abonnement onder andere van maar liefst 5 medewerkersaccounts, 5 voorraadlocaties, standaard rapporten en e-commerce automatisering. Een extra groot voordeel aan het Shopify abonnement is dat je lagere transactiekosten betaalt ten opzichte van het Basic abonnement.

Advanced abonnement

Met het Advanced abonnement zetten we nog even 100 stappen extra. Dit abonnement kost 289 euro per maand – wait, whut? – en is echt bedoeld voor bedrijven die flink aan het opschalen zijn. Met dit abonnement profiteer je dan ook van maar liefst 15 medewerkersaccounts, 8 voorraadlocaties, geavanceerde rapporten, e-commerce automatisering, door een externe partij berekende verzendkosten en vooraf gecalculeerde douanerechten en invoerrechten. Ook met dit abonnement ben je extra voordelig uit wat betreft de transactiekosten. Je betaalt namelijk nóg minder ten opzichte van het Shopify abonnement.

Custom design Shopify WEBSITE laten maken

Maar hoeveel kost het dan om een custom design Shopify website te laten maken? Dit hangt voor een groot deel af van jouw wensen. Hoe moet jouw webshop ingericht worden? Heb je al een huisstijl of zou je die graag door ons willen laten ontwerpen? Hoeveel extra functies en apps wil je laten implementeren? Het antwoord op al deze vragen (en meer) bepaalt uiteindelijk de prijs voor het laten maken van een webshop. Wil je een iets duidelijker beeld van de kosten? Wij helpen je graag verder! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken!

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team