Shopify website laten maken

Heb jij een geweldig product gevonden dat je in de markt wilt zetten en wil jij hiervoor een shopify website laten maken? Mist er op dit moment alleen nog een goede webshop die jouw producten verbindt met je toekomstige klanten? Wij van ROXTAR weten als geen ander hoe spannend het kan zijn om een bureau voor het eerst aan het werk te zetten met jouw idee. Daarom leggen wij jou op deze pagina alles uit over Shopify websites en hoe wij deze websites voor jou kunnen maken.

  • Shopify is geschikt voor zowel beginnende als ervaren webshop eigenaren.
  • Webshops en websites met een professionele uitstraling
  • Je website wordt gelanceerd op je eigen domeinnaam
  • Betalingen zijn via alle betaalmethodes mogelijk
  • Inzicht in je verkoopcijfers

Wij helpen je je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

shopify website laten maken

Hoe werkt Shopify?

De markt voor e-commerce groeit en shopify.com biedt de mogelijkheid om je eigen webwinkel te bouwen zonder enige technische kennis. Het mooiste is dat je bestaande thema’s kunt gebruiken om je webwinkel een passend uiterlijk te geven. Je kunt ook vrij je eigen sjablonen bepalen, maar dit kan voor beginners erg moeilijk zijn. Toch biedt Shopify ook voldoende ruimte voor een complexere omgeving, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de webwinkel. Functionaliteiten zoals een koppeling met externe voorraadbeheer- of kassasystemen kunnen gemakkelijk en snel door experts worden geïntegreerd.

webshop laten maken

Geschikt voor ontzettend veel bedrijven

Wellicht vraag jij jezelf af: Moet ik nu voor een shopify webshop kiezen of moet ik vanaf 0 beginnen en een compleet nieuwe webshop laten bouwen. Het is goed om te weten dat Shopify voor ontzettend veel branches en bedrijven geschikt is. Verkoop je één of meerdere producten? Dan is Shopify eigenlijk al geschikt voor je bedrijf. Zonder dat je het gemerkt hebt, heb jij in het verleden waarschijnlijk al ontzettend veel orders geplaatst op Shopify websites.

Zelfs een kapperszaak kan nu haar producten online aanbieden via Shopify.

Shopify website laten maken

Een Shopify website laten maken die binnen een paar weken al live staat!

Snel Een Shopify Website laten maken door ervaren professionals. Hoe fijn is het als jij een geweldig idee hebt en dat je vervolgens niet nog eens maanden hoeft te wachten op de ontwikkeling van je website. Ons team van developers kunnen in een aantal weken al een Shopify webshop voor je opleveren. Ook leggen wij van A – Z uit hoe je Shopify als ondernemer of marketeer moet gebruiken. Geloof ons, iedereen kan met dit systeem overweg!

Geen zorgen over online betalingen

Eigenlijk heeft Shopify over alles al nagedacht. Zo kunnen er diverse betalingsmethodes gekoppeld worden aan je webshop. Denk hierbij aan iDeal, Creditcard, Apple Pay of Bankcontant. Hier hoef je ook geen meerprijs voor te betalen. Het opzetten van deze koppelingen zit in de prijs inbegrepen. Een shopify website laten maken is nog nooit zo fijn geweest!

Let op: indien je gebruik gaat maken van Shopify payments betaal je een kleine vergoeding per transactie.

Shopify webshop laten maken

Je eerste order via jouw Shopify website! Wat nu?

Het moment waar je maanden op hebt gewacht en de reden waarvoor jij een Shopify website hebt laten maken: je eerste order. Wij zorgen ervoor dat de bestelinformatie direct wordt doorgeschoten naar Sendcloud. Sendcloud is een verzendsoftware waarmee je gemakkelijk verzendlabels aanmaakt en pakketten kunt versturen via PostNL, DHL of andere pakketbezorgers. Je print vervolgens het label en plakt het label op de doos. Eenvoudig kan het bijna niet. Maandelijks factureert Sendcloud jou de verzendkosten.

Welke soort bedrijven maken gebruik van Shopify?

Shopify wordt door allerlei soorten bedrijven gebruikt – van lokale MKB’ers tot tech-startups en wereldwijde multinationals. Enkele van de grootste merken op Shopify zijn onder meer Budweiser en Tesla Motors.

Kan ik zelf mijn producten toevoegen en vervangen?

Jazeker, je kan op elk moment van de dag producten toevoegen, aanpassen of verwijderen. Jij bent in controle van je eigen winkel!

Zijn er nog extra kosten verbonden aan Shopify?

De enige bijkomende kosten, naast de bouw, zijn de maandelijkse abonnementskosten van shopify.

Maak kennis met ons team