yourface case study

CASE

YourFACE Clinics

YourFACE is een vooraanstaande cosmetische kliniek met vestigingen in Amsterdam en Woerden. De belangrijkste doelen van YourFACE zijn het verhogen van het aantal afspraken en het vergroten van hun online vindbaarheid. Om deze doelstellingen te realiseren, heeft YourFACE Clinics de expertise van ROXTAR ingeschakeld. Met behulp van een geïntegreerde aanpak van SEO en SEA, werkt ROXTAR voortdurend aan het versterken van de positie van YourFACE in de online wereld. 

0

▲ Stijging Organisch verkeer

0

▲ Stijging domein autoriteit na 1 jaar

0

▼ Daling kosten per conversie na 1 jaar

0

▲ Stijging conversies na 1 jaar

“Ik ben heel blij met de diensten van dit online marketing bureau uit Amsterdam. Altijd snelle respons op vragen en ze anticiperen precies op wat je nodig hebt.”

-Maarten Façee Schaeffer

SEA

Om het maximale rendement uit het advertentiebudget te halen en dit om te zetten in converterende SEA-campagnes, hebben we een gestructureerd stappenplan ontwikkeld voor YourFACE: 

0

De kosten per conversie voor YourFACE zijn dankzij onze campagnes gedaald met 74%!

Stap 1: doelgerichte strategie bepalen 
In eerste instantie hebben we de campagnestrategie vastgesteld, gevolgd door een grondige keyword analyse. Voor YourFACE hebben we ons gericht op zoekwoorden die relevant zijn voor diensten zoals “ooglidcorrectie,” “bovenooglidcorrectie,” en “Profhilo.” 

Stap 2: campagnes en advertenties creëren 
Met de strategie en zoekwoorden in de hand, zijn we begonnen met het doelgericht opzetten van campagnes. Binnen deze campagnes hebben we diverse advertenties gecreëerd om te testen en waardevolle data te verzamelen. 

Stap 3: continu optimaliseren 
Dankzij voortdurende monitoring, dataverzameling, en constante analyses van zoekwoorden en concurrentie, zijn de campagnes voortdurend geoptimaliseerd. Hierdoor konden we snel reageren op marktontwikkelingen en het maximale resultaat behalen.

Stap 4: rapportage 
Door nauwgezet de campagnes te volgen en op strategische wijze aanpassingen door te voeren, hebben we bijvoorbeeld de kosten per conversie met maar liefst 73,8% weten te verlagen! 

Wil je meer inzicht in hoe we deze resultaten hebben behaald? Plan dan een gesprek in met een van onze specialisten om de details te bespreken.  

SEO

Onze samenwerking met YourFACE heeft geleid tot opvallende groei in het organische verkeer, voornamelijk te danken aan doelgerichte SEO-strategieën, waaronder linkbuilding, content creatie en website optimalisatie. Gedurende de afgelopen periode heeft YourFACE een indrukwekkende stijging van maar liefst 83% in organisch verkeer ervaren, wat heeft geleid tot aanzienlijk meer online zichtbaarheid en merkbekendheid!

Dankzij onze inspanningen is YourFACE nu zichtbaar met maar liefst 13 relevante zoekwoorden in de top 10 van Google, waarvan 4 zelfs de felbegeerde nummer 1 positie bekleden. Deze resultaten getuigen van de effectiviteit van onze uitgebreide SEO-benadering. Onze aanpak omvatte niet alleen het optimaliseren van de website en het creëren van waardevolle content, maar ook het implementeren van sterke linkbuildingstrategieën.

Deze strategieën hebben geleid tot het aantrekken van een groter en meer geïnteresseerd publiek naar de website van YourFACE. Het succes van onze samenwerking onderstreept de impact van een duurzame SEO-strategie bij het vergroten van de online aanwezigheid en het versterken van de merkpositie. We kijken ernaar uit om de groei van YourFACE voort te zetten en nog meer indrukwekkende resultaten te behalen.

0

YourFACE heeft nu meer dan 10 landelijke top 10 posities in Google!

0

Het organische verkeer naar de website is met 83% gestegen.

0

De domein autoriteit van YourFACE is met maar liefst 273% gestegen!

Zo doen wij dat!

LINKBUILDEN

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

KEYWORD OPTIMALISATE

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

CONTENT

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

CONCLUSIE

Onze uitgebreide SEO- en SEA-aanpak heeft bijgedragen aan aanzienlijke verbeteringen in zowel organische zichtbaarheid als betaalde online prestaties voor YourFACE. We zijn verheugd over het behaalde succes en kijken ernaar uit om de groei van YourFACE voort te zetten en nog meer indrukwekkende resultaten te behalen in de toekomst. 

0

▲ conversiestijging

Wil jij ook zulke resultaten?

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

cases new chapter kraamzorg

ROXTAR

Bij ROXTAR Online Marketing laten we de resultaten voor zich spreken. Dus neem de tijd om onze cases te verkennen en laat u overtuigen van het succes dat we samen kunnen behalen.

Gratis Strategiesessie

Wil jij jouw website naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.