Instagram adverteren

Of je nu je merk wilt laten groeien, mensen naar je website wilt begeleiden, leads wilt genereren of verkopen wilt genereren, Instagram is een van de krachtigste advertentieplatforms ter wereld geworden en kan je helpen al je marketingdoelen te bereiken. Adverteren op Instagram kan je op korte termijn al heel veel positieve resultaten opleveren.

Werk je al met instagram? Als je nog niet werkt aan je Instagram marketing, moet je het waarschijnlijk gaan doen. Instagram is een relatief jonge sociale app maar heeft daardoor veel potentie om te groeien.

Krijg geweldige resultaten met Instagram-marketing

Wij helpen je je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

Instagram en Facebook

Instagram groeit met sprongen als sociale media app. Dus als je niet werkt aan je Instagram-marketingstrategie, loop je wellicht wat mis. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de mode/beauty/horeca, zie je dat er steeds meer foto’s op Instagram worden geplaatst in vergelijking met Facebook. En hoewel het niet zoveel foto’s zijn als Facebook, verschuift die inspanning wel van de één naar de ander.

Viraal gaan

WIJ HELPEN BEDRIJVEN MET:

HET CREËREN VAN EEN KRACHTIGE INSTAGRAM-MARKETINGSTRATEGIE

We zullen met je samenwerken om een ​​effectieve Instagram-marketingstrategie te ontwikkelen die jouw doelstellingen zullen vervullen

Het groeien van de fanbase op instagram

We kunnen je helpen om meer volgers op Instagram te krijgen en ervoor te zorgen dat je over de juiste inhoud beschikt om ze betrokken te houden.

het CREËREN van prachtige content

We houden ervan om geweldige inhoud te maken die jouw bedrijf de aandacht geeft die het verdient. Hierbij houden wij rekening met de huisstijl van je bedrijf en zorgen wij ervoor dat mensen over je merk gaan praten.

Instagram is de op één na meest gedownloade gratis app in de Apple app store. Er is dus een grote kans dat jouw potentiële klanten zich hier bevinden!

Maak gebruik van de kracht van het Instagram-advertentieplatform

We hebben een team en de tools om gebruik te maken van de ongelooflijke kracht die Instagram-advertenties kunnen bieden. Dagelijks helpen wij zowel kleine als grote bedrijven in het MKB om hun zichtbaarheid te vergroten op Instagram.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Klaar om je bedrijf in de ‘spotlight’ te zetten?

Als je geïnteresseerd bent in een gesprek met een Instagram-advertentiespecialist en wij nemen vrijblijvend contact met je op! Samen met jou gaan wij bekijken welke kansen er voor jou liggen op het gebied van Instagram adverteren.

Let’s meet!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost instagram adverteren?

Instagram-advertenties werken op hetzelfde systeem als Facebook-advertenties. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder je budget en of je handmatig of automatisch bieden selecteert. Instagram-advertentie kost je echter nooit meer dan je te besteden hebt. Als je een budget hebt van €15 per dag, kost Instagram Ads je nooit meer dan €15 per dag.

Moet ik mijn advertenties zowel op Facebook als Instagram weergeven?

De aanbeveling van ons is ja. Wanneer je advertenties op beide platforms weergeeft, optimaliseert Facebook jouw advertentieplaatsing om de meeste en beste resultaten te behalen tegen de laagste kosten. Facebook Marketing Science deed een onderzoek en ontdekte dat dit waar was. De ervaring van Smartly.io met Facebook- en Instagram-advertenties bevestigde dit ook.

Dat gezegd hebbende, is het misschien de moeite waard om te overwegen of jouw Facebook- en Instagram-strategieën op elkaar zijn afgestemd en of je Facebook-advertentie misschien wel geschikt is voor Instagram.

instagram adverteren

Meer informatie

Weet je nog niet heel veel af van de mogelijkheden van Instagram? Wekelijks schrijven wij diverse blogs over online marketing, waaronder over Instagram. Hieronder vind je alvast enkele nuttige artikelen waar jij mogelijk geïnteresseerd in bent.

Wat zijn instagram advertenties?
Hoe maak je een Instagram advertentie?
Wat zijn Instagram Story advertenties?