online marketing bureau amsterdam

Wij maken online marketing leuk

Het is ons doel om online marketing zo begrijpelijk en leuk mogelijk te maken. Transparantie en aandacht voor onze opdrachtgever staan bij ons centraal. Wij zijn gespecialiseerd in één ding, bedrijven laten groeien.

Hét online marketing bureau in Amsterdam

Ben jij een enthousiaste, hardwerkende ondernemer of marketingmedewerker van een startup, scale-up, winkel of webshop? Voldoet jouw website nog niet aan je verwachtingen? Laat de stroom van bezoekers nog op zich wachten? Dan is ROXTAR, hét online marketing bureau in Amsterdam, precies waar jij naar op zoek bent! Met een team van echte doeners staan wij namelijk klaar om jouw bedrijf in de spotlights van het internet te zetten.

Want wat is tegenwoordig nou een bedrijf zonder winstgevende website? Precies, helemaal niets. En daar gaan wij samen verandering in brengen! Dagelijks genereren wij meer website bezoekers, meer ingevulde formulieren én meer verkopen voor onze klanten. Dat gaat natuurlijk niet zonder een knap staaltje kennis en ervaring. Ook zo’n zin om aan de slag te gaan?

Online Marketing Bureau Amsterdam ROXTAR

Deze TEVREDEN klanten gingen je voor

Onze diensten als online marketing bureau

Wij begrijpen als geen ander dat jij niet zit te wachten op honderd verschillende contacten die zich bezighouden met jouw marketingactiviteiten. Als full service online marketing bureau hebben wij dan ook alles in huis om jouw bedrijf een perfecte positie in de online wereld te geven. Van Google Ads tot conversie optimalisatie en van linkbuilding tot Social Media Advertising. Alles is mogelijk! Jouw wensen zijn voor ons het uitgangspunt om een realistisch marketingplan op te stellen.

WIJ ONTWIKKELEN MODERNE, SNELLE EN GOED CONVERTERENDE WEBSITES.

Een website is veel meer dan alleen het visitekaartje van jouw bedrijf. Een goede website genereert een continue klantenstroom. En die klantenstroom zorgt voor jouw omzet. Voldoet jouw website hier nog niet aan? Dan is er werk aan de winkel..

Met een sterk team aan professionals gespecialiseerd in webdevelopment en webdesign bouwen wij een website die naadloos aansluit op jouw bedrijf. Of je nou helemaal from scratch wilt beginnen of jouw huidige website in een nieuw jasje wilt steken, online marketing bureau ROXTAR staat voor je klaar!

Online Marketing Bureau Amsterdam goed converterende websites
ROXTAR Online Marketing Bureau Amsterdam zoekmachine optimalisatie

BETER GEVONDEN WORDEN IN GOOGLE MET ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Je hebt een prachtige website laten bouwen, maar… waar de f*** blijven die bezoekers nou?! Een constant laag bezoekersaantal is natuurlijk ontzettend frustrerend. Wil jij beter gevonden worden in de zoekresultaten van Google? Dan ben je bij online marketing bureau ROXTAR aan het juiste adres. Met een flinke lading kennis over zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor, dat jouw bedrijf hoger in de zoekresultaten belandt. Wij brengen de SEO knelpunten van jouw website in kaart en gaan meteen aan de slag met een volledige optimalisatie. Laat die bezoekers maar komen!

WIJ ZETTEN EEN WINSTGEVENDE CAMPAGNE OP MET GOOGLE ADS

Heb jij een campagne opgezet, maar denk je dat deze nog een stuk winstgevender ingericht kan worden? Of kan jij gewoon geen touw vastknopen aan al die instellingen waar je mee te maken krijgt?

Als online marketing bureau gaan wij altijd voor goud en dus ook wanneer het om jouw Google Ads campagnes gaat. Of jij je nou wilt richten op YouTube, Display, Search, Shopping advertenties of liever aan de slag gaat met Microsoft Advertising? Yes! Daar worden wij enthousiast van. Samen gaan we op zoek naar de vorm van adverteren die het best bij jouw bedrijf past.

Sta jij al in de startblokken? Wij wel namelijk!

online marketing bureau amsterdam google ads
online marketing bureau amsterdam social media ads

WIJ MANAGEN SOCIAL MEDIA ADS OP CONVERSIES EN BRAND AWARENESS

Social media is vandaag de dag niet meer weg te denken. Uit ons privéleven niet, maar ook niet op zakelijk gebied. Onder andere Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok zijn namelijk dé platformen waarmee jij meer zichtbaarheid, meer klanttevredenheid en meer omzet realiseert.

Maar hoe dan?! Ja, dat is de vraag. En wij hebben het antwoord! Als online marketing bureau weten wij namelijk als geen ander hoe we op een effectieve manier social media adverteren in moeten zetten. Met behulp van een ijzersterke doelgroep definitie creëren wij binnen no-time nieuwe leads. Een grotere fanbase? Dan moet je bij ROXTAR online marketing bureau Amsterdam zijn!

WAT KOST ONLINE MARKETING?

Wij horen je al denken: “Leuk en aardig al die diensten, maar wat gaat me dat dan precies kosten?”. Het antwoord is eigenlijk vrij simpel: wat jij eraan uit wilt geven. Hoe meer uren je inkoopt, hoe meer werk wij voor jouw bedrijf kunnen verrichten. Als wij als online marketing bureau meer werk voor jou kunnen verrichten betekent dit snellere en betere resultaten. En die resultaten ga jij terugzien in de conversieratio en dus in jouw omzet. Een prijsindicatie is met deze kennis natuurlijk geen overbodige luxe. Neem daarom direct contact met ons op voor een passende offerte.

WAT BETEKENT DAT DAN?

Alright, uiteindelijk gaat het erom wat ons werk oplevert. Zo zegt een uurtarief eigenlijk helemaal niets. Wat jij krijgt voor dat uurtarief zegt veel meer. Wij werken niet alleen achter de schermen keihard om jouw resultaten te verbeteren, maar wij brengen onze kennis langzaam, maar zeker ook aan jou over. Je gaat dus beter begrijpen waarom je bepaalde dingen wel of juist niet moet doen en wat het oplevert. Niet alleen jouw conversieratio groeit dus, maar ook jouw kennis om dit vast te kunnen houden of zelfs voort te kunnen zetten.

ONLINE MARKETING BUREAU: VERTROUWEN OP NUMERO UNO

Vertrouwen is dan ook me-ga belangrijk voor ons. Daarom stemmen we van tevoren zo goed mogelijk af wat we van elkaar kunnen verwachten. Zo komen we beide niet voor verrassingen te staan! Super chill, toch? Bovendien werken we ook niet met langetermijncontracten. Allemaal zo ouderwets. Wij vinden dat samenwerkingen moeten voortkomen uit intrinsieke motivatie. We werken samen omdat we er beide iets positiefs uithalen.

zo gaan wij te werk

Als online marketing bureau vinden we het mega belangrijk om jou op de hoogte te stellen van onze werkwijze. Hallo, je wilt natuurlijk wel weten wat we aan het doen zijn! Aan de hand van jouw wensen, stellen wij een duidelijk en realistisch marketingplan op, wij zijn immers de experts! Zitten we op één lijn? Dan gaan we over tot actie. En die actie, kan jij continu volgen.

Via een online dashboard waarin jij maandelijks of zelfs wekelijks de groei van jouw bedrijf kunt tracken. En wij ook, zo zien we continu waar we voor de doelstellingen moeten bijsturen en op welke vlakken het al ontzettend goed gaat. We zijn data gedreven maar zit je niet te wachten op lastige grafieken en tabellen? Geen problemen, dan rapporteren wij de belangrijke informatie netjes af. Geen ingewikkeld taalgebruik, maar gewoon waar het op staat.

Stap 1

Onderzoek & analyse

Stap 2

Planning & strategie

Stap 3

Implementatie

Stap 4

Optimalisatie

Stap 5

Rapportage

Maak kennis met ons team

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Online marketing kan best ingewikkeld zijn met al die verwarrende begrippen en definities. Zeker als je er geen kaas van gegeten hebt, kan het een wirwar aan termen zijn. Bij ROXTAR vinden we het belangrijk dat jij als klant weet waar wij hebt over hebben. Als online marketing bureau staan wij daarom klaar om alles aan je uit te leggen. Snap je iets niet? Of is iets onduidelijk? Just ask. Daar zijn we voor.

DUBBELE DOSIS PERSOONLIJK CONTACT

Naast het leveren van een heuse marketing encyclopedie, zijn wij er ook heilig van overtuigd dat een soepele samenwerking alleen goed werkt met een dubbele dosis persoonlijk contact. Dit betekent transparantie over onze werkzaamheden, goede bereikbaarheid en korte lijnen. Want wat heb je nou aan een online marketing bureau als je ze niet eens te pakken krijgt?! Precies, geen ene bal. Dus, heb jij een vraag? Shout! Constante updates? Jazeker! Wil je toch iets veranderen? Wij zijn bereikbaar! Belangrijke ontwikkelingen waar jij echt van op de hoogte moet zijn? Wij staan bij je op de stoep! Ja echt!

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER ONLINE MARKETING


Heb je de hele homepage gelezen? Dan kunnen wij ons maar al te goed voorstellen dat je nog met enkele vragen zit. Het lijkt misschien één grote goocheldoos, maar net als Hans Klok hebben wij ook voor alle ‘marketingtrucjes’ een hele logische verklaring! Daarom hebben we hieronder nog even de twee meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Zijn sommige dingen nog steeds onduidelijk? Of staat het antwoord op jouw vraag er gewoon niet tussen? Neem dan gerust eens contact op! Wij leggen je graag alles uit.

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar?

Dit kan op zó veel verschillende manieren! De truc is eigenlijk om een combinatie te vinden die het beste bij jou en jouw bedrijf past. Zo kun je gebruik maken van social media, content marketing, blogs, e-mail, SEO, Google Ads, en nog veel meer. Juist door de vele mogelijkheden is het dus super fijn om met een betrouwbare partner samen te werken. Elk bedrijf is namelijk weer anders!

Wat is een marketingplan?

Als online marketing bureau vinden wij het belangrijk een marketingplan op te stellen dat exact aansluit op jouw bedrijf en doelgroep. Zo kijken we naar de verschillende platformen waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe we deze doelgroep het best kunnen bereiken. Heb je eigenlijk geen flauw idee hoe jouw doelgroep er precies uitziet? No worries, dan gaan we daar samen mee aan de slag!
Neem contact op met ons online marketing bureau in amsterdam

Heb je nog steeds een aantal vragen? Bijvoorbeeld over online marketing in het algemeen of over onze werkwijze? Aarzel dan niet langer en schiet eens een berichtje onze kant op! Ons online marketing bureau in Amsterdam kan je verder helpen! Rome wasn’t built in a day, en dat geldt ook voor de online positie van jouw bedrijf.

Samen leggen we de eerste stenen voor een steady plek in de schijnwerpers van het internet. Met een passie voor online marketing, kennis en ervaring tot in het kwadraat, veel persoonlijk contact en enthousiasme voor tien gaan wij graag samen met jou aan het werk. Neem dan ook vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan we even samen sparren over wat de mogelijkheden zijn!

Gratis Strategiesessie

Opzoek naar een online marketing bureau in Amsterdam die jouw bedrijf naar een volgend niveau gaat tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.