online marketing voor tandartsen

Online Marketing voor Tandartsen

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is online marketing voor tandartsen een goed idee.

Geheel zorgeloos jouw online marketing uitbesteden en snel resultaten behalen. Wij helpen je graag om jouw tandartspraktijk te laten groeien en online op de kaart te zetten.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

De beste online marketing en SEO voor tandartsen

Lang niet iedere tandarts heeft zoveel cliënten als hij of zij graag zou willen. Wil je dat meer mensen voor jouw praktijk kiezen? Dan kan online marketing zeer interessant zijn. Onder online marketing vallen ook SEO en SEA, technieken die voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines zorgen. Indien je meer cliënten wilt, kunnen wij je daarbij helpen. Door middel van online marketing voor tandartsen zorgen we voor relevante leads, ingevulde contactformulieren en winstgevende websites. Hierdoor gaan steeds meer cliënten voor jou kiezen. Ben je benieuwd waarom online marketing voor tandartsen zo interessant kan zijn? Lees dan verder, want op deze pagina lees je alles over online marketing en SEO voor tandartspraktijken.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

internet marketing MKB

Waarom in online marketing voor tandartsen investeren?

Als iemand problemen heeft met zijn gebit, dan is de kans groot dat die persoon eerst begint te googelen. Komt jouw website vervolgens omhoog, dan wordt je al snel als expert gezien. Zo kan online marketing je een hoop nieuwe cliënten opleveren. Daarnaast is het ook belangrijk dat je website professioneel is en de juiste functionaliteiten heeft. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten als het inplannen van een online afspraak. Wanneer je website een goede indruk geeft, zullen mensen eerder voor jouw praktijk kiezen. Als tandarts kun je dus een hoop baat hebben bij online marketing.

Online marketing kan voor jou als tandarts zeer interessant zijn, omdat de kosten relatief laag liggen. Daarnaast gaan complete huishoudens vaak naar dezelfde praktijk en is er dus een kans dat je gelijk twee of meer inschrijvingen krijgt. Stel je voor dat je met Google Ads enkele euro’s per klik betaalt en 1 op de 25 mensen die op je advertentie klikken zich ook inschrijven. Reken zelf maar uit wat dit je kan opleveren.

Online marketing voor tandartsen uitbesteden

Het doel van Roxtar is om online marketing zo leuk & begrijpelijk mogelijk te maken! Door middel van onze unieke service is het mogelijk om nog betere resultaten te boeken en om jouw cliënten nog beter te kunnen helpen. Over het algemeen zit er niet veel verschil tussen de online marketing voor tandartspraktijken en andere ondernemingen. Wel is er meer oog voor je eigen wensen en behoeftes. Zo bieden wij de mogelijkheid om een volledig pakket op maat te kiezen.

Door middel van online marketing zullen we ieder aspect van je online aanwezigheid verbeteren. Wij zorgen voor een winstgevend online marketing traject met relevante inschrijvingen. Van je site zelf tot aan je aanwezigheid op social media, online marketing is één van de meest essentiële vormen van marketing voor tandartsen. Het is dan ook echt een feit dat je altijd achter zult lopen als je niet voldoende tijd spendeert aan de online marketing binnen jouw praktijk. Onze online marketing is dan ook gelijk dé investering om te maken voor jouw praktijk. Je zou niet de eerste tandarts zijn die wij helpen om zijn site zo goed mogelijk onder handen te nemen.

Onderdelen van online marketing voor tandartsen

Zoals hierboven al is vermeld bieden wij maatwerk als het aankomt op online marketing en SEO voor tandartspraktijken. Door maatwerk te leveren weet je zeker dat het plan van aanpak volledig is bedoeld voor jouw praktijk. Om de juiste resultaten te boeken maken wij gebruik van verschillende online marketing mogelijkheden. Om het wat makkelijker te maken hebben we de belangrijkste onderdelen hieronder voor je op een rijtje gezet.

online marketing en SEO voor tandartsen

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een van de belangrijkste onderdelen van onze online marketing voor tandartsen is de zoekmachineoptimalisatie, ook wel bekend als SEO. Dit zijn als het ware de gratis bezoekers uit Google. Het is vandaag de dag van groot belang om op te vallen op het internet. Om ervoor te zorgen dat potentiële cliënten altijd weer terecht komen op je website is het belangrijk om op te vallen via Google. Ons team is in staat om met behulp van bepaalde soorten zoekwoorden te zorgen voor een hogere SEO waarde. Dit zorgt ervoor dat je site beter geïndexeerd zal worden en dat je hoger in de zoekresultaten verschijnt. Dit maakt het een van de meest belangrijke onderdelen van online marketing voor jouw eigen praktijk.

Voor tandartsen kan het bijvoorbeeld zeer interessant zijn om lokaal vindbaar te zijn. Als jouw praktijk bijvoorbeeld in Arnhem gevestigd is, kan het je veel nieuwe cliënten opleveren als je vindbaar bent op de zoekterm “tandarts Arnhem”.

Roxtar Online Marketing Bureau Amsterdam

Professioneel webdesign

Een belangrijk onderdeel van online marketing voor tandartsen is ook het creëren van een professioneel webdesign. Veel tandartsen hebben een verouderde website en onderschatten hoe belangrijk een webdesign is. Alleen door betrouwbaar over te komen is het voor jou mogelijk om meer nieuwe inschrijvingen te krijgen. Een enkel linkje naar de KNMT is niet voldoende. Eén van de meest eenvoudige manieren waarop je hiervoor kunt zorgen is door je webdesign onder handen te laten nemen. Ons team kan je voorzien van een website die weerspiegelt waar jouw praktijk voor staat. Hierbij nemen we de volledige huisstijl onder handen om te zorgen voor een compleet plaatje.

google ads

Advertentiecampagnes (SEA)

Ondanks het feit dat veel tandartsen terughoudend zijn met het voeren van Google Ads campagnes is het van groot belang om hier toch aandacht aan te besteden. Nu er steeds meer tandartsen bijkomen in ons land is het voor jouw praktijk erg belangrijk om de focus te leggen op het werven van nieuwe cliënten. Door middel van advertentie campagnes ben je in staat om jouw praktijk in de spotlights te zetten. Wij kunnen er middels social media advertenties en SEA voor zorgen dat jouw campagnes zo professioneel mogelijk op worden gezet. Het resultaat? Een advertentiecampagne die tenminste echt aan zal slaan bij klant.

Samen jouw tandartspraktijk laten groeien

Om ervoor te zorgen dat je met jouw praktijk de juiste online marketing weet te implementeren gaan we graag bekijken welke onderdelen er voor jou het beste zijn om te overwegen. Het is goed mogelijk dat je op dit moment al over enige vorm van online marketing beschikt maar dat deze wat verfijnd kan worden. Ook in dit geval staat ons team voor je klaar om je van de beste adviezen te voorzien. Met de handige adviezen van onze specialisten weet je wat er voor nodig is om jouw online marketing pas echt volledig te optimaliseren.

online marketing voor tandartsen

Optimalisatie van bestaande behandelingen

Wist je dat het naast de bovenstaande opties ook nog eens mogelijk is om jouw praktijk rendabeler te maken? Wij denken graag met je mee over het opzetten van een nieuwe website. Deze website kan vervolgens gebruikt worden door cliënten om nog makkelijker een afspraak te maken voor een speciale behandeling binnen je praktijk. Als tandarts krijg je vervolgens een volledig overzicht van alle soorten behandelingen die er die dag nog op de planning staan. Dit zorgt ervoor dat je efficiënter te werk kunt gaan en dat je cliënten nog beter bediend kunnen worden.

Meer te weten komen over onze diensten?

Alle tandartsen die ervoor willen zorgen dat zij hun bedrijf echt op de kaart kunnen zetten, zouden vandaag nog een afspraak moeten maken met ons team. Ons team gaat graag met je om de tafel zitten om te bekijken wat er mogelijk is op het gebied van online marketing en SEO voor jouw praktijk. Van het laten opstellen van een SEO plan tot aan het inplannen van Social Media Ads, ons team is in staat om jouw praktijk echt naar het volgende niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en kom erachter welke voordelen wij jou te bieden hebben!

Wij helpen je je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.


Maak kennis met ons team