Wil je een website laten maken voor jouw schoonheidssalon?

Denk je aan een website laten maken voor schoonheidssalons dan denk je aan ROXTAR. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en expertise die nodig is om jouw website op te zetten. Indien je zelf een website op maat voor jouw schoonheidssalon wilt laten maken weet je zeker dat je bij ons goed zit. Het is goed mogelijk dat je na aanleiding van bovenstaande vragen hebt over het laten maken van een website voor schoonheidssalons. Als dit klopt dan is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om je zo goed mogelijk advies over onze diensten te geven.

  • Website op maat met GDPR Cookie & SSL
  • Eenvoudig te beheren zonder technische kennis
  • 100% in jouw eigendom
  • Technisch zoekmachine vriendelijk

Een website waar je jaren mee vooruit kan!

Wij helpen je je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

Voordelen website laten maken schoonheidssalons

Als schoonheidsspecialiste is het noodzakelijk om jouw schoonheidssalon goed op de kaart te zetten. Het is namelijk wel de bedoeling dat je nieuwe klanten binnen weet te halen. We zien dat er nog altijd veel schoonheidssalons zijn die niet over een eigen website beschikken. Om ervoor te zorgen dat jij de meest optimale resultaten zal boeken is het laten maken van een website dé keuze om te maken. Omdat niet iedereen bekend is met onze websites voor schoonheidsspecialistes hebben we het voor jou wat makkelijker gemaakt door het een en ander op een rijtje te zetten.

online marketing voor schoonheidssalons

Waarom kiezen voor een professionele website voor jouw schoonheidssalon?

Eén van de vragen die waarschijnlijk door je hoofd zal spoken is waarom het verstandig is om een website te laten maken voor jouw schoonheidssalon. Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het laten maken van een professionele website. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we de belangrijkste voordelen even op een rijtje gezet.

Je kan efficiënter werken

Een van de belangrijkste voordelen van een website laten maken voor jouw schoonheidssalon is dat je in staat bent om efficiënter aan het werk te gaan. Dit wordt met name mogelijk gemaakt door het feit dat je alle afspraken via de website kunt laten verlopen. Jouw cliënten kunnen binnen een paar seconden al een afspraak maken. Vervolgens krijg je als eigenaar van de site een volledig overzicht van de behandelingen die er voor die dag op de planning staan. Dankzij deze info weet je zeker dat je als schoonheidsspecialiste zo prettig mogelijk kunt werken, zonder het overzicht te verliezen.

Je voorziet jouw cliënten van alle informatie

Beschik je over een schoonheidssalon dan bied je waarschijnlijk heel wat behandelingen aan. Je maakt natuurlijk gebruik van verschillende leveranciers en om ervoor te zorgen dat jouw cliënten over alle nodige informatie beschikken is het handig om een website te hebben. op de website kan je namelijk uiteenzetten welke behandelingen er mogelijk zijn binnen de salon. Hier kan je ook gelijk een prijs aan koppelen om de cliënt van een volledig overzicht te voorzien. Dit zorgt er niet alleen voor dat je jouw salon voorziet van een professionele uitstraling, maar ook dat je minder vragen hoeft te beantwoorden omtrent jouw aanbod.

Je hebt volledig de controle over de website

Eén van de grootste voordelen die wij te bieden hebben als het aankomt op een website laten maken voor jouw schoonheidssalon is het feit dat wij gebruiksvriendelijke CMS systemen gebruiken. Dit houdt in dat het na oplevering van de website mogelijk is om zelf het beheer over de site uit te voeren. Om wijzigingen door te voeren is het niet noodzakelijk om over websitekennis te beschikken. Breid je jouw salon uit met nieuwe behandelingen dan heb je dit binnen no time aangepast op de website.

Kosten website laten maken schoonheidssalons

De kosten voor een website laten maken voor jouw schoonheidssalon zijn volledig afhankelijk van wat je voor ogen hebt. Het is mogelijk om een volledige website op maat te laten maken voor een prijs vanaf €1750,-. Deze schappelijke prijs maakt het voor alle schoonheidsspecialistes mogelijk om over een goede website te beschikken. Naast onze standaard werkzaamheden is het ook mogelijk om te gaan voor één van onze bijkomende services. Zo is het mogelijk om ons team te benaderen voor het langdurig onderhouden van jouw site of het uitvoeren van marketingcampagnes als SEO of Social Media. Meer informatie kan altijd direct worden opgevraagd via ons team. Ga gaan graag om de tafel zitten om jouw mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Ook een website laten maken voor jouw schoonheidssalon

Ook een website laten maken voor jouw schoonheidssalon?

Ben je zelf aan het werk als schoonheidsspecialiste dan is het laten maken van een goede website dé keuze om te maken. Door de vele voordelen is een website laten maken voor een schoonheidssalon één van de beste investeringen die resultaat weet te genereren. Door onze jarenlange ervaring en hoge mate van expertise weet je zeker dat je bij ons goed zit. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij jou als schoonheidsspecialiste te bieden hebben. Dankzij een professionele site weet je zeker dat ook jij alles uit jouw salon kunt halen!

Wij maken online marketing leuk