Online marketing voor coffeeshops

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Niet adverteren, wel andere takken van marketing

Adverteren en coffeeshops gaan niet goed samen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je als coffeeshop online verborgen moet blijven. Op andere vlakken van online marketing voor coffeeshops is er zeker groei te behalen. Het professionele team van ROXTAR weet hoe ze je daar het beste bij kunnen helpen.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie is een middel dat je in kunt zetten om ervoor te zorgen dat er meer bezoekers naar je website komen. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, wat de Engelse term is voor zoekmachineoptimalisatie. Met SEO maak je gebruik van zoekmachines om een betere online vindbaarheid van je bedrijf te realiseren. Dit gaat op een organische manier waardoor jouw pagina hoger in de zoekresultaten tevoorschijn zal komen wanneer mensen online zoeken naar coffeeshops.

Zoekmachineoptimalisatie mag absoluut niet ontbreken wanneer je wilt dat mensen jouw coffeeshop online vinden. Het hebben van een website alleen is niet voldoende als er te weinig bezoekers zijn die naar je pagina komen. Laat je ondersteunen door de SEO specialisten van ROXTAR. Zij weten precies waar ze op moeten letten en hoe ze met zoekmachineoptimalisatie jouw coffeeshop online beter vindbaar kunnen maken.

ROXTAR Online Marketing

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

zoekmachineoptimalisatie

Google Mijn Bedrijf (local SEO)

Een andere tool die wordt ingezet bij online marketing voor coffeeshops is Google Mijn Bedrijf, of Google My Business in het Engels. Aangezien Google vaak wordt ingezet om lokale bedrijven te vinden, is Google Mijn Bedrijf in het leven geroepen. Door een bedrijfsprofiel bij Google aan te maken en te optimaliseren, kun je ervoor zorgen dat mensen je makkelijker en sneller kunnen vinden. Met het toepassen van deze local SEO strategie kunnen we ervoor zorgen dat er nog meer bezoekers naar je website komen.

Review management

Reviews zijn een zeer belangrijk onderdeel voor je organisatie, en nog meer wanneer je als bedrijf niet mag adverteren. Voordat mensen jouw product afnemen, willen ze weten wat ze ervan kunnen verwachten. Klanten die al bij jouw coffeeshop hebben geconsumeerd, kunnen hun ervaringen online delen in de vorm van een review. Dit zorgt voor vertrouwen bij nieuwe potentiële klanten. Zij kunnen via de reviews lezen wat ze van jouw product kunnen verwachten. Wanneer de inhoud van de reviews positief is, kan dit ervoor zorgen dat nieuwe bezoekers op je pagina over worden gehaald om voor jouw product te kiezen.

Webdevelopment

Met webdevelopment kun je heel veel kanten uit. Om te beginnen is het belangrijk om een aantrekkelijke website te hebben. Dit houdt in dat de website niet alleen een mooi design heeft, maar ook makkelijk in gebruik is. Onze ervaren webdevelopers weten precies wat een goede website nodig heeft. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat de lay-out kloppend is voor gebruik op zowel een computer als een telefoon. Ook checken onze experts of de website logisch in elkaar zit, of er foutmeldingen zijn en of alle handelingen makkelijk en probleemloos uit te voeren zijn. Webdevelopment hangt ook samen met SEO.

Om hoog in de zoekresultaten van de zoekmachines terecht te kunnen komen, wordt er onder andere gekeken naar de inhoud van je website. Door de content op de website af te stemmen op de bezoekers zul je beter vindbaar zijn en kun je conversies optimaliseren. Heb je nog geen website of is je huidige website zeer verouderd? Dan kan ROXTAR natuurlijk een nieuwe website voor je maken. Ook kunnen we je helpen bij het ontwerpen van een eigen huisstijl die we vervolgens terug laten komen in het design van de website. Uiteindelijk willen we het voor jouw bezoekers zo prettig en makkelijk mogelijk maken om tot conversie over te gaan.

Online presence

Je online aanwezigheid is meer dan alleen je website. Naast dat de pagina natuurlijk helemaal on point moet zijn, kun je ook op andere manieren je online presence verbeteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van social media kanalen om je online reputatie te verbeteren?

Advertenties plaatsen op Facebook of Instagram kan dan niet, maar je kunt je bedrijf zeker laten zien. Door de content op je socials aan te passen aan de zoektermen van potentiële klanten, kunnen bezoekers je ook op de social media kanalen beter vinden.

Zorg ervoor dat je content up-to-date is en helemaal aansluit bij je doelgroep. Ook zijn er manieren om meer met je klanten in contact te komen door bijvoorbeeld interessante informatieve video´s te plaatsen over je bedrijf, je team, je filosofie en de service die klanten bij jullie kunnen ervaren.

Gebruik niet alleen je eigen kanalen maar ook pagina´s van andere belangrijke spelers in de online wereld. Wanneer je website wordt genoemd op sites van anderen kun je hogerop komen in de zoekresultaten van zoekmachines. Het team van ROXTAR weet exact welke pagina´s interessant zijn voor jouw coffeeshop.

Waarom kiezen voor ROXTAR

ROXTAR is niet voor niets het beste online marketingbureau van Amsterdam. Wij weten als geen ander hoe we online marketing voor coffeeshops aan moeten pakken. Maak gebruik van de expertise van ROXTAR op het gebied van online marketing om je bedrijf te laten groeien.

Full service online marketing bureau

Bij ROXTAR bieden we verschillende diensten aan op het gebied van online marketing voor coffeeshops. Van het bouwen van een professionele en gebruiksvriendelijke website tot aan linkbuilding, wij hebben alle expertises in huis om jouw coffeeshop te laten groeien.

Vertrouwen en communicatie

Van begin tot eind zullen we het hele proces duidelijk met je communiceren. Bij ROXTAR houden we van open communicatie. Zo weten beide partijen wat er speelt en waar er aan gewerkt wordt. We informeren je tot in detail over alle kennis die we hebben en inzetten om jouw bedrijf te laten groeien. Alles op het gebied van online marketing voor coffeeshops kun je met vertrouwen aan ons overlaten.

ROXTAR maakt marketing weer leuk

Wie zegt dat marketing niet leuk kan zijn? Geen ingewikkelde grafieken maar duidelijke en korte taal. We nemen de tijd om behaalde resultaten persoonlijk met je te bespreken op een begrijpelijke manier. Dankzij onze passie voor online marketing zorgen we ervoor dat marketing weer leuk wordt. Zelfs als je er niet zoveel mee hebt.

Onze werkwijze stap voor stap

ROXTAR werkt aan de hand van een duidelijk stappenplan. Van begin tot eind word je persoonlijk betrokken bij alle stappen. Zo weet je precies hoe wij te werk gaan en kun je ook tussentijds vragen stellen.

STAP 1 – Onderzoek & analyse

In deze eerste stap leren we elkaar kennen. We horen graag welke wensen je hebt en geven onze input over de diensten waar we je mee kunnen helpen als het gaat om online marketing voor coffeeshops.

STAP 2 – Planning & strategie

Indien we in stap 1 tot een gezamenlijk plan zijn gekomen, is het tijd om een plan op te stellen voor de uitvoering van het marketingplan. Verder bepalen we met welke strategie we dat gaan doen.

STAP 3 – Implementatie

Zodra de planning is gemaakt en de strategie is bepaald, gaan we over op de implementatie van het marketingplan. Nu gaan we echt in de praktijk aan de slag met thema´s als zoekmachineoptimalisatie en webdevelopment.

STAP 4 – Optimalisatie

Als we eenmaal vooruitgang hebben geboekt in de wereld van online marketing voor coffeeshops, dan blijven we bezig. Op basis van de eerste data analyseren we hoe we de resultaten nog beter kunnen optimaliseren. Zo kunnen we onze aanpak tussentijds nog bijstellen en ervoor zorgen dat alle doelstellingen worden behaald.

STAP 5 – Rapportage

Vertrouwen en transparantie zijn belangrijke kernwaarden bij ROXTAR, vandaar dat alles wat we doen rapporteren. Via een online dashboard word je helemaal op de hoogte gehouden van al onze acties en bevindingen die we voor je hebben verzameld. Zo weet je precies waar het op staat. Mocht je iets niet begrijpen, laat het ons vooral weten. Onze experts staan altijd voor je klaar.

Dit zeggen onze klanten

Neem contact op met ROXTAR

Wil je meer weten over wat we voor jouw coffeeshop kunnen betekenen op het gebied van online marketing? Neem dan heel makkelijk via het telefoonnummer op de website contact met ons op. We plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. Vertel ons wat de wensen zijn voor je coffeeshop en samen maken we een marketingplan.

Wij hebben dè kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf te laten groeien in de online marketingwereld. Onze experts weten alles op het gebied van online marketing voor coffeeshops. Laat je begeleiden door ons professionele online marketingteam voor de beste resultaten! Bouwen we binnenkort samen aan de online positie van jouw bedrijf?

Gratis Strategiesessie

Wij jij jouw online marketing naar een volgend niveau tillen? Vraag nu een gratis strategiesessie aan.

Maak kennis met ons team