Website Optimalisatie

Zie je een stijgende lijn in het verkeer op je website maar niet in het aantal klanten of leads? Dan heb je waarschijnlijk baat bij onze bewezen website optimalisatie diensten.

  • Gratis en vrijblijvende website check
  • Zie snel waar je kansen liggen

Website optimalisatie is een overkoepelende term alles dat bijdraagt aan het verhogen van het aantal bezoekers van je website dat converteert. Dat kan een verkoop zijn of lead zoals een offerteaanvraag zijn, maar ook bijvoorbeeld een inschrijving in de nieuwsbrief. Doe onze check en kijk waar jouw kansen liggen!

GRATIS WEBSITE optimalisatie CHECK

Wij helpen je je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

HOE ZORGT WEBSITE OPTIMALISATIE VOOR MEER OMZET?

De eenvoudigste manier om website optimalisatie te gebruiken om je bedrijfsomzet te verhogen is het testen waarom bezoekers geen klanten worden. Als de inspanning die nodig om taken uit te voeren zoals het boeken van hotels of het betalen voor items te veel is voor je bezoekers zullen ze je website weer verlaten zonder te converteren. Door te testen kun je uitzoeken waarom bezoekers geen klant worden en wat je daar aan kan doen. Je creëert dus meer klanten uit hetzelfde aantal bezoekers.

hoe zorgt WEBSITE OPTIMALISATIE voor meer verkeer en HOGERE RANKINGS?

De grootste reden dat steeds meer bedrijven investeren in website optimalisatie is de toename van het ‘gratis’ websiteverkeer. Al het websiteverkeer dat via organische zoekresultaten binnenkomt, is gratis en dat geeft ook het belang aan van een goede vindbaarheid. Wij zoeken bij ROXTAR naar kwaliteitsverkeer. Het optimaliseren van je site met het gebruik van ‘best practices’, zal het aantal potentiële klanten doen toenemen.

marketing afdeling

Website optimalisatie volgens de regels.

Elke verkoop gebeurt door verbinding met jouw publiek. Met behulp van white hat SEO zorgen wij voor meer betrokkenheid en omzet van jouw website of webshop. White hat SEO is het legaal optimaliseren van je website. De website wordt geoptimaliseerd volgens de regels en richtlijnen die Google zelf heeft opgesteld. We gebruiken dus geen duistere praktijken om jouw website kortstondig omhoog te helpen in de zoekresultaten.

We zijn continu op de hoogte van de veranderingen in de markt en spelen hierop in met een geoptimaliseerde website.

HOE VOEREN WE WEBSITE OPTIMALISATIE UIT?

Stap 1

BEDRIJFSEVALUATIE & LOCATIE-ANALYSE

In deze fase bestudeert en analyseert ons team van SEO-professionals je website en raakt zo vertrouwd met het bedrijf, jouw doelgroep en de doelstellingen. Voor het optimaliseren van je website analyseren we de inhoud van de huidige site, de mapping, de code en het gebruik van belangrijke zoektermen. Zo zetten wij de zwakke en sterke punten van de site op een rij.

Stap 2

STRATEGIE & DOELONTWIKKELING

Na de analyse zullen we in staat zijn om je website te optimaliseren voor de meest relevante zoektermen. Ons website optimalisatie team zal dan een op maat gemaakt plan ontwikkelen om van de huidige website een site te maken die boven je concurrentie uitstijgt. Hierdoor loop jij een stapje voor op je concurrentie. Iets waar geen één bedrijf nee tegen zegt.

Stap 3

DE DAADWERKELIJKE UITVOERING VAN WEBSITE OPTIMALISATIE

De uitvoering van optimalisatie zal voornamelijk bestaan uit het opschonen van de code van je site, de architectuur, de inhoud, de mapping, het gebruik van trefwoorden en nog veel meer. We veranderen alleen de technische zaken zoals codering, toegevoegde tags, en dan voegen we de vereiste trefwoorden toe die je website zullen rangschikken. We zouden echter het ontwerp en de structuur van je website niet veranderen. De look-and-feel van je website blijft dus zoals je gewend bent.

Stap 4

continue optimalisatie van je website

Bij ROXTAR zorgen we voor een continue optimalisatie van de pagina’s, linkbuilding, bloggen, overleg en strategie om blijvend succes voor je bedrijf te garanderen. Onze optimalisatie diensten voor het upgraden van je bedrijfswebsite lopen continue door. Samen zorgen wij ervoor dat jij een stap voorblijft op je concurrentie!

Wil je weten wat website optimalisatie voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wij helpen je je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

  • Gratis en vrijblijvende website check
  • Zie snel waar je kansen liggen

Investeer niet alleen in bezoekers, maar haal er ook het maximale uit. Onderzoek, analyses, optimaliseren en meten. ROXTAR brengt alle stappen samen en zorgt door een continue optimalisatie dat je altijd een stap voor blijft op de concurrentie.

blijf een stap voor op je concurrentie!

WIJ MAKEN ONLINE MARKETING WEER LEUK