WordPress website laten maken?

Wil je een wordpress website laten maken in Amsterdam? Ons team van ervaren ontwerpers zorgen ervoor dat je nieuwe WordPress website opvalt, functioneel is en betekenisvolle resultaten oplevert voor jouw bedrijf.

Voor eenmanszaken of familiebedrijven, voor start-ups die nog in de kinderschoenen staan of voor honderd jaar oude multinationals. ROXTAR is er voor iedereen!

Een WordPress website laten maken in het kort

 • Een kant en klare website vanaf €1.500
 • Eenvoudig te beheren zonder websitekennis
 • 100% in jouw eigendom
 • Technisch volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)
 • Op maat gemaakt in jouw huisstijl

EEN FUTURE-PROOF WEBSITE waar je jaren mee vooruit kan!

Wij helpen je je website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

Roxtar Online Marketing Bureau Amsterdam

Specialist in WordPress designs!

Omdat we een full-service online marketing bureau zijn, betekent dit dat we ons natuurlijk ook richten op alles wat met WordPress te maken heeft. We werken met zowel start-ups als gevestigde bedrijven om websites te bouwen met de gebruikerservaring als kernfocus.

Naast het leveren van webdesign, bieden wij doorlopende diensten om ervoor te zorgen dat je website geoptimaliseerd blijft en je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Webdevelopment voorbeeld de Kopse Waard

De Kopse Waard

De website van de Kopse Waard is hét visitekaartje voor dit nieuwbouw project in de gemeente Elburg.

https://dekopsewaard.nl

Webdevelopment voorbeeld Padel racket shop Padelr

Padelr Webshop

De webshop voor de beginnende en ervaren Padel spelers. Padel is een vorm van tennis dat wordt gespeeld op een afgesloten veld dat ongeveer de helft van de grootte van een tennisbaan heeft.

https://padelr.nl

Webdevelopment voorbeeld hempmuseum

Hempmuseums

De website van dit onafhankelijke museum met vestigingen in Amsterdam en Barcelona verteld het verhaal van de hennepplant in zes talen.

https://hashmuseum.com

Webdevelopment voorbeeld Thomas Kessens fotografie

Thomas Kessens fotografie

De fotografie portfolio van de Amsterdamse fotograaf Thomas Kessens.

https://thomaskessens.com

wordpress website laten maken

Waarom WordPress?

WordPress is het meest populaire platform dat op dit moment door ongeveer 75 miljoen websites wordt gebruikt. Dat omvat enkele van de grootste merken, waaronder Sony Music en MTV. Een aantal van de redenen waarom we graag met WordPress werken zijn:

 • Websites kunnen eenvoudig responsive worden opgeleverd, ongeacht je wensen wat betreft design
 • WordPress is een van de meest eenvoudige systemen om te beheren. Je hebt geen technische kennis nodig.
 • WordPress websites zijn SEO-proof. Hierdoor hebben ze de potentie om hoog te ranken in de zoekmachines.
mobiel vriendelijke websites

Mobiel vriendelijk

De mobielvriendelijke versie van een website of webshop is een absolute must voor iedere ondernemer. Het geeft je de mogelijkheid om mobiel en/of tablet te adverteren en werkt conversie verhogend. Het internetverkeer op mobiel neemt ook alsmaar toe. Responsive Web Design of RWD is een techniek die gebruikt wordt om een website te maken die voldoet aan de gebruikersbehoeften van alle apparaten: desktop, tablet en smartphone. Dit ontwerp maakt het mogelijk een flexibele lay-out te presenteren die kan veranderen afhankelijk van het apparaat dat gebruikt wordt om de pagina te openen. Omdat RWD de creatie van een mobielvriendelijke website mogelijk maakt, helpt het ook voor meer verkopen, inschrijvingen of ingevulde contactformulieren. Hierdoor krijg je dus een hoger conversiepercentage.

WIJ MAKEN ONLINE MARKETING WEER LEUK

Wordpress website laten maken 9

Wat maakt ons anders dan anderen bureaus?

We ontwerpen al sinds 2010 in WordPress en we zijn nu net zo gepassioneerd als toen we begonnen. We zien de ontwikkeling van een websites als een reis. Vanuit de kinderschoenen bouwen we aan iets moois wat uiteindelijk uitgroeit tot een winstgevende machine voor jouw bedrijf! Vanuit ons kantoor in Amsterdam creëren we WordPress websites en webshops op maat!

Stap 1

Samen bepalen wij de strategie achter de nieuwe website

In deze fase bespreken wij de wensen van jou en je bedrijf. We kijken naar de missie en de visie en nemen ook de ‘oude’ website onder de loep. Vanuit deze situatie wordt een start gemaakt met het project!

Stap 2

De ontwerp-fase

Het is goed om te weten dat we de ontwerp-fase pas afsluiten zodra jij helemaal tevreden bent. Wij beginnen natuurlijk eerst met een eerste schets en schaven daarna net zo lang door tot dat jij tevreden bent.

Stap 3

De bouw van de website

Dit is natuurlijk de grootste stap in het stappenplan. De bouw omvat niet alleen de technische opzet, maar ook het uitvoerig testen van allerlei functionaliteiten. Nadat de website gevuld is en alles klaar staat krijg je van ons ook nog een cursus hoe je het CMS kan gebruiken om je website te beheren.

Betrokken & bereikbaar

We zijn proactief, kunnen snel schakelen en zijn makkelijk bereikbaar.

Altijd resultaat gedreven

We zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat voor onze klanten te boeken.

Transparant & duidelijk

Geen abracadabra. We laten alles zien wat we doen en altijd zo duidelijk mogelijk.

Webdesign

Voor welke bedrijven is WordPress geschikt?

Een website laten maken met WordPress. Een goed idee! Maar wellicht speelt bij jou de vraag of jouw bedrijf wel aansluit op de WordPress systemen. Hieronder hebben wij enkele voorbeelden gegeven van projecten die wij in het verleden hebben afgerond.

 • een bedrijfswebsite dat functioneert als visitiekaart;
 • een webshop
 • elearning /cursuswebsite;
 • een intranet

Waarom je een wordpress website door ons moet laten maken

Mobielvriendelijk

Jouw website werkt ook perfect op mobiel en tablet.

Mobiel internet verkeer neemt jaarlijks toe. Met een mobiel vriendelijke weet je zeker dat jouw website goed werkt op kleine schermpjes.

Snelle hosting

Perfecte hosting servers

Speciale hosting op onze eigen servers ingericht voor WordPress met snelle laadtijd. Niet alle hosting providers zijn het zelfde. Wij geloven in het aanbieden van hosting diensten die niet alleen snel laden en veilig zijn, maar ook betrouwbaar.

Gebruiksvriendelijk CMS

Website beheren zonder technische kennis

Het CMS bevat eigenlijk alles wat je nodig hebt om internetpagina’s te ontwikkelen. Zo heb je een standaard functionaliteit om nieuwe pagina’s aan te maken en te publiceren.

Maatwerk

Website op maat laten maken

Ons webteam ontwikkelt wordpress websites op maat. Jouw bedrijfsidentiteit zal verwerkt worden in een sjabloon, en er zal een compleet op maat gemaakte website ontworpen worden om aan jouw behoeften te voldoen en te integreren met je bestaande bedrijfsidentiteit.

Support

Duidelijk en vriendelijke ondersteuning

Onze ondersteuning is wat ons anders maakt. Onze klanten kunnen op elk moment contact opnemen met een van onze experts. Dat kan per mail, telefoon of whatsapp.

Hoger in Google

Zoekmachine vriendelijke website

Websites zijn de eerste plaats waar de meeste mensen kijken als ze een bedrijf zoeken. Onze websites worden volgende de richtlijnen van Google gemaakt. Worden opgeleverd volgens W3C en hebben een snelle pagespeed.

Snelle oplevering

Wij kunnen snel schakelen

Klaar om je bedrijf of product onder de aandacht te brengen met een website die snel en effectief je boodschap aan online bezoekers overbrengt? Wij kunnen snel schakelen, met duidelijke communicatie kunnen wij jouw nieuwe website snel opleveren.

Digital Marketing Bureau

Online betere vindbaarheid

We zijn een in Amsterdam gevestigd online marketing bureau dat digitale oplossingen verkoopt aan kleine en middelgrote bedrijven. Om je bedrijf te laten groeien heb je online marketing nodig. Laat onze specialisten je helpen met online marketing, zodat je (meer) klanten krijgt met je website. Wij voorzien onze klanten van de juiste hulpmiddelen en strategieën om hun website effectief voor hen te laten werken.

Mooie nieuwe wordpress website laten maken

Veel mensen stellen deze vraag: Waar moet ik op letten bij het maken van een website? Het antwoord is heel eenvoudig – je moet aandacht besteden aan wat echt belangrijk is. Als je ondernemer bent, dan begrijp je dat het eerste waar mensen op letten je producten of diensten zijn. Dus, als mensen je website bezoeken, willen ze de informatie meteen vinden zonder er lang naar te zoeken. Wij maken jouw site helemaal op maat!

Een website op maat laten maken in het kort

 • Een kant en klare website vanaf €1.500
 • Eenvoudig te beheren zonder websitekennis
 • 100% in jouw eigendom
 • Gebouwd volgens Google richtlijnen
 • Op maat gemaakt in jouw huisstijl

Neem contact met ons op. Wij helpen je verder.

Wij helpen jouw website naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.