Gratis SEO website check

Controleer de SEO-status van uw website met onze SEO Checker

SEO is een absolute must voor je website, maar met al zijn complexiteiten en industrie-jargon – trefwoordonderzoek, backlinks, contentoptimalisatie, concurrentie-analyse, en meer, kan het moeilijk zijn om te weten waar je jouw inspanningen moet richten voor een maximale impact.

Gebruik de onze SEO-checker om elke pagina op je website te testen op SEO-blokkers, onderverdeeld in vier essentiële SEO-categorieën: technisch, inhoud, gebruikerservaring en mobiel.

Bekijk je unieke pagina SEO score

Ontvang een e-mail met de details van je resultaten om deze met jouw team te delen.


Waarom jij onze SEO-website checker zou moeten gebruiken!

Betaalde reclame, sociale media en andere digitale marketingstrategieën sturen allemaal verkeer naar websites, maar het grootste deel van het websiteverkeer komt van zoekmachines. In feite levert SEO 20 keer meer verkeer op dan PPC. Maar zoekmachines hebben nog steeds hulp nodig om verkeer naar uw website te sturen. Het optimaliseren van de SEO van uw website levert belangrijke informatie op voor zoekmachines, zodat ze uw pagina’s goed kunnen indexeren en weergeven – zodat u kunt stijgen in de zoekresultaten. Maar SEO is een steeds veranderend veld en weten waar je moet beginnen kan ontmoedigend zijn. Het handmatig controleren van honderden pagina’s – of evenementenhuizen – van uw website op SEO-kwesties kost tijd, middelen en expertise. Dus als u meer verkeer naar uw website wilt sturen – en wie niet – is het gebruik van een gespecialiseerde tool die het zware werk voor u doet, zoals de Siteimprove SEO Checker, een geweldige plek om te beginnen.